Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-19, 12:31 PM   #151
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
fb見行貨出咗

見到日版麻煩通知聲
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 12:35 PM   #152
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 野良猫 查看文章
fb見行貨出咗

見到日版麻煩通知聲
日版不是昨日出左咩...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 12:39 PM   #153
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
魂系列係咁...打不過就一定要走, 不可強求...
仁王初初都可以D怪都可以兩下打死你...
呢隻GAME係著重避和打法, 你當無雙咁玩必死....
我有玩過ds同ds2所以我明咩玩法
不過都已經係5年前嘅事,我自問我反應同精神已經冇以前咁好
ds都仲有得用盾龜下,隻狼?對唔住,唔想玩到掟手制
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 12:41 PM   #154
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 血之淚 查看文章
暫時玩落最大問題係隻狼比人圍大獲過晒DS/BB好多
對面幾隻斧頭/足輕混埋一齊你清唔到怪

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 12:46 PM   #155
charcsc2000
J神哥

引用:
如果你承受不到呢種壓力...都係睇人直播算啦....
我自己反而LIKE玩呢種GAME...難玩先有成功感..

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
暫時玩落最大問題係隻狼比人圍大獲過晒DS/BB好多
對面幾隻斧頭/足輕混埋一齊你清唔到怪
呢次有飛索可以走佬喎,
見佢跑步仲快過DS/BB...
而且有得跳...唔會入左死角就玩完...
舊 03-22-19, 12:50 PM   #156
野良猫
肥倫

引用:
日版不是昨日出左咩...
唔見有
舊 03-22-19, 12:52 PM   #157
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
飛索都要你起到手先得 仲要唔係每個位都飛到
你跑得好快 但對面數量無減少 你埋去摸一下都係要埋牙:o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 12:56 PM   #158
charcsc2000
J神哥

引用:
飛索都要你起到手先得 仲要唔係每個位都飛到
你跑得好快 但對面數量無減少 你埋去摸一下都係要埋牙:o)
我意思係飛走轉頭玩暗殺...好似天誅咁...
舊 03-22-19, 12:58 PM   #159
charcsc2000
J神哥

引用:
唔見有
轉頭問下老闆....但日版可能要450蚊以上...
舊 03-22-19, 01:06 PM   #160
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
要日本武士feel我不如等Ghost of Tsushima
睇人玩連足輕呢種級數既敵人隨便一下都可以打走半條命我就打定輸數我玩唔掂呢隻驚
Ghost of Tsushima...其實幾時出?TGS....都沒有消息...

舊 03-22-19, 01:09 PM   #161
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: darkvolver 查看文章
Ghost of Tsushima...其實幾時出?TGS....都沒有消息...
未有消息...可能今年內...
舊 03-22-19, 01:10 PM   #162
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
一句到尾,好唔好玩?
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 01:14 PM   #163
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: Kain 查看文章
一句到尾,好唔好玩?
由手機版發出
勸你睇睇直播先...呢D好過人...
舊 03-22-19, 01:20 PM   #164
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
引用:
作者: holsety 查看文章
我淨係玩得掂忍龍既難度w
最緊要有忍風,個人期望。
睇攻防嚴謹度我諗有幾分忍黑味道
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 01:20 PM   #165
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
其實個彈返已經比Dark Soul簡單幾倍 只係Dark Soul可以Parry既Boss通常你Parry兩到三下就已經嬴
呢度係逼你Parry十幾二十下咁下
基本上都係背書game,你背到咁上下認到對面咩位會派生咩招Parry為先就兩個世界

同埋如果以有兩行血既敵人就叫一隻Boss既
咁我已經講緊係果隻係第3~4隻....
今朝返工前打左陣, Parry 有効時間好長

好似比DS 用細盾玩Parry 更長..............

NathVie 好快已經打熟左個節奏

https://www.youtube.com/watch?v=jAw9Af_JBvU

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 03-22-19 01:24 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 02:13 PM   #166
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
勸你睇睇直播先...呢D好過人...
就係問緊你地個人感想
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 02:17 PM   #167
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
Youtube動作gameplay我只睇澳門LS
睇完佢玩左陣我決定買了
當佢SSS hard mode鬼武者玩算
鐘意玩blocking/一閃系

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 03-22-19, 02:23 PM   #168
darkvolver
頹冗

引用:
作者: シェンムー 查看文章
Youtube動作gameplay我只睇澳門LS
睇完佢玩左陣我決定買了
當佢SSS hard mode鬼武者玩算
鐘意玩blocking/一閃系

Sent from my iPhone using Gaforum
當佢鬼武者第幾代先?第一代...就可以睡覺去...

舊 03-22-19, 02:23 PM   #169
charcsc2000
J神哥

引用:
fb見行貨出咗

見到日版麻煩通知聲
問左老闆...沒入到日版...
因為行版已經有日語日文...所以不敢入日版, 沒人買的~
舊 03-22-19, 02:32 PM   #170
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: Kain 查看文章
就係問緊你地個人感想
由手機版發出
我覺得OK...昨日睇兩儀玩就覺得OK,
今集有得跳+飛索, 個玩法多左好多...
仲成日比人圍...難度好高...
玩法和仁王, BB, DS完全不同....
舊 03-22-19, 02:33 PM   #171
野良猫
肥倫

引用:
問左老闆...沒入到日版...
因為行版已經有日語日文...所以不敢入日版, 沒人買的~
原來行有日字日語,咁買行都ok了
fb淨係寫中英字

thx
舊 03-22-19, 02:36 PM   #172
charcsc2000
J神哥

引用:
原來行有日字日語,咁買行都ok了

thx
其實我講左啦, 沒人理我...

確認中文版係日美語音, 中美日字幕...
ARTBOOK和SOUNDTRACK係DLC CODE, 好似戰神咁~
舊 03-22-19, 02:38 PM   #173
charcsc2000
J神哥

好似個別預購有海報送, 都沒所謂啦, 比我都不要, 屋企沒位...
舊 03-22-19, 02:41 PM   #174
野良猫
肥倫

引用:
其實我講左啦, 沒人理我...

確認中文版係日美語音, 中美日字幕...
ARTBOOK和SOUNDTRACK係DLC CODE, 好似戰神咁~
miss咗
唔怪得完全冇鋪頭番日版,除咗訂咗嗰啲
舊 03-22-19, 02:45 PM   #175
darkvolver
頹冗

引用:
我覺得OK...昨日睇兩儀玩就覺得OK,
今集有得跳+飛索, 個玩法多左好多...
仲成日比人圍...難度好高...
玩法和仁王, BB, DS完全不同....
算係向已死亡的天誅致敬......我們會懷念你的...\\

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Sell 99%新 ps3 Dark Souls 黑暗靈魂 死戰 prepare to die 特別版 中英文版 行版 連最新日本電擊攻略本 $300 henrywk 買賣專區 3 06-04-13 10:44 PM
[西片] Die Hard 6 (Die Hardest) 森羅 電影版 12 05-03-13 09:24 AM
Dark Souls: Prepare to Die Edition ( ゚ω゚)? PC電腦遊戲討論版 3 04-16-12 12:33 AM
[業界] Activision, Vivendi (Blizzard母公司) 合併組成 Activision Blizzard Metal Gear NT 電視遊戲討論版 4 12-04-07 03:53 PM
Activision, Vivendi (Blizzard母公司) 合併組成 Activision Blizzard Metal Gear NT PC電腦遊戲討論版 1 12-03-07 03:09 PM

現在的時間是 04:06 PM

手機版 | APP版