Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-03-03, 07:44 PM   #1
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
It`s Fake

lock thz

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。

此篇文章於 01-10-03 09:22 PM 被 Blur 編輯。
Blur 目前離線  
舊 01-03-03, 08:47 PM   #2
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
上3集睇過都cut左最後既精華
chobits 目前離線  
舊 01-03-03, 10:31 PM   #3
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
Re: 夜勤4,5無格出了

引用:
Originally posted by 藍仔 :
如題

Downloading

唔知有冇Director`s Cut.......
send比我啊~!

舊 01-05-03, 09:58 PM   #4
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
Re: Re: 夜勤4,5無格出了

引用:
Originally posted by 千野衛 :
send比我啊~!
i need too...
yeah yeah 目前離線  
舊 01-08-03, 12:37 AM   #5
蒼天
Junior Member

註冊日期: Jan 2003
i need too.... thx
蒼天 目前離線  
舊 01-08-03, 12:48 AM   #6
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
你地唔好為d咁既野而爭啦,梗係我先啦\/XDDDDDDDDDDDDD

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 01-08-03, 06:38 AM   #7
yeah yeah

引用:
Originally posted by T.K. :
你地唔好為d咁既野而爭啦,梗係我先啦\/XDDDDDDDDDDDDD
y he no reply?????
舊 01-08-03, 03:15 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
嘩.....我又要~~~~

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 01-08-03, 06:12 PM   #9
Blur
The One
⊃貧⊂

XBox Live GamertagPAD 191276502
%^&$%@%@#$
流料

Blur 目前離線  
舊 01-08-03, 06:52 PM   #10
yeah yeah

引用:
%^&$%@%@#$
流料
wht mean???????
舊 01-08-03, 08:03 PM   #11
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
見有人講開夜勤!!
o係度講下!!
夜勤5.5 觀後感!!
完全係搵笨實!!
明昆水之作!!
頭26MINS 完全係1~5的"精華版"
最尾26~28MINS 至叫做係"新片段"!!
Yakumo Fujii 目前離線  
舊 01-08-03, 08:06 PM   #12
T.K.
很黃很暴力

yeah~~~太好勒\/又慳番十五蚊,我等download勒........

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 01-08-03, 09:48 PM   #13
yeah yeah

引用:
Originally posted by T.K. :
yeah~~~太好勒\/又慳番十五蚊,我等download勒........
can u send to me???????/
pls......
舊 01-08-03, 11:07 PM   #14
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :
見有人講開夜勤!!
o係度講下!!
夜勤5.5 觀後感!!
完全係搵笨實!!
明昆水之作!!
頭26MINS 完全係1~5的"精華版"
最尾26~28MINS 至叫做係"新片段"!!
所以5.5係comike先出o既囉
而且有留意開的話都應該知佢係精華版…

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線  
舊 01-08-03, 11:17 PM   #15
Moderator
珍惜眼前人

引用:
Originally posted by Hayami :

所以5.5係comike先出o既囉
而且有留意開的話都應該知佢係精華版…
冇諗過精華得咁緊要!! :@_@":
成套片o既新片段都唔知有冇5min !! :@_@":
舊 01-08-03, 11:24 PM   #16
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

唔係咁計架~~剪片既都要出糧架嘛~~
陸奧 貴志 目前離線  
舊 01-09-03, 04:41 PM   #17
路人甲乙丙
Ultimate Gamer
你想我打甚麼?

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by yeah yeah :

can u send to me???????/
pls......
Me too...

(PM)

Thanks!!!~
路人甲乙丙 目前離線  
舊 01-09-03, 06:58 PM   #18
yeah yeah

引用:

唔該呀.......
應下我呀...
舊 01-09-03, 08:27 PM   #19
Moderator
珍惜眼前人

有人肯SHARE 自然會有人REPLY你!! :@_@":
舊 01-09-03, 08:30 PM   #20
T.K.
很黃很暴力

唔好話我咩都無呀,你可以拎四草買三隻vcd番黎換

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
T.K. 目前離線  
舊 01-09-03, 09:05 PM   #21
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
藍仔, 識做啦XD

舊 01-10-03, 05:49 PM   #22
dick-yeung
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
我又想睇睇呢
想問下,係邊度d/l架?
可以比個網址我嗎?
thx

舊 01-11-03, 11:56 AM   #23
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
Re: It`s Fake

引用:
lock thz
close it?
彩子 目前離線  
舊 01-11-03, 06:14 PM   #24
Blur
The One
⊃貧⊂

Re: Re: It`s Fake

引用:
Originally posted by 片桐彩子 :

close it?
yup
thx

Blur 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:15 AM

手機版 | APP版