Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-07, 12:28 PM   #1
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3

Gundam HCM Pro 討論區VOL.1

Gundam HCM Pro 討論區VOL.2

Hcm Pro官方網頁

此篇文章於 12-09-08 10:22 PM 被 暴走蟹 編輯。
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-07, 12:53 PM   #2
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-04-07, 01:19 PM   #3
Libra1002
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live GamertagLibra1002
隻sp nu真係好正.

如果個台有得散出就好lo.
Libra1002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-07, 11:48 PM   #4
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-09-07, 02:11 PM   #5
暴走蟹

曉~日本7月17日預定
舊 07-09-07, 02:17 PM   #6
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我唔要彈珠人丫,俾番隻積根我

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-07, 06:23 PM   #7
clie

註冊日期: Dec 2001
隻exia真係越睇越正
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 07:01 PM   #8
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
引用:
作者: Castor 查看文章
我唔要彈珠人丫,俾番隻積根我
放心, 積根會早出過 Gundam 00 嗰幾隻
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 07:20 PM   #9
暴走蟹

原來43係積根

此篇文章於 07-13-07 07:23 PM 被 暴走蟹 編輯。
舊 07-13-07, 08:23 PM   #10
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章

原來43係積根
呢部o野真係俾人遺忘o左好耐……

宜家出翻o黎我先記得個陣佢係同卡碧尼、電鍍百式、綠勇一齊發表

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 09:26 PM   #11
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
積根必入!!!

舊 07-13-07, 09:46 PM   #12
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:

原來43係積根
佢2600YEN唔通又連版?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 10:52 PM   #13
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
馬反系列終於完成左\ /
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-07, 03:03 PM   #14
暴走蟹

日本已出曉
香港唔知會賣乜價呢
舊 07-18-07, 06:15 PM   #15
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
引用:

日本已出曉
香港唔知會賣乜價呢
今日見到有地方賣@((...

不過隻色好暗..........................
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-07, 07:49 PM   #16
暴走蟹

引用:
作者: 騎蘿蘿 查看文章

不過隻色好暗..........................

太貴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
舊 07-18-07, 08:03 PM   #17
DoB
Senior Gamer
kaleidostar

最平都要 280, 貴百式成倍= ="

舊 07-19-07, 02:20 AM   #18
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
本來都對隻野有興趣,但今日見到實物,佢D電鍍實在太似大陸果D平價金元寶,買唔落手。

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-07, 03:51 AM   #19
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
299算好喇,我見188賣緊330以上!
初初都預左佢D色會偏紅,見到真係沉得幾緊要,仲要放埋晌黑色托上面更加沉,都唔知點解佢唔用返百式果隻金,搵黎搞
盒底映果D相係幾靚呀,不過個價真係買隻fix都夠,250我會諗諗...

舊 07-19-07, 02:18 PM   #20
暴走蟹

http://blog.zaq.ne.jp/mtkh/
舊 07-22-07, 09:07 PM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 騎蘿蘿 查看文章

引用:

太貴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
引用:
作者: DoB 查看文章
盒野定價成5200YEN...
行貨批出街跟現在賣價差無幾...
若果唔係水貨/唔插價...
根本唔賣$299唔得...
$280...無眼睇...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-07, 11:19 PM   #22
qwerty123xd
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: DoB 查看文章
where can buy?
i cant see it $280 @@
qwerty123xd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 01:47 AM   #23
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
呢隻係咩來? 高達人物?
:
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 02:14 AM   #24
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: popstars 查看文章
呢隻係咩來? 高達人物?
:
龜o既駕駛員……
傳說中要抽籤先中到o既稀有物品

另:HCM Pro又o黎出限定版紅白配色RX-78……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-07, 07:34 AM   #25
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
曉超唔抵玩,D qc差到,不知火D牛油炮收納時成日跌,D關節又唔實,未買的人請三思而後行
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Winning Eleven PLAY MAKER [拉空入攝, 玩單擋, 玩長傳o既新Winning, 頭post 有訪問, 教學短片] Netnet 電視遊戲討論版 461 05-15-08 10:48 PM
有冇大大有hcm pro eva初號機?有野想問 vvvvvfung 收藏品討論版 1 01-05-08 05:22 AM
『機動戦士ガンダムvsガンダム』15部作品MS登場 2008年初春稼働予定 money 街機遊戲討論版 1007 11-03-07 06:31 PM

現在的時間是 03:10 AM

手機版 | APP版