Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-07, 12:42 AM   #1
九里貓
Insane Gamer
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
玉王潮又黎料,買漫畫送condom想點呀

玉王潮又黎料,買漫畫送襟章.......
個襟章包到成個condom咁
d人唔知以為係
大島永遠個 日名"本同棲レシピ" 港名 "同居H生活"
搞到成本A書咁.....本書又冇露 又冇血腥暴力,色情又唔算.
重有d 不知所謂既翻譯....
放個18禁bar係書度+埋個condom,好難唔令人誤會
呢本書係講同居趣事,不是什麼H生活o羅
呢d叫所謂"卓頭"???
玉王潮你好野

大家有咩意見?

ps.有睇開漫畫既人當然唔會誤會,但一般市民會誤會o羅

此篇文章於 11-23-07 12:50 AM 被 九里貓 編輯。
九里貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:43 AM   #2
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
襟章來的

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:45 AM   #3
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
果個包裝雖然扮dom 的包裝, 但假成咁唔會以為真係送dom掛...-_-"
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:46 AM   #4
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
傻嘅都唔會以為嗰件會係condom下話

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:47 AM   #5
九里貓
腐係好事

引用:
作者: windart 查看文章
襟章來的
比你害死

舊 11-23-07, 12:48 AM   #6
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
講下本野啦, 好冇睇的?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:50 AM   #7
W教授

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: windart 查看文章
襟章來的
我都以為包野係
今劑真係俾玩殘
話時話,
卡卡出版社係咪死左?
咁耐唔見佢有新書?

舊 11-23-07, 12:51 AM   #8
九里貓
腐係好事

引用:
作者: 皙子僇人 查看文章
我都以為包野係
今劑真係俾玩殘
話時話,
卡卡出版社係咪死左?
咁耐唔見佢有新書?
係咪aa?
我估味死掛上次本年上彼女都等左8個月

舊 11-23-07, 12:52 AM   #9
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
咁搞鬼?聽日睇下先……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:53 AM   #10
九里貓
腐係好事

引用:
作者: kin~kin 查看文章
講下本野啦, 好冇睇的?
幾好笑同有趣
笑位係女方做個d野

舊 11-23-07, 12:57 AM   #11
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
為免有人誤會,等我貼出來啦

「立」眼又真係幾呃到人既

使用方法都幾搞鬼

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 07:36 AM   #12
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
大島永遠本身吾係H漫畫家黎架咩

個包裝好明顯勁誤導人
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 08:55 AM   #13
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
可惜買左台版, 想要個襟章
台版名都唔係好好多

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:54 PM   #14
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
係咪甜書黎嫁

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:58 PM   #15
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
個包裝真係幾似
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 01:27 PM   #16
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: marspeople 查看文章
係咪甜書黎嫁
>搞到成本A書咁.....本書又冇露 又冇血腥暴力,色情又唔算.
>呢本書係講同居趣事,不是什麼H生活o羅

冇露點, 不過有若隱若現
個人認為係以為笑點ge攪笑漫

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 01:32 PM   #17
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: relight 查看文章
大島永遠本身吾係H漫畫家黎架咩