Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
影音館>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (07)
陸奧 貴志 05:32 PM 02-06-16
安橋隻e900m原來出左,3299平過歐價

不過都係冇錢買:-)

想試下又冇擺出黎....
W!LL 06:34 PM 02-10-16
作者: 陸奧 貴志:
安橋隻e900m原來出左,3299平過歐價

不過都係冇錢買:-)

想試下又冇擺出黎....
3單元同shure535個價差唔多
想試可能要去cwb hmv....
十一月 06:13 PM 02-24-16
耳機清潔問題
話說,我個頭戴式耳機用了一段時間之後,發覺耳塾被汗弄得開始有D污糟。(因為係黑色的,所以表面睇唔覺污糟,但戴起來感覺很不舒服)
雖然個耳塾係可以拆出來的(k712pro),但可唔可以用水洗的呢?
另外,有冇一D防污糟的保護套之類的產品?(要不影響音質)
HAKAIDER 09:15 PM 02-24-16
作者: 十一月:
耳機清潔問題
話說,我個頭戴式耳機用了一段時間之後,發覺耳塾被汗弄得開始有D污糟。(因為係黑色的,所以表面睇唔覺污糟,但戴起來感覺很不舒服)
雖然個耳塾係可以拆出來的(k712pro),但可唔可以用水洗的呢?
另外,有冇一D防污糟的保護套之類的產品?(要不影響音質)
k712pro 個塾洗係可以..........

就買個新換左個塾啦
歌絲˙暮斯 11:33 AM 02-28-16
ATH AD 系列有無話幾時更新?
個 A900X 聽到有 D 厭, 又唔想換 1000Z 或 900Z
想轉下口味試 AD 又好似就快會出新
teealpha 09:22 PM 02-28-16
未有新品消息:-)
不過話時話而家ATH香港行有新貨都係送左上大陸先,要買都難,試就更難
朝霧 海斗 06:54 PM 03-07-16
新手入左隻se846
未開聲已經覺得好正~:P
用唔同管子黎run in 最尾有無分別?
HAKAIDER 11:17 PM 03-07-16
Mojo 會有Lightning 線追加parts :-)

http://av.watch.impress.co.jp/docs/n...07_746780.html
teealpha 01:00 PM 03-08-16
想問下有冇邊款銅芯MMCX線可以推薦下(1k~1.5k)?
因為HPC-SE已經停左產得返貨尾,諗住買條HPC-MX粗用住先:-)
6eo 11:22 AM 05-05-16
見跌價買左隻PHA-1A當入門耳擴
上左擴先發現對XBA-A3用左comply棉之後真係吸左好多細節
但用番原裝軟膠塞又無棉咁舒服同隔音差好遠 :-)
有冇邊隻軟膠塞個隔音係比較好? 見上網有人介紹SpinFit, 有冇話邊隻牌子會比較好? MUSE? thx
歌絲˙暮斯 11:44 PM 05-21-16
作者: HAKAIDER:
Final Audio Design 係日本有近40 年歴史, 係日本HiFi 界名氣不會比金桑子低

Sonorous II 同 III 罩身係用ABS 膠製, 吸震力比一般PVC 好好多
差唔多價錢同 ATH AD1000X 比如何呢?
由手機版發出
朝霧 海斗 08:45 PM 05-25-16
作者: iamleoluk:
見跌價買左隻PHA-1A當入門耳擴
上左擴先發現對XBA-A3用左comply棉之後真係吸左好多細節
但用番原裝軟膠塞又無棉咁舒服同隔音差好遠 :-)
有冇邊隻軟膠塞個隔音係比較好? 見上網有人介紹SpinFit, 有冇話邊隻牌子會比較好? MUSE? thx
性價比好差既一件玩具:-)
唔講佢聲先..
只對應到WM PORT..同IPOD已經可以拜拜..
用左幾個月對SE846 好滿意 D朋友成日想推我去玩CM..班賤人:-)
想換條線老闆話你要人聲就推左條6k既線比我 :-) 我fd 問我做乜唔比多少少上d再高階d既CM耳機:-)
teealpha 10:24 PM 05-25-16
6k既線:-)
可唔可以問下係乜黎
tony1983 05:31 PM 05-30-16
隻 um3x 終於壞左
想入 Fender fxa7 pro, 有冇師兄試過?
同價位有冇d 更好選擇?
KUTAR# 09:41 PM 05-30-16
作者: tony1983:
隻 um3x 終於壞左
Westone 新出的 AMPro20/30?
teealpha 10:07 PM 05-30-16
隻 um3x 終於壞左
呢隻野最近EPC有人講,好似話代理有得試
6eo 10:59 PM 05-30-16
作者: 朝霧 海斗:
性價比好差既一件玩具:-)
唔講佢聲先..
只對應到WM PORT..同IPOD已經可以拜拜..
用左幾個月對SE846 好滿意 D朋友成日想推我去玩CM..班賤人:-)
想換條線老闆話你要人聲就推左條6k既線比我 :-) 我fd 問我做乜唔比多少少上d再高階d既CM耳機:-)
見跌到千幾蚊買黎玩下:-)

對我黎講暫時已經滿意 :-)
歌絲˙暮斯 07:41 PM 06-06-16
經過見到有隻 JVC HA FX-300T 700蚊唔洗,Google 下搵到既料好少

似係日本本土無出,只有海外版?

評價如何?
由手機版發出
KUTAR# 01:10 AM 06-19-16
campfire 粒 Andromeda 有冇版友試左?
X&Y 05:07 PM 06-19-16
作者: KUTAR#:
campfire 粒 Andromeda 有冇版友試左?
我諗住厘兩日經過試一試:-)
KUTAR# 10:25 PM 06-19-16
作者: X&Y:
我諗住厘兩日經過試一試:-)
見鬼佬好多都有讚冇彈
都幾好奇有幾正

木星的人聲加強版咁? :-)
X&Y 06:55 PM 06-20-16
作者: KUTAR#:
見鬼佬好多都有讚冇彈
都幾好奇有幾正

木星的人聲加強版咁? :-)
我對木星先買左3個月:-)

如果真係咁就不得了, 荷包君又再一次流血:-)
X&Y 04:07 PM 06-21-16
試左Andromeda, 我個人覺得如果真係賣9k幾就貴左少少, 仲要比jupiter少左條2.5mm線
對比Jupiter , 提升係有, 但個人覺得唔算話大分別去俾多3k:-)
sephirothmk3 04:27 PM 06-24-16
隻 um3x 終於壞左
我對um3x都用左成4年幾:-)
如果壞左唔係應該換ES5?:-)
kennif 10:58 PM 06-24-16
作者: sephirothmk3:
我對um3x都用左成4年幾:-)
如果壞左唔係應該換ES5?:-)
其實ES5都已經停咗產:-)
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面