Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
野良猫 04:49 PM 12-08-17
終於出到最大技,打成二百幾萬傷害出嚟
Rance 05:08 PM 12-08-17
我打左成日ecms個電話都無人聽
高級嘍囉 05:16 PM 12-08-17
作者: Gundam MK-2:
補多張真·開箱

由外至內完全無損
等足七日睇黎有價值

唔講住,玩陣先
唔知我箱點樣,我要冬至先返香港開箱。
今日上日亞搶Switch失敗,明天再試過。
Kaori Yae 06:09 PM 12-08-17
齊格不愧係惡運男
抽哂99粒石一隻五星都冇
捲毛老爺 08:24 PM 12-08-17
隻game 係咪得1星2星同5星劍神
新月 09:34 PM 12-08-17
作者: fortel:
開始發現呢隻game 道中d 怪係完全可以無視扭過晒佢地都無問題...打boss 只要記住破防倒地浮空猛攻,再間中出到劍combo 就唔會輸,D boss 既血好似倒水咁去...

另外終於明點解有師兄話主角後期屈機,真係屈到喊

Sent from my iPhone using Gaforum
你慢慢清怪,一章可能要十幾個鐘....
fortel 09:59 PM 12-08-17
作者: 捲毛老爺:
大眾面有3星既
Tannhauser Gate 10:37 PM 12-08-17
作者: 捲毛老爺:
4星仲難抽過5星
fortel 10:47 PM 12-08-17
作者: Kaori Yae:
齊格不愧係惡運男
抽哂99粒石一隻五星都冇
我過任搵佢抽隻雷屬,抽左39粒一隻都無
ZERO NEKO 11:08 PM 12-08-17
其實我己經打到第四章 我有樣野真係好吾明 點解男主角好似特別易死 我lv38 打一隻有盾頂住無事 但一有兩三隻比人打幾下就死 是不是我配備選錯了? 好似升傭兵3 任務去到最後打兩個 應個點打
代官 11:41 PM 12-08-17
你叫dps去坦緊係咩都死啦
fortel 12:07 AM 12-09-17
作者: ZERO NEKO:
其實我己經打到第四章 我有樣野真係好吾明 點解男主角好似特別易死 我lv38 打一隻有盾頂住無事 但一有兩三隻比人打幾下就死 是不是我配備選錯了? 好似升傭兵3 任務去到最後打兩個 應個點打
主角係戰士,睇住腳低個紅圈(仇恨值),基本上如果對面集火你點都會死
aquarius 12:36 AM 12-09-17
其實應該有得選class主⻆都可以做盾
前提你抽到防禦系嘅blade
wang2009hk 09:01 AM 12-09-17
作者: aquarius:
其實應該有得選class主⻆都可以做盾
前提你抽到防禦系嘅blade
主角最後什麼職也可兼,所以不用抽啦..w
鈴蘭 11:43 AM 12-09-17
好後侮比主角渣韋駄天
粒波好難用 但韋駄天呢D用錢就可以升晒又有神skill無理由唔用
野良猫 12:27 PM 12-09-17
爆機

姐姐版華好正
如果壽記出姐姐版華同某某的話實買
ZERO NEKO 02:44 PM 12-09-17
謝謝大家指教 想問問因維迪亞列國是否無打撈地方 關於升傭兵團lv3任務打最後兩個有乜心得?
fortel 03:53 PM 12-09-17
有無人知 鹽土 係邊到搵到 THX

---------

搵到,係烈帝國 , 礦黎
X&Y 07:33 PM 12-09-17
帝國個黃金手甲原來有隧道落去

等我仲係皇宮條橋跳落去啲支柱既橫柱度
不停控制落下既高度以致不至於扣晒血而死先落到去
野良猫 07:38 PM 12-09-17
作者: X&Y:
帝國個黃金手甲原來有隧道落去

等我仲係皇宮條橋跳落去啲支柱既橫柱度
不停控制落下既高度以致不至於扣晒血而死先落到去
隧道响邊?
我都係卡响度唔知點落所以冇搞到
Kaori Yae 09:02 PM 12-09-17
作者: 野良猫:
隧道响邊?
首先要轉到雲潮退果時,橋側有樓梯落
係下面條路大約中間位面壁向下望有個採集點
向住果度跳落去會有路
X&Y 09:25 PM 12-09-17
作者: 野良猫:
隧道响邊?
如上面版友講,要潮退
跟住帝都大門個傳送點,一傳送完180度轉身
左或右都有條樓梯落,落到下面你會見到有兩個位可以收集item
跳落去,比較低個採集點有個斜山洞/隧道可以去到

我自己就用最低b 既方法,係皇宮個邊不停扣血回血落去
野良猫 09:26 PM 12-09-17
作者: Kaori Yae:
首先要轉到雲潮退果時,橋側有樓梯落
係下面條路大約中間位面壁向下望有個採集點
向住果度跳落去會有路
搵到了
不過我用咗另一個方法跳落去
天子 10:25 PM 12-09-17
買左game 但部機係女朋友度。。
fortel 01:29 AM 12-10-17
抽成80粒普通毛都無條....希望遲D 全部劍都會有DLC任啦
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後

返回主題版面