Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後
Neo Entertainment TREND>美劇綜合討論區
鐵之侍 10:39 AM 09-16-15
作者: 王小虎:
11/20
終於等到了

夜魔俠真是很好看,希望這套也一樣好,雖然我期待還是鐵拳
BRA武藏 03:05 AM 09-22-15
Downton Abbey S6
原來已係最後一季
好唔捨得咁有戲味的劇
王小虎 05:34 PM 09-26-15

IDGAF 05:29 PM 09-28-15
因為Britney Spears睇咗一集Best Time Ever with Neil Patrick Harris又幾好笑喎~!

https://youtu.be/mVuOptBJjKI

又因為Ariana Grande同Glee果個位Lea Michele睇咗兩集Scream Queens,
搞乜鬼奪命雜作(Scary Movie)電視版?

https://youtu.be/-FtenR69qmk

Avelcain 08:10 PM 09-28-15
How to get away with murder s2
有冇人睇?
最尾好爆,但多數死唔去....
ryuka 01:41 AM 09-29-15
睇左scream queens 個格太似AHS,但又唔覺得好睇.....
Emma 又係演呢類 bitch 角色,好有既視感....
其他人個感覺又好路人,講真暫時覺得麻麻,唔太推介
反而套limitless 就唔錯,之前電影都覺得ok
而家tv版就用新視角解釋下d伏線,可以一看
另外Heroes reborn 之前就以為應該係用舊人既重制版
但睇落就覺得似平衡世界或者係之前結局既後續,應該追得過
下集有hiro,期待Claire 出場
王小虎 10:20 PM 09-29-15

david 08:18 PM 09-30-15
HEROES REBORN唔玩日本風情畫,但玩日式OLG,搞乜春呀...

HEROES唔多唔少因為故事散收收最後被AXED,今次再係咁左一忽又一忽其本上又係等被AXED...
cancerman 09:55 AM 10-01-15
HEROES REBORN日本妹個d段落睇兩睇我就skip睇第二d人物好過,
日本妹個段套路有d似以前Hiro咁但又唔好睇...
神龍 01:37 PM 10-03-15
作者: Avelcain:
How to get away with murder s2
有冇人睇?
最尾好爆,但多數死唔去....
死左佢第3季換人好喎
Avelcain 03:50 PM 10-03-15
作者: 神龍:
死左佢第3季換人好喎
今集又爆, 個DA死埋
david 08:46 PM 10-05-15
AHS原來有LADY GAGA份,熱切期待!
布甸 07:47 PM 10-06-15
作者: cancerman:
HEROES REBORN日本妹個d段落睇兩睇我就skip睇第二d人物好過,
日本妹個段套路有d似以前Hiro咁但又唔好睇...
日本妹o個 part 我覺得幾悶...
david 08:00 PM 10-06-15
作者: 布甸:
日本妹o個 part 我覺得幾悶...
係根本無厘頭,將OLG O個PART CUT曬佢係完全對故事無任何影響。
肉羊哩咖 08:51 AM 10-08-15
唔知係咪放呢度, 不過維多利亞版嘅Sherlock Special, 有新trailer:

david 09:42 AM 10-08-15
HR第二集,條架妹根本就無功夫底O既,O的戲C到呢...

好心篇劇唔好再犯上一輯O既錯啦,干脆CUT曬日本O個邊無厘頭O既支線,集中故事把啦...
IDGAF 11:06 PM 10-09-15
因為Lady Gaga睇咗American Horror Story : Hotel,
感覺…三個字,重.口.味~!

American Horror Story : Hotel - Above & Below

Behold. Beware. The Countess. Lady Gaga stars in American Horror Story: Hotel. Premieres October 7 on FX.

https://www.youtube.com/watch?v=nLiobn9RyFs

david 08:36 AM 10-12-15
唔重口味就唔係AHS啦。
david 07:32 PM 10-12-15
同樣都係NEW SEASON第一集,AHS:HOTEL完完全全將SUPERNATURAL比下去。

同好多電影一樣,AHS:HOTEL都有向經典恐佈片THE SHINING致敬,會繼續追落去。
david 07:52 AM 10-22-15
AHS S5 E2 JAMIE終於出場,估唔到佢今集個角色同之前四個SEASONS有顯著分別,十分討好!
王小虎 09:45 PM 10-25-15
Full trailer

(1:34) DD Season 2 preview

暉暉816 11:52 AM 11-08-15
無記終於播咗Mentalist第七季最後一集,
Happy Ending幾好,
但要對一部追咗好多年的劇講再見,
又係好唔捨得,好似當年的E.R.、X-files、Lost咁唔捨得。
而且遺憾係到今年至冇咗粵語配音,
我覺得Mentalist的醒音好好,尤其係配Patrick嘅

依家得返Bones、Arrow、Flash會去追睇,但無記播Bones的進度好慢,
人地拍Season 12佢至播Season 8...
yorkyork 06:54 PM 11-08-15
作者: 暉暉816:
無記終於播咗Mentalist第七季最後一集,
Happy Ending幾好,
但要對一部追咗好多年的劇講再見,
又係好唔捨得,好似當年的E.R.、X-files、Lost咁唔捨得。
而且遺憾係到今年至冇咗粵語配音,
我覺得Mentalist的醒音好好,尤其係配Patrick嘅

依家得返Bones、Arrow、Flash會去追睇,但無記播Bones的進度好慢,
人地拍Season 12佢至播Season 8...
我都覺得呢套野配得幾好,
頭6季都係聽粵配,
最後一季冇左真係感覺怪怪地
暗黑騎士 12:11 PM 11-09-15
Mentalist開頭幾季幾好睇的, 但女主角個樣越來越膠, 真係唔多襯Patrick
Bones比我感覺好似愛回家咁, 嘻嘻哈哈又一集
(=v=)b 06:30 PM 11-09-15
Mentalist完左red john就開始頹啦~
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後

返回主題版面