Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-17-19, 02:51 PM   #26
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
(未出發先興奮)(更正)証實咗 Ewan McGergor 傾緊拍 Obi-wan Kenobi,會放嚮 D+ 播。

此篇文章於 08-17-19 06:15 PM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-19, 02:52 PM   #27
f2light
Crazy Gamer

-del-
舊 08-24-19, 07:59 AM   #28
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
MARVEL再多幾套...Ms. Marvel, Moon knight , She Hulk

睇黎都係走唔甩, 要訂了

舊 08-24-19, 09:48 AM   #29
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
The Mandalorian果然大手筆質素,不說還以為是電影來的

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-19, 11:49 AM   #30
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
小姐與流氓預告,好似用咗獅子王技術,但係睇完 — 無感嘅?!

仲有套講聖誕「老」人個出城搵聖誔「老」人嘅片 Noelle,不過都係費事擺上嚟牙位~

報導指係咁推 High-school Musical,唔,都係唔好預我。

此篇文章於 08-24-19 03:03 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-19, 11:52 AM   #31
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
The Mandalorian果然大手筆質素,不說還以為是電影來的
(更正)預告:

張海報,好鬼死有西部片風:

仲有 Cassian Andor(Rogue One) 套前傳二月上。

而 Obi-wan 套片 Ewan 現身會場証實咗會返嚟,出年開拍,其他詳情待定。

Clone Wars 最後一季都係二月上。

唔通其餘全世界都係二月先有?!

此篇文章於 08-24-19 03:10 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 08-24-19, 03:09 PM   #32
肉羊哩咖
griffin611

關心 $$$ 同畫質嘅老細,公怖咗個 plan 包 4K 播放連 4 個同步串流,抵過 Netflix 好多。
https://www.theverge.com/2019/8/23/2...tures-benefits

舊 08-24-19, 03:42 PM   #33
王小虎

計埋入phase four

同Phase 1-3 Infinity Saga比較,今次Phase 4的新人物好亂,冇咩邏輯性可言。以前就係Avengers主導,今次真係好亂,再加上之後預告的F4, X-Men, Blade,要整理到好似Infinity Saga咁有連繫性、同一世界觀會好有難度。

What If有一集係假如唔係Steve Rogers而係Agent Carter接受實驗,變成Captain Britain。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-19, 04:44 PM   #34
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
之前都講過phase4無新人avengers唔夠人
果然要加人
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-19, 05:03 PM   #35
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 王小虎 查看文章
What If有一集係假如唔係Steve Rogers而係Agent Carter接受實驗,變成Captain Britain。
之前有料報過,同場加映 Howard Stark 幫 Steve Rogers 整咗套好似 MCU Mk.1 嘅甲,佢變咗鐵皮佬。

仲有,Winter Soldier 大戰喪屍 Captain America(?),Yonder 當年捉走嘅係 T’Challa (Black Panther) 而做咗 Star Lord,等等。

另外 WandaVision 會以一半係MCU 式冒險,另一半係處境喜劇咁嘅形式,配角仲有 Thor 1 同 2 登場嘅 Darcy,成人版 Monica Rambeau 同 AM&W 嘅 Johnny Woo。

此篇文章於 08-24-19 05:05 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 08-26-19, 09:59 PM   #36
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
其他Star Wars外傳都算,唯獨Ewan返黎做Obi-Wan先至係最關心。

正傳3位演員全部被迪迪尼派便當後,前傳正傳所有演員就得返Ewan份量最勁

十幾年嚟都仲係keep得咁正,應該唔會叫佢演正傳嘅白頭Obi-Wan掛

但Episode III同IV之間呢19年佢一直喺沙漠星球Tatooine保護Luke,究竟銀河有咩危機可以令到佢暫時離開Luke呢?

因為好多外傳小說漫畫都講到黑武士非常渴望搵到Obi-Wan出嚟,以報當年被Obi-Wan搞到毀容殘廢嘅深仇大恨,Obi-Wan稍為出山都必定驚動帝國探子即刻向黑武士匯報。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-19, 10:33 PM   #37
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
同場公佈2張CONCEPT ART

舊 08-27-19, 12:29 AM   #38
肉羊哩咖
griffin611

The World According to Jeff Goldblum — 搞笑「紀錄片」?!

舊 08-28-19, 03:28 AM   #39
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: f2light 查看文章

劇情講美帝政府都唔係好妥 Falcon 拎咗個盾,佢意屬嘅係有條友叫 US Agent (Wyatt Russell 飾演)。可能個盾最後都歸佢。

—————

好似漏咗提,D+ 啲劇唔似 Netflix 同 APV 咁,一劑過上架,而似 HBO 咁,一個禮拜上一話,好在係保持到個話題性,唔會好似 Stranger Things 咁講三四日就無人再提;較易留到客。但個人始終比較鍾意一舖過咁煲過癮好多。

舊 08-28-19, 10:04 AM   #40
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
請問點訂呢? 見到Ewan再扮Obi-Wan即刻想訂
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-19, 11:47 AM   #41
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
請問點訂呢? 見到Ewan再扮Obi-Wan即刻想訂
未公佈
都唔知香港會唔會又因版權問題諸多限制, Disney+原創自家製劇集就應該冇影響, 正如Netflix Originals都即時有得睇, 不過係驚其他劇集香港版權可能其他公司持有, 變左Disney+冇得睇

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-19, 11:51 AM   #42
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: whassupbun 查看文章
未公佈
都唔知香港會唔會又因版權問題諸多限制, Disney+原創自家製劇集就應該冇影響, 正如Netflix Originals都即時有得睇, 不過係驚其他劇集香港版權可能其他公司持有, 變左Disney+冇得睇
基本只是想看marvel和星戰的作品,問題應不大,只是不知才公佈亞洲版的消息就是

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-19, 12:04 PM   #43
肉羊哩咖
griffin611

美國十一月,但之前講全世界未有咁快,怕且最快出年。所以年尾上網要小心劇透。

舊 08-28-19, 07:58 PM   #44
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
亞洲好似2021...唔知仲有無再細分

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 08-29-19, 05:54 PM   #45
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 搖搖 查看文章
亞洲好似2021...唔知仲有無再細分

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
等成年半先有?邊有咁耐啊?

亞太區好似話係2020初推出,話晒係龐大市場。就算唔計強國,單係日韓台港星馬都夠佢賺。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-19, 12:33 AM   #46
f2light
Crazy Gamer

舊 08-31-19, 03:15 PM   #47
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: f2light 查看文章

咁啫係呢度無再大戰 Darth Maul 喇~

因為⋯⋯(內有劇透)

舊 09-07-19, 07:48 AM   #48
f2light
Crazy Gamer

舊 09-11-19, 04:06 AM   #49
肉羊哩咖
griffin611

Hawkeye 確認咗會有接班人,由 Hailed Steinfeld 演嘅 Kate Bishop 接棒,仲會有 Young Avengers 登場?!

此篇文章於 09-11-19 04:08 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 09-11-19, 12:38 PM   #50
f2light
Crazy Gamer

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
Hawkeye 確認咗會有接班人,由 Hailed Steinfeld 演嘅 Kate Bishop 接棒,仲會有 Young Avengers 登場?!

此篇文章於 09-12-19 12:51 AM 被 f2light 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 3.0 八仙果 電視遊戲討論版 148 08-10-16 11:55 AM
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM

現在的時間是 11:22 PM

手機版 | APP版