Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
kain_plus 10:41 AM 04-16-17
作者: ZERO NEKO:
請問雷獸山的雷矢是否無限執 ?
no, 1 time only
ZERO NEKO 03:19 PM 04-16-17
作者: kain_plus:
no, 1 time only
thanks
Terry仔 06:34 PM 04-16-17
好彩係東涌哩D山卡啦地方都買到本攻略

依家Wii U版有無返貨?到依家都未買到隻game
fortel 08:43 PM 04-16-17
thanks
BLOOD MOON之後上去睇睇,會有返少少比你執
awan 09:25 PM 04-16-17
作者: Terry仔:
好彩係東涌哩D山卡啦地方都買到本攻略

依家Wii U版有無返貨?到依家都未買到隻game
今日見到信和地庫有
lodoss 09:51 PM 04-16-17
作者: fortel:
除寶箱外,其他野都會出返來
ZERO NEKO 10:51 PM 04-17-17
請問防火衣 升第二級舊黑炭在那處找?
ZERO NEKO 11:07 PM 04-17-17
原來黑蝴碟 那處較多 thx
kain_plus 01:12 AM 04-18-17
原來黑蝴碟 那處較多 thx
火山區,早上先會出現,過o左夜晚8點就捉唔到
你帶個防火頭盔加忍者衫褲,開埋個sensor就易捉好多
ZERO NEKO 08:52 AM 04-18-17
作者: kain_plus:
火山區,早上先會出現,過o左夜晚8點就捉唔到
你帶個防火頭盔加忍者衫褲,開埋個sensor就易捉好多
thanks
寫輪眼 10:14 AM 04-18-17
作者: fortel:
中後段洗獸神武器set、星之碎片、雷獸肝,送嗰堆雷矢多到唔用,
我手頭已經唔多, 大概2XX, 打雜魚都用點都淨三位數
mrk 09:49 PM 04-18-17
作者: lodoss:
我試左冇變,都係20心
因為WiiU黃昏HD你有爆過新加的試煉關!
ZERO NEKO 01:42 PM 04-19-17
請問人馬算吾算古代機器我見把master會發光 日本會出攻略嗎 香港本真係太港式 好多資料欠奉
寫輪眼 12:45 PM 04-20-17
請問人馬算吾算古代機器我見把master會發光 日本會出攻略嗎 香港本真係太港式 好多資料欠奉
唔係古唔古代,解說有講...

「輝く刀身には 厄災に対抗しうる聖なる力を宿す
剣に選ばれし勇者だけが 手にする事ができる」
所以人馬應該當「厄災」系, 守護者都係

另外退魔能力仲有「 ハイラル城と各神獣内部では攻撃力が2倍になる」
lodoss 05:45 PM 04-20-17
5月11日會出, 有2本

ファミ通 - ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド パーフェクトガイド

小学館 - ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド: 任天堂公式ガイドブック
ZERO NEKO 09:00 AM 04-22-17
5月11日會出, 有2本

ファミ通 - ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド パーフェクトガイド

小学館 - ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド: 任天堂公式ガイドブック
thanks
昏迷童子Sleepy 01:40 AM 04-23-17
講開GW本攻略......

本童子覺得太郎唔知係趕出書定真係忙到冇時間睇多次d稿...
之前桐王錯開果d野(例如打象唔好放箭)根本完全冇改照樣出街......
如果係平日GW連載入面出呢d問題本童子都算佢...個個禮拜趕交稿冇時間試真d唔出奇......
但係響一本完整0既單行本攻略入面都仲出現呢d錯的話...唔該搵個人出黎解釋下發生咩事......

作者: 寫輪眼:
唔係古唔古代,解說有講...

「輝く刀身には 厄災に対抗しうる聖なる力を宿す
剣に選ばれし勇者だけが 手にする事ができる」
所以人馬應該當「厄災」系, 守護者都係

另外退魔能力仲有「 ハイラル城と各神獣内部では攻撃力が2倍になる」
其實係唔係所有大怪都歸厄災系......
事關掹劍之前打左隻大石怪...打到把新開0既騎士之劍都斷埋先搞得掂......
掹劍後再打大石怪...終於明白咩0野叫做"劏豬咁劏0既快感"......
lodoss 09:44 AM 04-23-17
作者: 昏迷童子Sleepy:

之前桐王錯開果d野(例如打象唔好放箭)根本完全冇改照樣出街......
如果係平日GW連載入面出呢d問題本童子都算佢...個個禮拜趕交稿冇時間試真d唔出奇......
但係響一本完整0既單行本攻略入面都仲出現呢d錯的話...唔該搵個人出黎解釋下發生咩事......

事關掹劍之前打左隻大石怪...打到把新開0既騎士之劍都斷埋先搞得掂......
掹劍後再打大石怪...終於明白咩0野叫做"劏豬咁劏0既快感"......
我對返種子位置, 有d我有佢冇,
應該唔夠數, 同埋有d深色系圓點,
真係睇死人
lodoss 09:49 AM 04-23-17
作者: mrk:
因為WiiU黃昏HD你有爆過新加的試煉關!
係, 我爆晒,
打完晒後用zelda amiibo加返滿20心,
先save
ZERO NEKO 10:54 AM 04-23-17
想請問人馬分佈位置 那幾隻值得刷 飛龍出現地點及時間是否隨機 thx
信長 12:56 PM 04-23-17
想請問人馬分佈位置 那幾隻值得刷 飛龍出現地點及時間是否隨機 thx
地圖太多ICON .. 可能有點慢...
https://zeldamaps.com/?game=BotW

人馬
LYNEL.. 兢技場好似有4 隻.. 仲未去過

Farm 龍
https://youtu.be/4gMP3hkDOv4
mrk 01:17 PM 04-23-17
作者: 昏迷童子Sleepy:

我對返種子位置, 有d我有佢冇,
應該唔夠數, 同埋有d深色系圓點,
真係睇死人
本書定價$88,好極有限!(同埋本野未經任天堂授權架)

PS:Zelda中文攻略本,我只對台灣青文先值得入!
kain_plus 02:04 PM 04-23-17
跟住地圖打都仲差1隻獨眼巨人同2隻巨石怪
又要由頭再搵過

Sent from my iPhone using Gaforum
ZERO NEKO 03:15 PM 04-23-17
作者: 信長:
地圖太多ICON .. 可能有點慢...
https://zeldamaps.com/?game=BotW

人馬
LYNEL.. 兢技場好似有4 隻.. 仲未去過

Farm 龍
https://youtu.be/4gMP3hkDOv4
謝謝你
ZERO NEKO 03:16 PM 04-23-17
執箭是否改 我在西南平原 執一陣就再無跌⋯⋯⋯嚴重缺箭
標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34  ... 最後

返回主題版面