Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-17-07, 11:17 PM   #1
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
70歲婆婆挑戰Resistance: Fall of Man

http://oghc.blogspot.com/

唔知大家仲記唔記得Old Grandma Hardcore?
就係o個個年屆七十
熱愛打機
每日都玩返差唔多成十個鐘
仲玩到好投入爆晒粗
孫仔幫佢放片段上網搞到出晒名
MTV個電玩節目都有一part俾佢評game
有廠商仲會提供遊戲等佢o係blog講講

婆婆幾日前終於入手PS3
玩Resistance: Fall of Man時...依然係Old Grandma Hardcore一慣風格

!!粗話注意!!
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-07, 11:31 PM   #2
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
粗口阿婆既wii friend code :5190 3632 0029 8742

有冇人夠膽add佢?

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-07, 12:41 AM   #3
wongja0708
God of Gamer

註冊日期: Dec 2004
如果我七十歲時, 可以好似佢咁
而孫仔又肯買新機俾我
我死而無憾矣

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-07, 02:13 AM   #4
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
佢有360未?

想睇佢玩DEAD RISING……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-07, 02:45 AM   #5
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
佢都幾好野,眼力同精神仲咁好
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-07, 11:35 AM   #6
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
唔理段片真定假啦~
佢都真係好犀利~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-07, 11:44 AM   #7
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
學到老, 打機更應打到老,
阿婆呢種精神,值得我地後輩致敬
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-07, 12:34 PM   #8
CyrUs尚俊
Insane Gamer
羽毛球之夢

註冊日期: Feb 2005
70歲... 到時我唔知仲會唔會好似呢位婆婆咁咁有精神打機...

CyrUs尚俊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-07, 02:42 PM   #9
JAckJAck
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
其實佢係好幸福^^
70歲可以好似佢係好唔錯ga la
JAckJAck 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-07, 03:04 PM   #10
綱之小子
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjoybe
呢個70歲婆婆都幾好野........
我同我表弟兩個人玩呢隻Resistance: Fall of Man都好難玩,
但係真係好正, 可以兩個人玩第一身的game,
綱之小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-07, 03:10 PM   #11
MarkS
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
唔理段片真定假啦~
佢都真係好犀利~
It's real
U gotta read her blog! sooooo funny
She REALLY is a hardcore gamer!
MarkS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 12:55 AM   #12
Hunter

註冊日期: Jan 2002
如果俾部360 Gear of War 佢玩
佢俾獸人鋸會有咩反應

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
06-07英超賽程 steve 體育版 3 06-23-06 01:08 PM
【NGC】ゼルダの伝説 4つの剣+討論區 ★星人44★ 攻略及心得交流區 99 06-12-06 11:44 PM
[PSP]Pac-Man World Rally圖片及影片(Pac-Man版孖寶賽車) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 9 05-04-06 11:18 AM
03-04 英超聯賽程表 suzuki 體育版 7 06-19-03 11:56 PM

現在的時間是 08:04 AM

手機版 | APP版