Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-30-02, 12:00 AM   #1
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
好野~~~~~2日唔使玩

為提升遊戲品質,將進行全伺服器整體硬體設備更新
[2002.09.29 21:59:00]
為提升遊戲品質,將進行全伺服器整體硬體設備更新,將於10月1日
上午10:00至10月2日下午18:00,總計二天時間,如有不便,敬請見諒.
http://ro.gameflier.com/Edict/ShowNews.asp?NID=286

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 12:03 AM   #2
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
某方面我覺得好開心
因:我係星期二,三,四都要趕功課

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 01:12 AM   #3
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

註冊日期: Mar 2002
擺明玩野啦.....
國慶先黎upgrade~~~~

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 01:23 AM   #4
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
我頂.....玩曬la

舊 09-30-02, 03:28 AM   #5
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
頂~~~~~佢~~~~~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 06:46 AM   #6
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
等等~~~~~~~~~~~佢會唔會係加新野呢??如加最北新城市的npc
咁我就可以做羽毛帽囉!!!!!

舊 09-30-02, 10:41 AM   #7
Freddy
博麗神社信徒

頂~~~諗住聽日放假狂升Lv.....
點知........
唯有今晚煲la

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 08:20 PM   #8
yuffie
Senior Gamer

........
佢仲要修二日...
我遲D仲唔可以成日玩...
佢修一日好啦唔該唔好兩日啦
yuffie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 09:26 PM   #9
Xdance
重型女友欠乏証患

我都係...............如果唔好彩(其實應該係好彩)開始番學
我就會冇咩時間玩啦
因為我一番完學就要開始人生另一段 :番功............
仲要可能一日 7:00至20:00個隻..............

舊 09-30-02, 09:29 PM   #10
reallyfatboy

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDLYCKeith
XBox Live GamertagLYCKeith
可能修好後就準備收錢

舊 09-30-02, 09:35 PM   #11
majicman
~珠海護法~

引用:
Originally posted by Xdance :
等等~~~~~~~~~~~佢會唔會係加新野呢??如加最北新城市的npc
咁我就可以做羽毛帽囉!!!!!
羽毛帽點做??
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 09:40 PM   #12
Xdance
重型女友欠乏証患

引用:
Originally posted by majicman :

羽毛帽點做??
300個鳥的羽毛+回憶帽+500z =羽毛帽
鳥的羽毛=小雞同鷹有
回憶帽= 打Vocal(搖滾蝗蟲)

舊 09-30-02, 09:42 PM   #13
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
途中有好多蜈蚣架喎
仲有d好似單腳企的生物(唔記得係乜)
我諗個城一開,d機票錢最少一萬

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 09-30-02, 09:48 PM   #14
majicman
~珠海護法~

引用:

300個鳥的羽毛+回憶帽+500z =羽毛帽
鳥的羽毛=小雞同鷹有
回憶帽= 打Vocal(搖滾蝗蟲)
回憶帽難打嗎?
舊 09-30-02, 09:52 PM   #15
雪舟等楊
●  ω  ●

一係未開,一係超難打(咁耐都未見有人帶)
我相信係第一個原因
開的話,到時d picky,rocker一定超受歡迎

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 09-30-02, 09:54 PM   #16
Xdance
重型女友欠乏証患

回憶帽難打到嘔血,我打左125隻Vocal到啦。

我lv 23 去過一次最北新城

舊 09-30-02, 10:21 PM   #17
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
我都係...............如果唔好彩(其實應該係好彩)開始番學
我就會冇咩時間玩啦
因為我一番完學就要開始人生另一段 :番功............
仲要可能一日 7:00至20:00個隻..............
好彩我做咁多年野都係可以返住工黎打機~~~~~ccccccccc

舊 09-30-02, 11:37 PM   #18
Xdance
重型女友欠乏証患

to 黑田 : 唔係rocker呀!!!係Vocal,好多人都有帶回憶帽,白色個d就係。

舊 10-01-02, 12:02 AM   #19
yuffie

你就好啦,可以返住工黎打機,GEESE
我都好似Xdance咁.....
終於有人請我返工,可以唔駛倏失業大軍
不過就唔可以再成日玩啦.....
不過都一定會抽D時間打既!! ^^
yuffie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 01:13 AM   #20
majicman
~珠海護法~

引用:
Originally posted by GEESE :

好彩我做咁多年野都係可以返住工黎打機~~~~~ccccccccc
你做咩工作呀?可以返住工黎打機?
舊 10-01-02, 01:54 AM   #21
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
某方面我覺得好開心
因:我係星期二,三,四都要趕功課
我都係
聽日去做下運動先

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 02:02 AM   #22
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
Originally posted by majicman :

你做咩工作呀?可以返住工黎打機?
我咁多份工之中大部份都係sales同editor~~~~~~
後者直頭係奉旨打機~~~~~ccccccccccc

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:23 AM

手機版 | APP版