Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-02, 11:40 PM   #1
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
angry 估都估唔到一日online十幾個鐘既我,都會發生呢種事

怎麼說我一日也玩大約13小時
但最後都被不法之徒成功入acc掉哂我d野
魔法師就全部冇哂連錢,劍士冇左把海東....................

舊 09-23-02, 01:05 AM   #2
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
D人真係好賤............

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-02, 01:11 AM   #3
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
別難過... 攪到小弟都擔心起來.....
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-02, 08:08 AM   #4
Xdance
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
GM的回答

舊 09-23-02, 09:26 AM   #5
阿健

註冊日期: Aug 2002
. . .我都係 . . .
FUXK 。 。 。
今次係第二次啦
之前係CHAOS係咁
依家係LOKI又係咁 . . .
GM02 叫我把
個人資料 PHONE NUMBER 時間 發生過程(我鬼知,我都入唔到,我入到就唔會咁啦)
送去佢公司 。。。
咁我未問佢(我住在香港)
把資料送到香港或是台灣???
GM02 回應是:[嗯 . . . .]

我:[!@$#%$^%@$%@}

此篇文章於 09-23-02 09:54 AM 被 踹 編輯。
阿健 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-02, 09:42 AM   #6
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

註冊日期: Mar 2002
@@...d GM一向都靠唔住........
但係咁搞法對隻game好大影響......

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-02, 01:24 AM   #7
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
咁大個仔
都係ro先話到比我聽
原來玩online game會log左人地個account
唔知未mix好佢夠唔夠膽收錢

呢條罪真係足以令隻game拉去打靶

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 01:28 AM   #8
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
jamsquare有玩ro@@?

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-02, 01:57 AM   #9
jamsquare

PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
Originally posted by 麒麟勿用 :
jamsquare有玩ro@@?
有呀
我都係loki賊

fuct係咪你?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-02, 05:48 AM   #10
Aphingou
Senior Gamer
玩夠了

註冊日期: Sep 2002
點解佢唔順手幫你鏟埋隻charater..?奇...

舊 09-29-02, 06:17 AM   #11
chobits
Crazy Gamer
無標題

因為RO要del Character 係要打E-mail
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:20 AM

手機版 | APP版