Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-26-05, 08:30 PM   #101
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
作者: luciferdark
無可能夠d鋪家早ga.....所以我都係唔去啦..個度打蛇餅的話真係焗死...
我想買pg mk-ll呀
究竟通宵好唔通宵好
寧願訓街都唔想俾班麻甩老舖家s谷死
但恐怕遲去早去都要谷死
up2u2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 08:35 PM   #102
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: up2u2003
我想買pg mk-ll呀
究竟通宵好唔通宵好
寧願訓街都唔想俾班麻甩老舖家s谷死
但恐怕遲去早去都要谷死
收到風ja, 我都唔知係咪真...
識老瑞d職員的話可以唔洗排隊ge...
係咪真就真係唔知, 但我住東涌都唔想浪費時間同假去白行...
因為總會有人極早去到, 根手邊人排隊, 之後d好野就係頭10分鐘內全滅...

舊 09-26-05, 08:36 PM   #103
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 黑咪 破壞大王
改了....
480 唔係平好多....

舊 09-26-05, 08:40 PM   #104
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
係咪真就真係唔知, 但我住東涌都唔想浪費時間同假去白行...
因為總會有人極早去到, 根手邊人排隊, 之後d好野就係頭10分鐘內全滅...
可以立d 貨多.既低野~~
上年一大堆$150 ex-s fix
今年希望大堆fix~
最衰之前買左敗家仔~~

舊 09-26-05, 08:43 PM   #105
up2u2003
Game Master
貓車之常客

引用:

d好野就係頭10分鐘內全滅...
我住大西北
tsu仲要夜一夜先走得.....通宵排隊或者較為方便
莫講係瑞記staff...連成日幫襯幾模型舖都唔熟
10min內全滅呢樣野......
我會一入場就會秒殺總大將(pg mk-ll)
一擊脫離戰術........
仲要返學
舊 09-26-05, 08:45 PM   #106
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
唔知到時會唔會有斷斤買既fix f90呢?
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 08:52 PM   #107
Seifer
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
見到d貨,有d興趣添
可唔可以講多次個地址呀

PAD ID : 185.700.529
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 09:04 PM   #108
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Seifer
見到d貨,有d興趣添
可唔可以講多次個地址呀

呢格有寫地址
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 09:10 PM   #109
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: williamsiusuper
D神話有冇牌送ga??
呢D價重想有牌... a
花件就有...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 09:21 PM   #110
luciferdark

引用:
作者: Busconcamp
呢D價重想有牌... a
花件就有...
都預左係退貨啦, 瑞記一向無人性...

舊 09-26-05, 10:29 PM   #111
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
好似早一兩次

有人POST過類似既情況

筍野冇哂,有人發難

瑞記俾番排頭既人買過先息事寧人
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 10:39 PM   #112
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
我28日6點到去,睇下呢到有冇人培我痴線....
到時say下hi la....
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-05, 11:14 PM   #113
up2u2003
Game Master
貓車之常客

我想問......
如果我去等通宵呢........eg 12點到大廈....
咁我去邊樹等開門??
瑞記門口或大廈門口呢??
舊 09-26-05, 11:17 PM   #114
luciferdark

引用:
我想問......
如果我去等通宵呢........eg 12點到大廈....
咁我去邊樹等開門??
瑞記門口或大廈門口呢??
其實個度工廠嚟ga, 個度夜晚應該都會幾恐怖..
同埋12點...瑞記唔會有人係度啦, 但又唔知排邊..所以...
各位同好諗清楚啦

舊 09-26-05, 11:32 PM   #115
up2u2003
Game Master
貓車之常客

引用:
其實個度工廠嚟ga, 個度夜晚應該都會幾恐怖..
同埋12點...瑞記唔會有人係度啦, 但又唔知排邊..所以...
各位同好諗清楚啦
main point就係去到唔知排邊.....
好有可能夜晚等等下俾食q或其他野 趕走
到時唔知點算
荃灣葵芳有無d機舖係開通宵呢?
或者去打完搭頭班車入去等.........
舊 09-27-05, 11:34 AM   #116
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
星期三有無人去=w=a?
我怕買唔夠200換唔到Z=w=aaaaa
隻Z好玩嘛?

舊 09-27-05, 06:02 PM   #117
Willow
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: 斯羅
目標...the_o同愛美/

目標相同,我會加埋Z,
不過要見完工先去得

想問下係咪要放低公事包先入得去?
因為見Weekly的廣告咁寫,

如果係,咁到時被人拎左個公事包,
我的d學歷同工作証明味

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 06:11 PM   #118
up2u2003
Game Master
貓車之常客

引用:
作者: Willow
目標相同,我會加埋Z,
不過要見完工先去得

想問下係咪要放低公事包先入得去?
因為見Weekly的廣告咁寫,

如果係,咁到時被人拎左個公事包,
我的d學歷同工作証明味
heh~~
唔好啦.....
成書包都係
俾人執左真係
如果係..."應該"有counter幫客keep野呱
舊 09-27-05, 06:23 PM   #119
Willow
集體回憶

引用:
heh~~
唔好啦.....
成書包都係
俾人執左真係
如果係..."應該"有counter幫客keep野呱

如果好多人,d職員會唔會攪亂左架
可唔可以唔放低,走的時候俾佢check個公事包

生日快樂 每當變幻時

舊 09-27-05, 06:27 PM   #120
up2u2003
Game Master
貓車之常客

引用:
我目標物係pg mk-ll
唔愛個盒都塞唔入個書包......唔使check

諸君~
有緣今晚/聽朝見
舊 09-27-05, 06:33 PM   #121
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
上似係嚮出面counter
用個大膠袋套住你個袋,
再索個牌仔比你,
跟號碼認領返個袋。

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 07:17 PM   #122
Willow
集體回憶

引用:
作者: ^_^
上似係嚮出面counter
用個大膠袋套住你個袋,
再索個牌仔比你,
跟號碼認領返個袋。

如果今次都係咁,
我就放心啦

希望明天買到心頭好

生日快樂 每當變幻時

舊 09-27-05, 07:38 PM   #123
tenchi
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
東涌~
ME TOO~
我想要gfix 25
想中要不要通頂
tenchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 08:19 PM   #124
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
慘了,明天和後天要5 6點才有空
到時去到青衣仲要多少時間排隊?太耐就唔洗諗
至少要星期五才全日有空,d好貨
果到有無舊貨,例如sumo咁,之前屋村玩具店有但無買,點知失驚無神執左
如果有我諗都無人要掛,我的目標只有舊野...
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-05, 08:19 PM   #125
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
如果係地鐵站行去遠吾遠???
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式