Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
鳳熾魂 01:32 AM 02-22-15
作者: 魔璃:
新星都要魂shop ...
呢個真係估佢唔到
作者: Gundam MK-2:
黑MK-II都要暈濕
咁貴叫我點買3隻
黑MKII唔係唔魂限丫,一早預左別色就魂限
希望NO.係可以換,唔洗好似以前咁搵餐死
God Gundam 01:47 AM 02-22-15
作者: 鳳熾魂:
呢個真係估佢唔到

黑MKII唔係唔魂限丫,一早預左別色就魂限
希望NO.係可以換,唔洗好似以前咁搵餐死
No.係貼紙
Garnet_Crow 02:33 PM 02-22-15
上次隻gattaidar無聲無色咁出左,到家都買唔到,網上又唔見有人post上實物圖
stonekeung 09:20 PM 02-22-15

【特報!】本日『クロスアンジュ 天使と竜の輪舞』公式イベントにて発表!「ROBOT魂 ヴィルキス」8月発売決定!!
kimtch 10:49 AM 02-23-15
肉番出羅白, 不如出囡囡啦(?
我冇睇呢套野
怪盜小G 11:02 AM 02-23-15
D女人設我無個好應該死得仲慘
PTX-003C 11:22 AM 02-23-15
作者: 魔璃:
新星都要魂shop ...
可能係上次龍星GE 慘劇所致(雖則佢當日唔放隻金閃閃版出來應該冇咁大鑊...
怪盜小G 11:34 AM 02-23-15
其實到依家都唔知放隻金閃閃版出黎係咩意思
ouki 04:31 PM 02-23-15
作者: PTX-003C:
可能係上次龍星GE 慘劇所致(雖則佢當日唔放隻金閃閃版出來應該冇咁大鑊...
我仲等緊金閃閃版

E個系列好似未買GE差新星,留美子同之前魂SHOP那隻BOSS(龍神VER1當冇存在過啦)....

新星好似冇講送飛雲WO
小嘉 04:37 PM 02-23-15
邪戰角,新星邪虎丸,新星龍神丸宇宙界型都係魂shop架啦
空王丸係咪未出
真!DC 04:59 PM 02-23-15
我都係因為見到隻金版而冇即買龍星
哩個年代網絡發達,廠商(game又好玩具又好)好似都仲未知玩家想要乜咁
由手機版發出
Rance 04:39 PM 02-24-15
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100002616/

機會黎啦,飛雲!
"Place Pre-Order!"
Gundam MK-2 09:44 AM 02-25-15
作者: mikemike:
你唔買3隻就要去改名
3隻條數好溶
要繼續同荷包講數
鳳熾魂 10:28 AM 02-25-15
作者: Gundam MK-2:
3隻條數好溶
要繼續同荷包講數
上天台改名算啦
Gundam MK-2 01:52 PM 02-25-15
作者: 真!DC:
我都係因為見到隻金版而冇即買龍星
哩個年代網絡發達,廠商(game又好玩具又好)好似都仲未知玩家想要乜咁
由手機版發出
其實呢度除左我仲有幾多人等緊金閃閃龍星?
怪盜小G 02:33 PM 02-25-15
龍星買哂佢咩唔駛煩

一隻龍形一隻人形
Dangerous-boy 04:58 PM 02-25-15

Robot Spirits GUNDAM Mk-II (TITANS)
價格: HK$ 320.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002615/
唔知叫咩名 04:20 PM 03-15-15
最近開始入坑
有冇人見過蜃氣樓???
肉羊哩咖 10:16 PM 03-18-15
作者: Dangerous-boy:

Robot Spirits GUNDAM Mk-II (TITANS)
價格: HK$ 320.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002615/
今次唔玩儲數字?轉死性?!
mikemike 10:31 PM 03-18-15
作者: 肉羊哩咖:
今次唔玩儲數字?轉死性?!
要買又米一樣買3隻
肉羊哩咖 10:40 PM 03-19-15
作者: mikemike:
要買又米一樣買3隻
無米嘅 -- 用PS合成一開三
mikemike 10:51 PM 03-19-15
作者: 肉羊哩咖:
無米嘅 -- 用PS合成一開三
我一隻都無落
真!DC 09:20 AM 03-20-15
話說聖戰士系列賣得?
連d雜魚機都出仲要唔係魂shop
雖然佢肯出我肯買,但總覺得哩個系所fans唔多
由手機版發出
mikemike 05:05 PM 03-20-15

Gundam MK-2 10:57 PM 03-20-15
脫險,終於不用被笨大每月combo
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72  ... 最後

返回主題版面