Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-07, 12:37 AM   #476
last_blade
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
甘快又2章……有無得開東亞呀冏
last_blade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-07, 12:53 AM   #477
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
亂入

天然不敗
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 09:45 AM   #478
紙燕
Junior Member
藍髮御姊腔

註冊日期: Apr 2005
第5條專用艦下水!

舊 06-28-07, 12:21 PM   #479
山崎龍2

註冊日期: Apr 2007
有個問題想問,如果想食寶石,但係而家d價npc 收到鬼死咁低差唔多300粒得600exp,有冇方法令佢個價收得高返d?幾時先回復原來的價口???
山崎龍2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-07, 01:33 PM   #480
Peter Yu
God of Gamer
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
作者: 山崎龍2
有個問題想問,如果想食寶石,但係而家d價npc 收到鬼死咁低差唔多300粒得600exp,有冇方法令佢個價收得高返d?幾時先回復原來的價口???
等升價
or
去第二個港賣

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-07, 07:01 PM   #481
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
我都hold住150舊金放唔到

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-07, 08:53 PM   #482
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: Viper II 查看文章
我都hold住150舊金放唔到
放係館3皮啦....
我d 3千萬就係咁黎

舊 06-30-07, 12:40 AM   #483
Rabe
Crazy Gamer
最強嘍囉lv99

註冊日期: Nov 2002
XBox Live GamertagUndeathwing
引用:
作者: Thaws 查看文章
放係館3皮啦....
我d 3千萬就係咁黎
3皮?? 全自制 0仕入金?

舊 07-02-07, 07:32 PM   #484
紙燕
藍髮御姊腔

wink

造船畢業

舊 07-02-07, 08:07 PM   #485
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: 紙燕 查看文章
造船畢業
恭喜

舊 07-06-07, 12:52 PM   #486
紙燕
藍髮御姊腔

葡萄牙國家戰列入水
強化舵專用
炮擊鋼弾可以廢了

舊 07-12-07, 09:17 PM   #487
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
推推先
有無人知最新更新果張插畫條友會係咩種族/國家?

舊 07-12-07, 09:19 PM   #488
Viper II
↘みもりんっ

新OP

舊 07-12-07, 09:26 PM   #489
彩子
Moderator
めんどくさいな。

PSN  IDForceAngel
係唔係即係有新story event?... = =
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 12:46 AM   #490
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
係都好,起碼有野想玩..............w

舊 07-13-07, 01:54 AM   #491
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
我估係南美印卡人

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 01:23 PM   #492
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
2個歐洲風, 3個美洲風, 分明是西岸同南美

有人假想是上納系統差,有可能走回event形式開港(海域) ??

SS上有人放張改圖 wwww

此篇文章於 07-13-07 01:31 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 02:17 PM   #493
digiharuka

第6次論戰又來了
里斯本150pt, 看來有新冠了

另外睇番wiki, 解析有唔少論戰的效果未出.....
舊 07-13-07, 05:31 PM   #494
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

o係一個偶然既情況下見到D咁既野......
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 06:55 PM   #495
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章

o係一個偶然既情況下見到D咁既野......
拖欠農民工......

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 06:58 PM   #496
紙燕
藍髮御姊腔

SMX職員工資

舊 07-13-07, 08:22 PM   #497
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
邊d插畫?
呢隻款o個幾張?http://dol.xii.jp/html/honnure.html

換鬼左個畫師?...

舊 07-13-07, 08:33 PM   #498
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
新畫師樣衰左;w;

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 08:41 PM   #499
彩子
Moderator
めんどくさいな。

PSN  IDForceAngel
引用:
作者: Rance 查看文章
邊d插畫?
呢隻款o個幾張?http://dol.xii.jp/html/honnure.html

換鬼左個畫師?...
擺明係改圖
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 08:45 PM   #500
digiharuka

我講左有改圖架喎

主題工具
顯示模式