Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-11, 12:39 PM   #176
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
360版度度都無貨
想買隻玩下都唔得
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-11, 02:42 PM   #177
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: 松田悟志 查看文章
尋晚終於爆左
爆左可以換衫(大丈夫じゃない裝備)同選關,開放兩個新難度
可以set顯示HP,同埋開始可以計分計rank
換衫有冇仮面ライダーイーノック a

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-11, 05:01 PM   #178
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
12章就完...
會唔會過份D....

舊 04-29-11, 06:59 PM   #179
松田悟志
God of Gamer
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: 魔璃 查看文章
換衫有冇仮面ライダーイーノック a
我未有,但睇 wiki講有套special唔知會唔會係

舊 04-29-11, 07:29 PM   #180
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN

無得玩既可以睇住先, 暫時有三part

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 01:10 AM   #181
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: 松田悟志 查看文章
昇黎都係加長個果burst mode時間吧
但基本action無成長呢下灰機
都唔明呢班友當年整隻god hand咁多野玩,但呢隻....
god hand有三上真司同稻葉敦至 lead住喎
應該可以監督得好d啦

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 09:20 PM   #182
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
請問之前段"無問題"片, 係廣告定係咩黎?

有apple

咁試問仲有咩係唔得?
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-11, 09:30 PM   #183
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
好景PS3版$548

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-11, 03:12 AM   #184
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 大懶財 查看文章

無得玩既可以睇住先, 暫時有三part
part4 的最尾的展開真係意想不到=.-(同主線冇關)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-11, 09:08 AM   #185
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
睇巴哈話呢隻GAME係多結局的

舊 05-01-11, 11:09 AM   #186
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
玩完
係咪冇左果句「トルノデス」?

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 01:13 AM   #187
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
特典Password 好唔自重

<- 499 入手 (行貨)
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 10:33 AM   #188
river
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
特典Password 好唔自重

<- 499 入手 (行貨)
行貨是ps3 or 360? Thx
river 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 11:24 AM   #189
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: river 查看文章
行貨是ps3 or 360? Thx
PS3黎
舊 05-02-11, 12:11 PM   #190
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
http://blog.esuteru.com/archives/3062209.html
大跌價XDDD

舊 05-02-11, 12:18 PM   #191
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
我嘅入手價好正確
舊 05-02-11, 03:27 PM   #192
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
大丈夫だ、問題ない。

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 03:35 PM   #193
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
雖然可能唔好聽
但隻game咁既質素但係吊個咁高既價錢
唔係話唔好玩,但係唔值6舊

舊 05-02-11, 03:49 PM   #194
An0raku
Insane Gamer
速報Glutton

註冊日期: Sep 2009
360日版預訂入手
節奏緩慢但係畫面人設瑰麗珍奇
打到第二版一半
個save point好攪鬼
如果遊戲雜誌可以整個save point特集應該有睇頭
An0raku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-11, 06:58 PM   #195
TCS_disable
我有車車~

玩到第四章,我懷疑我買錯Game
舊 05-03-11, 07:23 PM   #196
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
http://blog.esuteru.com/archives/3083698.html

四年前既影像

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 07:36 PM   #197
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 大懶財 查看文章

四年前既影像
特典個 password 先係重點
舊 05-04-11, 12:30 AM   #198
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: Sar8 查看文章
雖然可能唔好聽
但隻game咁既質素但係吊個咁高既價錢
唔係話唔好玩,但係唔值6舊
制作人原意係要簡單到唔洗睇說明書既操作,又可以發揮多姿多彩既戰鬥技巧麻
不過明顯調整不足...呢方面幾年前老外隻BATMAN Arkham Asylum做番差唔多既諗法
但個效果好好多

舊 05-04-11, 02:04 PM   #199
TCS_disable
我有車車~

啱啱玩完一圈

唔知一堆冥界入口係邊
舊 05-11-11, 09:17 PM   #200
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
唔知而家360版仲難唔難搵?

嚮好景見到360版, $5百幾.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版