Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 118 168 208 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 228 268 318  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
柚原このみ 10:55 PM 06-11-19
考左十幾次試,今日終於全勝考完
6eo 10:47 AM 06-12-19
全勝
GUSTAV 11:08 AM 06-12-19
車神
b_boy 12:09 PM 06-12-19
霸樹
柚原このみ 10:16 AM 06-13-19
作者: iamleoluk:
全勝
有攻城車技術至上到去做喪屍
GUSTAV 09:42 AM 06-14-19
D人唔知想點 呂布4打田伯 係唔開呂布要3連切J+攻勢
仲要唔只一個係咁
攪到本身贏硬都比我執
darkvolver 09:42 AM 06-14-19
del.........
zeroorz 02:17 PM 06-15-19
想問下可以點樣打
兩舖打番同一個人都輸
新手對到義兄弟+速度馬超+大蛇矛張飛+雷銅唔識打
我拎反攻朱然+諸葛靜+全琮+陸績+國太
開幕對面996質角落頭撞同一條欄,義兄弟行另一邊,好容易俾對面拎到2下以上
6粒上去對面中場大蛇矛,馬超突兩下,埋到去城邊都散計
再下一波上去我開反攻對方真桃殺晒我d人之後counter
想問下理想既打法係點thx
darkvolver 05:20 PM 06-15-19
今日又係激氣....

昨日爆緣,所以印了何姫....結果士氣混色..

今日諗住無聊玩下,一玩完又係何姫...但係士氣2G1B...

SEGA玩野真係有個款...
GUSTAV 02:15 AM 06-16-19
作者: zeroorz:
想問下可以點樣打
兩舖打番同一個人都輸
新手對到義兄弟+速度馬超+大蛇矛張飛+雷銅唔識打
我拎反攻朱然+諸葛靜+全琮+陸績+國太
開幕對面996質角落頭撞同一條欄,義兄弟行另一邊,好容易俾對面拎到2下以上
6粒上去對面中場大蛇矛,馬超突兩下,埋到去城邊都散計
再下一波上去我開反攻對方真桃殺晒我d人之後counter
想問下理想既打法係點thx
對面開幕打你城拆你野 應該死哂會有COUNTER 位GA WOW 你守時死左人?

8馬8弓多柵打對面D 4枚應該冇咩問題

真桃....你禁個5氣再建應該已經完左計

反攻個範圍我唔熟 會全隊比人圍哂?

吳大(柵) 既反攻點睇?

另外 真桃冇加速 你上去反攻 對面自城附近開完你馬同弓都應該走到 感覺冇咩危險
zeroorz 08:07 AM 06-16-19
作者: GUSTAV:
對面開幕打你城拆你野 應該死哂會有COUNTER 位GA WOW 你守時死左人?

8馬8弓多柵打對面D 4枚應該冇咩問題

真桃....你禁個5氣再建應該已經完左計

反攻個範圍我唔熟 會全隊比人圍哂?

吳大(柵) 既反攻點睇?

另外 真桃冇加速 你上去反攻 對面自城附近開完你馬同弓都應該走到 感覺冇咩危險
有死過枝槍仔,推得唔係好熟
佢如果真桃攻過黎應該唔驚,係埋佢城佢真桃走唔切
圍唔晒,反攻範圍都大,係2武槍+4武弓自己要埋城有啲難,好易俾馬超停騎質
而家朱然得地利,諸葛靜係攻擊,全琮係守城(除咗攻擊好似都冇用)會換防柵強化黎試下
Thanks!!
kev00269270 01:21 PM 06-16-19
對到孫琳萬彧....
直接打爆萬彧好似都唔會消計?
佢龜到12士氣一波2XC +7計點守...
6eo 11:44 PM 06-16-19
作者: kev00269270:
對到孫琳萬彧....
萬彧死完會去下一隻, 直至死哂/完計為止
LR猫 01:54 AM 06-17-19
作者: kev00269270:
對到孫琳萬彧....
打爆萬彧之後啲好快毒死架咋,2C死一隻
加上你都打緊佢啲人

又或者直接殺孫琳但應該唔會比你殺到
GUSTAV 09:58 AM 06-17-19
作者: LR猫:
打爆萬彧之後啲好快毒死架咋,2C死一隻
加上你都打緊佢啲人

又或者直接殺孫琳但應該唔會比你殺到
隻萬係大後方對面又加緊7 你非加速號令要交連環先殺得到

最好都係佢推你前推佢啦

唔係佢用張妃大喬守你真係追唔返
darkvolver 10:05 AM 06-17-19
琴日見人最後15C,對方用4枚義兄弟的長板橋張飛(滿血)一爆氣守城,廚到條友,爆粗走人。

另外,想問一下長板橋張飛要速度或是迅速攻城好?
b_boy 10:20 AM 06-17-19
隻萬係大後方對面又加緊7 你非加速號令要交連環先殺得到

最好都係佢推你前推佢啦

唔係佢用張妃大喬守你真係追唔返
同d 滿氣一波好q惡嘅deck一樣,對面有12氣前盡打(廢話)
同埋隻萬彧個回血係勉強頂到個毒,你開隻加速馬(如果有)佢追佢,對面要搵人去救,咁上面會易守d
由手機版發出
張飛後代 08:40 PM 06-18-19
神頂上。

GUSTAV 10:08 AM 06-19-19
龜DECK打OP水計 有咩神
b_boy 11:09 AM 06-19-19
對面選連環知昇就樂勝XD
柚原このみ 12:55 PM 06-19-19
攻城車,攻佢老_
LR猫 01:44 PM 06-19-19
龜DECK打OP水計 有咩神

wfc棚比對面任跳老舞+知昇二連水確殺=神預測,廢咗人哋兵法掛
darkvolver 02:01 PM 06-19-19
wfc棚比對面任跳老舞+知昇二連水確殺=神預測,廢咗人哋兵法掛
留前廚後,攻城罷就

出來跳舞,遇左要還
hidelemon 02:14 PM 06-19-19
太神
b_boy 04:13 PM 06-19-19
果副馬單打LEE副DECK, 無地利跟本拆唔到柵
知昇2連水計係好正常0既野, 大寶寺跟本就係選錯兵法
第一 ... 118 168 208 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 228 268 318  ... 最後

返回主題版面