Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 528 928 978 1018 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1038 1078 1128 1528  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
小嘉 09:53 PM 11-16-16
作者: gingq7:
可以換QP,
唔知有無著數
好似幾吸引
digiharuka 10:03 PM 11-16-16
一個箱(1000襪) 790萬
1000襪直換是 500萬, 即是約 4-5場QP關(160-200AP)

一場能拿超過200襪麼??
蛋撻王子 10:08 PM 11-16-16
可以換QP,
唔知有無著數
快d計成班手足等緊師兄你條數開飯

小嘉 10:11 PM 11-16-16
rfdingo 10:13 PM 11-16-16
雷帝.嘉芙 10:20 PM 11-16-16
digiharuka 10:29 PM 11-16-16
1000襪直換是 500萬, 即是約 4-5場QP關(160-200AP)

作者: 蛋撻王子:
作者: 小嘉:
作者: rfdingo:
作者: 雷帝.嘉芙:

加襪數去盡是
聖傻 傑克 童謠 瑪莉 瑪爾大 聖傻(友) = +17
100%掉多一襪 (再多都沒用)

聖夜級(50AP) 5個 servant 即是有10襪, 基數當成6個+17 → 即是近 230襪

即是和AP關沒什麼差別.....

但以超級(40AP)計算, 只有4servant → 8襪 基數是 6,6,4,7 → ~150襪, AP關著數

而且不齊加成角襪數下降.... 所以打AP關會好一些
psidef 10:32 PM 11-16-16
作者: 小嘉:
昨日詛咒我果個p_____ 不得好死

另跪求各兄弟擺ev禮裝

我貞德禮原來無突爆要打

謝!!
我俾動力你遮......

你要諗成係詛咒的話只會俾人感覺想走數.

話咗收返都仲要不得好死, 我諗我唔好咁好人......
gingq7 10:47 PM 11-16-16
作者: digiharuka:

加襪數去盡是
聖傻 傑克 童謠 瑪莉 瑪爾大 聖傻(友) = +17
100%掉多一襪 (再多都沒用)

聖夜級(50AP) 5個 servant 即是有10襪, 基數當成6個+17 → 即是近 230襪

即是和AP關沒什麼差別.....

但以超級(40AP)計算, 只有4servant → 8襪 基數是 6,6,4,7 → ~150襪, AP關著數

而且不齊加成角襪數下降.... 所以打AP關會好一些
但仲有1星換1萬QP
雷帝.嘉芙 10:48 PM 11-16-16
好想課禮裝
gingq7 10:54 PM 11-16-16
好想課禮裝
唔好衝動
復刻得一星期, 課禮裝都等兩星期的大型活動/無限開箱/分上下part四星期的活動吧

而且今次d禮裝零實用性
雷帝.嘉芙 11:06 PM 11-16-16
唔好衝動
復刻得一星期, 課禮裝都等兩星期的大型活動/無限開箱/分上下part四星期的活動吧

而且今次d禮裝零實用性
我忍....
小嘉 11:09 PM 11-16-16
唔好睇見gn就亂黎先得架
佢痴線架
gingq7 11:25 PM 11-16-16
search左一輪上年聖夜級(AP50),
好似頂盡都係兩組星加埋十幾粒(=十幾萬QP), 數埋都係輸比QP關
(追加襪果part好似頂盡一組得5襪)
http://fgokimamani.com/blog-entry-131.html

不過我見人好似好易趺毛, 而且仲有種子,隕蹄鉄,孖晶
axe1292 11:26 PM 11-16-16
唔好衝動

而且今次d禮裝零實用性
可以用黎J!
幾實用!
大破人間 11:42 PM 11-16-16
溫馨提示:

現在SUPPORT LIST右上角除左更新好友名單外,仲有個只顯示EVENT角或禮裝的功能

簡直神更新
鐵之侍 12:12 AM 11-17-16
作者: 大破人間:
溫馨提示:

現在SUPPORT LIST右上角除左更新好友名單外,仲有個只顯示EVENT角或禮裝的功能

簡直神更新
懶掛禮裝的人以後更難拿友抽點數了。。。。。。
鐵之侍 12:13 AM 11-17-16
好想課禮裝
未受夠教訓你就貨吧
小嘉 12:20 AM 11-17-16
search左一輪上年聖夜級(AP50),
好似頂盡都係兩組星加埋十幾粒(=十幾萬QP), 數埋都係輸比QP關
(追加襪果part好似頂盡一組得5襪)
http://fgokimamani.com/blog-entry-131.html

不過我見人好似好易趺毛, 而且仲有種子,隕蹄鉄,孖晶
你都係想說服自己刷姐
不用諗,刷就得
LordofNightmare 02:10 AM 11-17-16
作者: axe1292:
會咁想果D認明佢仲未係純正非洲人,
純正非洲人早就識認命,等有好野先ALL IN
咁我又唔會有課嘅衝動,但我呢兩個月真係去咗歐洲。
無課下中到4隻新5星:阿媞拉,伊莉亞(寶2),黑貞同妖后。
中5星數比中4星重多嗰下痴線。
axe1292 02:35 AM 11-17-16
作者: LordofNightmare:
咁我又唔會有課嘅衝動,但我呢兩個月真係去咗歐洲。
無課下中到4隻新5星:阿媞拉,伊莉亞(寶2),黑貞同妖后。
中5星數比中4星重多嗰下痴線。
你分明已經移左民啦
heyman774 02:55 AM 11-17-16
用特效過濾真係幾正, 不過成日揀左街客, 無寶具用
蛋撻王子 03:19 AM 11-17-16
作者: heyman774:
用特效過濾真係幾正, 不過成日揀左街客, 無寶具用
收工

之後再㨂refresh如何?
雷帝.嘉芙 08:36 AM 11-17-16
作者: 鐵之侍:
未受夠教訓你就貨吧
都係唔敢亂黎
北条加蓮 08:40 AM 11-17-16
都係唔敢亂黎
留得晶石在,哪怕沒鯖抽?
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 28 528 928 978 1018 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1038 1078 1128 1528  ... 最後

返回主題版面