Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區

主題工具 顯示模式
舊 10-04-15, 02:54 AM   #1
liar驚

註冊日期: Sep 2008
賣重課乖離帳號急賣限只需 5 張Itunes點!!或$3000

顧不了兩個ACC只好急賣一個!
賣重課乖離帳號優惠只需 5 張Itunes點!!或$3000
石抽近120隻!!!!所以基本上都係歐洲隊易過!自己看圖,有些反而未乖離進化或進化的,因時間太緊所以比較難升得完!!
有意請盡快pm,優惠完左我唔會呢個價換點數!好歡迎面交唔駛煩呢樣果樣!!總之有興趣快字!
騎士幣有2600幾個,夠你換一年多

此篇文章於 10-18-15 12:27 AM 被 liar驚 編輯。
liar驚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-15, 12:28 AM   #2
liar驚

一推顧不了兩個ACC只好急賣一個!
賣重課乖離帳號優惠只需 5 張Itunes點!!或$3000
舊 10-28-15, 05:18 PM   #3
liar驚

一推顧不了兩個ACC只好急賣一個!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
求$3500砌機list Supreme 手機資訊/電腦軟硬討論 3 04-07-11 12:03 PM
想砌一部 <$3500 的機可以嗎?? Zaku 手機資訊/電腦軟硬討論 5 08-22-06 11:06 AM
如果想買DC...2500~3500有無咩好介紹? 新堂愁一 照相館 2 04-19-04 01:35 AM
打機電腦~$3500左右 豆腐多 手機資訊/電腦軟硬討論 6 05-12-03 02:32 AM

現在的時間是 03:20 PM

手機版 | APP版