Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
赤兵尉SETH 07:23 PM 01-26-19
爆埋Claire1, 易玩過Leon1好多, 完全係軍火庫無雙mode
之後開Claire2即刻變返煉獄...
redcreature 07:54 PM 01-26-19
作者: :
點知佢一野就入左房打我。。。。。
我試咗好多次,應該唔入,我企係門口,係咁射佢,佢都係掉头走,我谂寫program 嗰斑人,費事個logic咁複雜,所以逢有標緻嘅門都一定pass
Akira 明 08:17 PM 01-26-19
CLAIRE表有條寫住7334彎曲車匙
係邊度用?
LTKS 08:20 PM 01-26-19
作者: Akira 明:
CLAIRE表有條寫住7334彎曲車匙
係邊度用?
停車場有架警車,車尾車牌係7334,喺架車車尾調查條鎖匙背面
darkvolver 08:22 PM 01-26-19
其實Bio系列,植物才是病毒的根源.....情況好像Bio 5要種花才有病毒?
血之淚 09:00 PM 01-26-19
原來有下水道暗格位可以上返警署sosad
仲有卷菲林未沖
咁把麥林係唔係冇得再改得勁d?
darkvolver 09:35 PM 01-26-19
作者: 血之淚:
原來有下水道暗格位可以上返警署sosad
仲有卷菲林未沖
咁把麥林係唔係冇得再改得勁d?
麥林用菲林加紅準星...另外,USB手指原來禁重要...

另外,bio 2 cable car推番左Bio 0的結構....C記你可以remake啦...
STRIFE 09:35 PM 01-26-19
我錯,west police office mr.x係會入黎
鈴蘭 10:01 PM 01-26-19
爆左Leon表
最後打T真係打到無彈咁濟sosad
鈴蘭 10:04 PM 01-26-19
作者: STRIFE:
打耐左就會知有d房T唔會入黎,安全屋唔洗講,stars房都唔會入
Locker房同斜對面既西邊警察房,2f沖涼房好似都唔會入(最少我玩佢冇入過房),可以係呢d位避,等佢走

暫時唯一彈盡糧絕既地方就係停車場個map,打到一發子彈都冇..
我覺得成個Leon表最辛苦就係停車場果段
本身剛剛打完G-1就已經唔夠子彈用 之後仲要出成堆狗比你打
darkvolver 10:37 PM 01-26-19
作者: 鈴蘭:
我覺得成個Leon表最辛苦就係停車場果段
本身剛剛打完G-1就已經唔夠子彈用 之後仲要出成堆狗比你打
我覺得停車場,最重要都係入卡大堂位置要清哂,因為成日走來走去,一定被狗咬中,而且大堂十分空擴....令成件事幾複雜...
呂鳳仙 11:14 PM 01-26-19
話時話,bio3應該都好大機會remake,另一邊在STARS房Chris封信繼續話佢去咗歐洲,唔通連CV都有機會remake!?

不過CV個故事已經好好(同好長⋯⋯)
darkvolver 11:16 PM 01-26-19
作者: 呂鳳仙:
話時話,bio3應該都好大機會remake,另一邊在STARS房Chris封信繼續話佢去咗歐洲,唔通連CV都有機會remake!?

不過CV個故事已經好好(同好長⋯⋯)
係remake都Bio 0 先...個cable car/升降機移除了...結構改變哂

補充打最後暴君的時候,請在身上留有3粒閃光彈,方便block一擊即死..
harakuma 11:17 PM 01-26-19
關於sherry-Claire-Leon既親密度

玩6代時,

sherry話leon曾救過佢一命,

但睇返今集, 好明顯真正救命恩人係claire,

而leon只不過係"大体上"救咗大家咁解, (sherry用"save my life"好似言重咗D)

所以sherry同claire應該更親密d, 可惜,

往後幾集二人都無交接位

FURIMUKI 11:23 PM 01-26-19
玩完Claire表玩Leon裡

Leon點解可以咁廢?
拎到Shotgun同magnum之前簡直係地獄
gingq7 11:26 PM 01-26-19
作者: harakuma:

玩6代時,

而leon只不過係"大体上"救咗大家咁解, (sherry用"save my life"好似言重咗D)

往後幾集二人都無交接位
咁只係因為bio6出場的係Leon, 而唔係Claire
harakuma 11:29 PM 01-26-19
作者: gingq7:
咁只係因為bio6出場的係Leon, 而唔係Claire
希望有機會睇到佢地以後碰面, 甚至一齊出戰, 不過, 佢兩個年紀都唔細, Sherry好似都三十幾
真!DC 11:38 PM 01-26-19
地圖有標記邊度有d乜野,同有野未攞會紅色真係好方便
地下水道d小強好大隻好恐怖
D分屍斷肢場面冇乜野,但見到d小強真係唔敢望畫面
由手機版發出
真!DC 11:44 PM 01-26-19
Sherry身體異變左年齡唔係問題
係Claire要變熟女
由手機版發出
aooni 11:55 PM 01-26-19
請問港版有冇曰文語音?
真!DC 11:58 PM 01-26-19
行版有英日語音同埋可以dl中文語音(免費)
由手機版發出
Sar8 12:08 AM 01-27-19
作者: harakuma:

玩6代時,

往後幾集二人都無交接位
冇記錯LEON以自己做「薪水高」既代價去保美國政府唔會搞sherry
所以其實都係救命恩人
LTKS 12:11 AM 01-27-19
作者: darkvolver:
係remake都Bio 0 先...個cable car/升降機移除了...結構改變哂

補充打最後暴君的時候,請在身上留有3粒閃光彈,方便block一擊即死..
印象中設定無話過兩個係同一個研究所
實際BIO 0同BIO2 ORIGIN個研究所都有分別
BIO 4之前幾集都好鐘意出類似場景
Sar8 12:22 AM 01-27-19
Clare係後面真係軍火庫...帶住30粒硫酸彈去打G
但係最尾隻G難打過LEON暴君...
同埋唔知點解落左下水道後我隻claire長期唔夠回血
LEON反而血包多得不得了,子彈要就住用

總算兩邊都打哂表
風間鈴木仁 12:58 AM 01-27-19
作者: 風間鈴木仁:
再度推薦。溫馨提示大家 :

原來 行貨中文版有 FREE 普通話 比大家 自選 DL 的。
作者: 真!DC:
行版有英日語音同埋可以dl中文語音(免費)
由手機版發出
大家可以選擇性 DL。
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面