Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
T.K. 02:09 AM 01-26-13
你們想要一個怎樣的肩膊?
卡碧尼size?www
赤兵尉SETH 04:02 AM 01-26-13
隻aegis因為上身橫左所以覺得搏頭細左,下盤前後甲都太大
腳個形狀就靚過MG版

作者: 怪盜小G:
有無zz開盒包膠
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51863347.html

stamenccy 09:49 AM 01-26-13
作者: 赤兵尉SETH:
隻aegis因為上身橫左所以覺得搏頭細左,下盤前後甲都太大
腳個形狀就靚過MG版

http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51863347.html
講真 佢依家呢個比例 真係Fit哂整埋FA ZZ
肉羊哩咖 12:15 PM 01-26-13
隻Gundam Mk.V 有冇聲氣幾時有得訂?
Dangerous-boy 03:55 PM 01-26-13

ROBOT魂 Ξガンダム
販売価格:10,500円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000079430/
Sar8 06:13 PM 01-26-13

呢張個搏頭睇落形仔D
mario0606 08:39 PM 01-26-13
神盾我覺得出得唔錯,可動性好好
尤其件裙甲位設計我幾滿意,係小件玩…
但腳刀同手刀都整得唔錯
由手機版發出
Sar8 08:52 PM 01-26-13
睇左幾個review都話隻aegis抵玩過隻ZZ
赤兵尉SETH 11:30 PM 01-27-13
隻aegis動作擺得好都係幾正,係盒入面正立先覺得奇怪
http://qess.digi2.jp/aegis.html

GN00508771 12:39 AM 01-28-13
其實變到型架(大誤)

Sar8 12:54 AM 01-28-13
睇到隻strike唔記得3月有個全武裝版,拿隻aegis配合下都好

另外今日係現時點見到007劍再版有兩間賣240
Sar8 09:05 PM 01-28-13
aegis入手
除左個盾我覺得用手渣危危乎之外都OK
Sar8 05:15 PM 01-30-13
除左上網買之外而家仲有冇邊度會見到會場限定隻WZC?
kyo353 05:20 PM 01-30-13
作者: Sar8:
除左上網買之外而家仲有冇邊度會見到會場限定隻WZC?
岩岩行過信和見到仲有,不過價錢冇睇...
Sar8 05:23 PM 01-30-13
作者: kyo353:
岩岩行過信和見到仲有,不過價錢冇睇...
我見過個盒好似睇唔到入邊
無論上網買定係walkin都係運氣決定一切
mario0606 08:08 PM 01-30-13
aegis入手
除左個盾我覺得用手渣危危乎之外都OK
個盾想用手拎真係好驚整斷支野…
由手機版發出
Sar8 08:47 PM 01-30-13
作者: mario0606:
個盾想用手拎真係好驚整斷支野…
由手機版發出
我根本唔敢插落隻手度
拿個位太盡
mario0606 12:41 AM 01-31-13
我根本唔敢插落隻手度
拿個位太盡
我試過用力壓落去都失敗左,跟住就唔敢試
Sar8 11:17 PM 01-31-13

可唔可以剩係要對翼丫頂你
kyo353 11:26 PM 01-31-13

呢隻囡應該會有特別版
再用特別版隻翼搭落特別版隻WING度應該好正
GN00508771 11:30 PM 01-31-13
5月再版 ROBOT魂 <SIDE AB>ビルバイン

6月再版 ROBOT魂 <SIDE MS>バンシィ
Sar8 12:04 AM 02-01-13
講起再版
2月係咪F91
mikemike 12:09 AM 02-01-13

無言以對
GN00508771 12:59 AM 02-01-13
講起再版
2月係咪F91

F91 同埋 NU GUNDAM
Sar8 06:59 AM 02-01-13
作者: GN00508771:

F91 同埋 NU GUNDAM
Nu又再版
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後

返回主題版面