Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-22-15, 01:32 AM   #1526
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 魔璃 查看文章
新星都要魂shop ...
呢個真係估佢唔到
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
黑MK-II都要暈濕
咁貴叫我點買3隻
黑MKII唔係唔魂限丫,一早預左別色就魂限
希望NO.係可以換,唔洗好似以前咁搵餐死

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 01:47 AM   #1527
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
呢個真係估佢唔到

黑MKII唔係唔魂限丫,一早預左別色就魂限
希望NO.係可以換,唔洗好似以前咁搵餐死
No.係貼紙

舊 02-22-15, 02:33 PM   #1528
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
上次隻gattaidar無聲無色咁出左,到家都買唔到,網上又唔見有人post上實物圖

舊 02-22-15, 09:20 PM   #1529
stonekeung
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010

【特報!】本日『クロスアンジュ 天使と竜の輪舞』公式イベントにて発表!「ROBOT魂 ヴィルキス」8月発売決定!!
stonekeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 10:49 AM   #1530
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
肉番出羅白, 不如出囡囡啦(?
我冇睇呢套野
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 11:02 AM   #1531
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
D女人設我無個好應該死得仲慘

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 11:22 AM   #1532
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 魔璃 查看文章
新星都要魂shop ...
可能係上次龍星GE 慘劇所致(雖則佢當日唔放隻金閃閃版出來應該冇咁大鑊...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 11:34 AM   #1533
怪盜小G
しゃろとも

其實到依家都唔知放隻金閃閃版出黎係咩意思

舊 02-23-15, 04:31 PM   #1534
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
可能係上次龍星GE 慘劇所致(雖則佢當日唔放隻金閃閃版出來應該冇咁大鑊...
我仲等緊金閃閃版

E個系列好似未買GE差新星,留美子同之前魂SHOP那隻BOSS(龍神VER1當冇存在過啦)....

新星好似冇講送飛雲WO
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 04:37 PM   #1535
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
邪戰角,新星邪虎丸,新星龍神丸宇宙界型都係魂shop架啦
空王丸係咪未出
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 04:59 PM   #1536
真!DC
Banned User
奉行我道

我都係因為見到隻金版而冇即買龍星
哩個年代網絡發達,廠商(game又好玩具又好)好似都仲未知玩家想要乜咁
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 04:39 PM   #1537
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100002616/

機會黎啦,飛雲!
"Place Pre-Order!"

舊 02-25-15, 09:44 AM   #1538
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: mikemike 查看文章
你唔買3隻就要去改名
3隻條數好溶
要繼續同荷包講數

舊 02-25-15, 10:28 AM   #1539
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
3隻條數好溶
要繼續同荷包講數
上天台改名算啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 01:52 PM   #1540
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: 真!DC 查看文章
我都係因為見到隻金版而冇即買龍星
哩個年代網絡發達,廠商(game又好玩具又好)好似都仲未知玩家想要乜咁
由手機版發出
其實呢度除左我仲有幾多人等緊金閃閃龍星?

舊 02-25-15, 02:33 PM   #1541
怪盜小G
しゃろとも

龍星買哂佢咩唔駛煩

一隻龍形一隻人形

舊 02-25-15, 04:58 PM   #1542
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

Robot Spirits GUNDAM Mk-II (TITANS)
價格: HK$ 320.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002615/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-15, 04:20 PM   #1543
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
最近開始入坑
有冇人見過蜃氣樓???
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-15, 10:16 PM   #1544
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

Robot Spirits GUNDAM Mk-II (TITANS)
價格: HK$ 320.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002615/
今次唔玩儲數字?轉死性?!

舊 03-18-15, 10:31 PM   #1545
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
今次唔玩儲數字?轉死性?!
要買又米一樣買3隻

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-15, 10:40 PM   #1546
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: mikemike 查看文章
要買又米一樣買3隻
無米嘅 -- 用PS合成一開三

舊 03-19-15, 10:51 PM   #1547
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
無米嘅 -- 用PS合成一開三
我一隻都無落

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-20-15, 09:20 AM   #1548
真!DC
Banned User
奉行我道

話說聖戰士系列賣得?
連d雜魚機都出仲要唔係魂shop
雖然佢肯出我肯買,但總覺得哩個系所fans唔多
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-15, 05:05 PM   #1549
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 03-20-15, 10:57 PM   #1550
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

脫險,終於不用被笨大每月combo

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 01:48 AM

手機版 | APP版