Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-12, 12:51 PM   #601
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
好似今個月中出中文版第11期....
繼SAO之後又一堆小說要睇.
仲有FIGMA(S)...慘.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 10:54 AM   #602
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
終於明白PG的威力……依家睇緊萬能俠Z,一個PG就可以出半球……
咁加速一早咁就唔駛咁煩,但還是要用呢尐係要申請?

舊 11-04-12, 12:32 PM   #603
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
終於明白PG的威力……依家睇緊萬能俠Z,一個PG就可以出半球……
咁加速一早咁就唔駛咁煩,但還是要用呢尐係要申請?
應該要睇時段; 好似6:25 呢D係合家歡時間就難D啦

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 04:52 PM   #604
stonekeung
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
我曾在J2看過「蒼天之拳」係可以露點的,不過係M
stonekeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 06:27 PM   #605
費比加拿斯

註冊日期: Feb 2010
深夜播,好似甲賀忍法帖,咩鏡頭都出得.

只係放得呢個時段,預左無限cut.

唔係TBB問題,而係日本要求要係呢個時間播,target係要多D香港小朋友買accel world玩具.

所以咪攪成咁.
費比加拿斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 06:30 PM   #606
雷火武
ワールド・エンド

其實AW有咩野場面要CUT呢..
我睇哂都唔記得有任何露點情節
舊 11-04-12, 06:32 PM   #607
RPG之鬼

引用:
作者: 費比加拿斯 查看文章
深夜播,好似甲賀忍法帖,咩鏡頭都出得.

只係放得呢個時段,預左無限cut.

唔係TBB問題,而係日本要求要係呢個時間播,target係要多D香港小朋友買accel world玩具.

所以咪攪成咁.
accel world玩具?唔熟……果隻GAME?
FIGURE應該唔係小朋友向呀?

舊 11-04-12, 07:05 PM   #608
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
笨大有出模型ga!
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 07:08 PM   #609
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 雷火武 查看文章
其實AW有咩野場面要CUT呢..
我睇哂都唔記得有任何露點情節
主要係cut出血、渣波同埋沖涼情節

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 07:16 PM   #610
費比加拿斯

註冊日期: Feb 2010
引用:
不是,但某某有出玩具就要強行推銷.

正如高達點解可以香港跟得咁貼.都係要多得玩具商.

tiger and bunny? 唔係有大電影上畫諗住大收, tbb 8成都唔會播.

所以cut片無所謂,至緊要日本方面達到目的就得.
費比加拿斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 01:31 PM   #611
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

睇完動畫版,其實中段咁強調唔要學姐黎幫手
點知最後都係要佢現身先搞掂
不過唔明小千點解第1次要幫能美回血,既然佢係想學好技能幫肥仔羅返對翼
咁都未必要係肥仔就贏果陣搞到佢輸架

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 11-05-12, 01:37 PM   #612
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: mario0606 查看文章
不過唔明小千點解第1次要幫能美回血,既然佢係想學好技能幫肥仔羅返對翼
咁樣咪夠晒戲劇性
我追呢度個陣都睇到好緊張嫁

舊 11-05-12, 01:51 PM   #613
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
+100 根本就攞黎搞

切低能美之後迫佢比番對翼咪得
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 01:58 PM   #614
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
+100 根本就攞黎搞

切低能美之後迫佢比番對翼咪得
你有睇動畫就知.吸左既能力,無得還番比人
係無得迫.

最後都係要靠LIME BELL技能先可以[過]番對翼比佢

可能初期LIMEBELL技能唔可以回番足夠長既時間
所以佢都話要靠能美幫佢升LV,加強技能先一Q 逆推

幫能美打低肥豬,係要以示忠誠..令佢無警覺性吧.

此篇文章於 11-05-12 02:00 PM 被 雷火武 編輯。
舊 11-05-12, 02:05 PM   #615
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: kyo353 查看文章
咁樣咪夠晒戲劇性
我追呢度個陣都睇到好緊張嫁
能美出場之後套劇展開係幾緊張,不過小千個做法真係好冒險

歡迎曼聯迷進入討論

舊 11-05-12, 02:35 PM   #616
RPG之鬼

引用:
作者: 雷火武 查看文章
你有睇動畫就知.吸左既能力,無得還番比人
係無得迫.

