Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
收藏品討論版>千値練 RIOBOT
赤兵尉SETH 07:00 PM 06-04-13
作者: 小晶晶:
兆萬三樓有得訂
承惠九條魚全數兩魚訂
下?有o拿?
下晝我去訂機甲戰士個時店員話未知
小晶晶 07:46 PM 06-04-13
作者: 赤兵尉SETH:
下?有o拿?
下晝我去訂機甲戰士個時店員話未知
一扭有
要九魚發發
赤兵尉SETH 08:12 PM 06-04-13
一扭有
要九魚發發
即刻撲去兆萬訂左買個安心先
雖然隻野香港唔出名

HOT TOYS條龍真係好壯觀
小晶晶 08:16 PM 06-04-13
即刻撲去兆萬訂左買個安心先
雖然隻野香港唔出名

HOT TOYS條龍真係好壯觀
好彩今日六點左右訂埋robocop...
帝釋天 11:34 PM 06-11-13
想問有冇人仲見到有繼衛買?
赤兵尉SETH 01:30 AM 06-12-13
作者: 帝釋天:
想問有冇人仲見到有繼衛買?
好少地方入貨,有都係得幾盒,一早冇晒

官網好似再開訂
http://www.d4toys.com/index.php?rout...&product_id=51
赤兵尉SETH 12:49 PM 06-27-13
兆萬三樓熱血同盟返左仔月光,一盒兩隻$210
同見繼衛有現貨

赤兵尉SETH 05:55 PM 06-28-13
谷大一隻手就貴左5000yen

RIOBOT(ライオボット) サイバーボッツ ブロディア・ライアット[千値練]《10月予約》
参考価格16,590円(税込)
販売価格14%OFF14,200円(税込)
http://www.amiami.jp/top/detail/deta...00779&page=top

應該會反車...

小晶晶 06:57 PM 06-28-13
搞到我想訂番之前隻紅機
唔知重有冇得訂?
赤兵尉SETH 07:14 PM 06-28-13
搞到我想訂番之前隻紅機
唔知重有冇得訂?
熱血同盟已經冇得訂
但到時應該有現貨,見隻獸神同仔月光出面買仲平過訂....
小晶晶 11:10 PM 06-28-13
熱血同盟已經冇得訂
但到時應該有現貨,見隻獸神同仔月光出面買仲平過訂....
OMG....before I planned to buy 2 Jehuty
Now no more budget
小晶晶 09:12 PM 07-05-13
谷大一隻手就貴左5000yen

RIOBOT(ライオボット) サイバーボッツ ブロディア・ライアット[千値練]《10月予約》
参考価格16,590円(税込)
販売価格14%OFF14,200円(税込)
http://www.amiami.jp/top/detail/deta...00779&page=top

應該會反車...

我想問下黃機邊度有得訂
重有隻綠色2P色邊度訂

好多間都冇開訂
依隻野真係咁冷門?
赤兵尉SETH 12:59 AM 07-06-13
我想問下黃機邊度有得訂
重有隻綠色2P色邊度訂

好多間都冇開訂
依隻野真係咁冷門?
信和賊船好似有貼出黎...
童盟未有消息,D4 Toys連Jehuty都冇得訂...

依隻野我諗仲冷門過繼衛.....隻game當年推出個時都唔係出名
遲下會唔會出埋超鋼戦紀....
lan 02:04 AM 07-06-13
信和賊船好似有貼出黎...
童盟未有消息,D4 Toys連Jehuty都冇得訂...

依隻野我諗仲冷門過繼衛.....隻game當年推出個時都唔係出名
遲下會唔會出埋超鋼戦紀....
當年成日去玩,依家重想訂埋隻綠.毎隻款乘2都巧大鑊
赤兵尉SETH 03:01 PM 07-07-13
Jehuty最新彩色sample,非常靚仔~但未有水貼
希望製品唔駛自己貼...

http://www.moeyo.com/2013/07/review_...-neljefty.html

小晶晶 08:40 AM 07-08-13
唔入綠機
都冇得左右調轉
lan 10:20 PM 07-15-13
今日見兆萬間野出了cyberbot red & blue 色件,正,冇訂錯,
質感強烈,想訂埋綠雞強慾升至九十巴仙,下下乘異巧大wor
小晶晶 12:24 AM 07-16-13
作者: lan:
今日見兆萬間野出了cyberbot red & blue 色件,正,冇訂錯,
質感強烈,想訂埋綠雞強慾升至九十巴仙,下下乘異巧大wor
Cyberbots are out?
ordered but still didnt get the call
lan 07:50 AM 07-16-13
Cyberbots are out?
ordered but still didnt get the call
應該未有,樣版
小晶晶 08:51 AM 07-16-13
作者: lan:
應該未有,樣版
之前得灰版
唯有打電話問下幾時派

Updated:問左未派

另之前問過佢地話隻黃同緑Riot未必有
所以我仆左去精品訂了,低過七算少少
赤兵尉SETH 06:52 PM 07-23-13
總係覺得個夾口好礙眼,但又好似固意整出黎梗...

2D格闘ゲームの名作が立体で復活!千値練「RIOBOT ブロディア」通常版&流通限定版2体同時レビュー!

赤兵尉SETH 03:30 PM 07-28-13

Rance 09:22 PM 07-28-13
咩黎?恐龍人整O既GETTER?
C.Ryo 09:49 PM 07-28-13
恐龍帝國版反派Getter? 太過變形金剛化咗...
赤兵尉SETH 06:00 PM 08-09-13
CYBERBOTS延到8月唔知幾時...

竟然黑夾他出先

千値練×T-REX ブラックゲッター ダイキャスト完成品[千値練]《12月予約》

RIO:bone(ライオボーン) バスターマシン7号[千値練]《11月予約》

千値練×T-REX 巨神ゴーグ ダイキャストモデル【ポストカード付】[千値練]《04月予約》

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面