Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
leungky1 02:40 AM 10-31-17
Rocket League 11月14日
四款老任車+破地模式

1pi 02:47 AM 10-31-17
作者: Terry仔:
跟日版
依家諗返,好彩無係AEON 訂

香港版
八仙果 10:44 AM 10-31-17
露兩點周圍走好好笑。

https://www.facebook.com/myTVgames/p...32562263671182

lodoss 10:50 AM 10-31-17
作者: leungky1:
ARMS意外地仲未過到1-2......
MK8D應該會做下期王者先,之後先到Odyssey追

另外參考資料係出左PKM 2018年打後, MP4未定
仲有隻Octopath似係2月尾下一次財報前出
ARMS 唔係易玩,
同埋玩得多會悶,
呢隻我玩完試玩後都冇買
jyeung1 06:59 PM 10-31-17
幾時先有nintendo direct, 會公報明年遊戲目錄??

依家個game list 只有幾隻左右明年發售!!

leungky1 09:03 PM 10-31-17
作者: jyeung1:
幾時先有nintendo direct, 會公報明年遊戲目錄??

依家個game list 只有幾隻左右明年發售!!
起碼過埋X2先睇佢聖誕落唔落重本

依家11月個陣係超豐富
佢下次開場齋講12都唔意外
暗黑騎士 10:32 AM 11-01-17
請問隻大富翁之前係咪PS4有出過
12號四分衛 11:43 AM 11-01-17
作者: lodoss:
ARMS 唔係易玩,
同埋玩得多會悶,
呢隻我玩完試玩後都冇買
老實講有點hardcore ..
charcsc2000 02:05 PM 11-01-17
想問問大家....而加ns個eshop係咪跟帳號, 即好似sony psn咁...
定好似3ds咁跟主機????
怕del左game就真係沒左...
野良猫 02:07 PM 11-01-17
作者: charcsc2000:
想問問大家....而加ns個eshop係咪跟帳號, 即好似sony psn咁...
定好似3ds咁跟主機????
怕del左game就真係沒左...
跟帳號
charcsc2000 02:45 PM 11-01-17
作者: 野良猫:
跟帳號
好, 謝~
可以放心係eshop買game了~
Terry仔 02:52 PM 11-01-17
買實體game 可唔可以賺coins ?
lodoss 04:01 PM 11-01-17
買實體game 可唔可以賺coins ?
可以, 入game card按+制,
最尾果項係換金coins,
不過暫時未有野想換, 我冇入過
leungky1 06:42 PM 11-01-17
可以, 入game card按+制,
最尾果項係換金coins,
不過暫時未有野想換, 我冇入過
NS禮品係仲未有嘅
所以我寧願遲啲先入番
八仙果 11:15 PM 11-01-17
如果呢隻出 game,我即買!

https://www.facebook.com/myTVgames/p...33444976916244

taikin0901 07:54 AM 11-02-17
係指DL版32G, 另加1G落主機memory吧?
ns《黑色洛城》下载版容量为29GB。
如果你购买实体卡,那么你依然需要14GB空间进行额外下载。
ns《WWE 2K18》实体版需要tf卡有24GB的额外空间。 ​​​

Coming off the back of the L.A Noire file-size post comes more concerning news. The upcoming WWE 2K18 for the Nintendo Switch will require a 24GB download for the physical version. There’s still no release date for the game on the Nintendo Switch, but you will certainly need an SD Card for third-party games going forward.

Terry仔 09:16 AM 11-02-17
Switch 未公佈時,我都預期過如果用card做媒體
就會出現買實體"key"嘅情況
始終,內容大嘅卡成本唔平
leungky1 02:48 PM 11-02-17
Switch 未公佈時,我都預期過如果用card做媒體
就會出現買實體"key"嘅情況
始終,內容大嘅卡成本唔平
不過暫時都得Take Two 底下係隻隻都咁做
EA,Ubi同B社全部都壓到細
真係摸索唔到個成本有幾大
八仙果 03:38 PM 11-02-17
可直送香港,未買的可以考慮這個:

https://www.facebook.com/myTVgames/p...33727920221283

sonic 09:49 AM 11-03-17
作者: leungky1:
Rocket League 11月14日
四款老任車+破地模式

唔知好唔好玩呢??想問一機4打可以嗎?
12號四分衛 09:56 AM 11-03-17
作者: sonic:
唔知好唔好玩呢??想問一機4打可以嗎?
Rocket League 超好玩
天野 11:44 AM 11-03-17
有冇人玩過王だぁランド?
唔知好唔好玩?
lineage19 01:53 PM 11-03-17
岩岩打去保養,原來呢家普通問題判左比信興搞...

另外如果要換機的話,到時可以即時過data去新機度

Sent from my iPhone using Gaforum
violetgaze 01:02 PM 11-04-17
我響淘X見到有BOTW/splatoon amiibo卡賣
比amiibo平好多, 更方便擕帶/使用/收藏, 有D仲要只有SD卡嘅大小
我又未必好想要隻figure
有冇人買過呢D卡? 我又應唔應該買呢D卡?
我有買真amiibo, 其實amiibo價值主要來自於個figure, 遊戲內容只係bonus, 好似買呢D卡(道德上)都冇乜問題?
野良猫 02:04 PM 11-04-17
作者: violetgaze:
我響淘X見到有BOTW/splatoon amiibo卡賣
比amiibo平好多, 更方便擕帶/使用/收藏, 有D仲要只有SD卡嘅大小
我又未必好想要隻figure
有冇人買過呢D卡? 我又應唔應該買呢D卡?
我有買真amiibo, 其實amiibo價值主要來自於個figure, 遊戲內容只係bonus, 好似買呢D卡(道德上)都冇乜問題?
你認為買老翻道德上都冇問題嘅話咪得囉

P.S
玩偷跑遊戲仲直播埋內容出嚟慌死人哋知
連買老翻都要問人慌死人唔知
我真係跟唔到現代人啲思維
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146  ... 最後

返回主題版面