最後都係要靠LIME BELL技能先可以[過]番對翼比佢

可能初期LIMEBELL技能唔可以回番足夠長既時間
所以佢都話要靠能美幫佢升LV,加強技能先一Q 逆推

幫能美打低肥豬,係要以示忠誠..令佢無警覺性吧.
其實打完之後小千有解釋到原因,係超必唔夠時間做"系統還原"
再者如果要升級,同能美組隊真係比同兩個基友組隊快好多囉

另外初中生的思想就唔好要求咁多,公主精神年齡雖然好X,但其實都係一樣

此篇文章於 11-05-12 02:38 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 03:24 PM   #617
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
千百合妒忌 肥雪x拓武 所以乘機教訓下佢地咋 (大誤)
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 03:26 PM   #618
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
其實打完之後小千有解釋到原因,係超必唔夠時間做"系統還原"
再者如果要升級,同能美組隊真係比同兩個基友組隊快好多囉

另外初中生的思想就唔好要求咁多,公主精神年齡雖然好X,但其實都係一樣
呢個係其一, 另一個原因係如果果時打贏, 能美仲有point剩, 到轉頭能美打完爆大鑊春雪就gg

一定要引佢玩大d一次過show hand, 咁先冇得比佢返身

其實小千0係能美組隊已經吸左唔少point, 幾日就lv4, 其他人邊到得
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 05:05 PM   #619
RPG之鬼

引用:
作者: amaderasu 查看文章
呢個係其一, 另一個原因係如果果時打贏, 能美仲有point剩, 到轉頭能美打完爆大鑊春雪就gg

一定要引佢玩大d一次過show hand, 咁先冇得比佢返身

其實小千0係能美組隊已經吸左唔少point, 幾日就lv4, 其他人邊到得
能美爆獲冇問題,因為公主之後都講有辦法
但這章的重心是,當沒有公主在場時,這班手下會怎樣去面對超出自己能力之外的難題
如果是抱著這種想法真係幾好睇下

舊 11-05-12, 07:10 PM   #620
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

劍西?

歡迎曼聯迷進入討論

舊 11-05-12, 07:11 PM   #621
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
但這章的重心是,當沒有公主在場時,這班手下會怎樣去面對超出自己能力之外的難題
但實情係肥仔佢地都係要靠學姐黎解圍
仲要中間有好多女人暗地裡幫手

歡迎曼聯迷進入討論

舊 11-05-12, 07:28 PM   #622
RPG之鬼

引用:
但實情係肥仔佢地都係要靠學姐黎解圍
仲要中間有好多女人暗地裡幫手
所以公主棋差一著,令到"自己"的領土(?)減少
肥(?)田冇人耕,耕開有人爭

此篇文章於 11-05-12 07:31 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 07:35 PM   #623
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
劍西?
日昇照牌POSE

引用:
本來都抱住佢地會點自己解決事件心態去睇
結果兩條廢柴最後都係比公主救, 小千都有用過佢地

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 07:55 PM   #624
RPG之鬼

引用:
作者: 真!DC 查看文章
日昇照牌POSE

本來都抱住佢地會點自己解決事件心態去睇
結果兩條廢柴最後都係比公主救, 小千都有用過佢地
所以局外人睇到局內人睇唔到既嘢
兩個基友都係繼續打機好了

舊 11-05-12, 09:06 PM   #625
雷火武
ワールド・エンド

主角係最後關頭救其他配角
係十分王道既熱血動畫劇情
我好BUY

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
アクセル・ワールド 加速の頂点 発売日・価格未定 money 電視遊戲討論版 11 02-04-13 02:11 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM
川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」#13「Violation;侵入」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1002 07-09-12 05:33 PM

現在的時間是 02:03 PM

手機版 | APP版