Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-17-02, 11:11 PM   #476
大力
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
Originally posted by 二伍 :

你好!!!
擅長用乜?
我覺得自己用高達比較好0的,細機會用吉姆,而家練緊紅渣。
大力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-02, 11:21 PM   #477
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
努力努力
睇下我地留言好有幫助
最好係親身去睇神人們打機
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-02, 03:32 PM   #478
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
HI ALL
我通常會去開荷里活同開心多~~
通常玩dx同頭文
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-02, 04:29 PM   #479
二伍

邊間開心?
大埔?
舊 10-18-02, 05:34 PM   #480
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
報個到先
我多數打高達
而家用陸吉豆豆多
技術:差(/___\)

舊 10-18-02, 06:32 PM   #481
二伍

引用:
Originally posted by 老麥 :
報個到先
我多數打高達
而家用陸吉豆豆多
技術:差(/___\)
新手已經用陸吉???
犀利犀利
舊 10-18-02, 06:55 PM   #482
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
唔算新手呱
我都打0左有4-5個月

舊 10-18-02, 08:34 PM   #483
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
邊間開心?
大埔?
yes
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-02, 11:03 PM   #484
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
初到貴境

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-02, 12:09 AM   #485
二伍

引用:
Originally posted by 斯羅少尉 :

yes
咁你用乜名打dx
等我見到你就同你一齊打
我o既名就係簡單o既二伍
舊 10-19-02, 07:41 AM   #486
北條雪乃
4ever1+1=定理

引用:
Originally posted by 孤影 :
初到貴境
我都係初到貴境...玩左dx2個月左右,聽聞這裡有好多勁人,特來係想學下野,請大家多多指教
本人無咩機特別勁,只係玩下雙面蟹同紅勇姐...不過2樣都係好屎

身高:124cm 血型:O
GATE 力量:冰雪GATE
北條雪乃萬歲~
北條雪乃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-02, 08:00 AM   #487
連連
↓進入第二個人生↓

阿tim就阿tim啦~~~
改個女人名~~~

此篇文章於 10-19-02 08:02 AM 被 €€ 編輯。
連連 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-02, 08:03 AM   #488
北條雪乃
4ever1+1=定理

引用:
Originally posted by 連連 :

改個女人名~~~
用開lee個名呀嗎 .....
我重想應該無人知我係邊7個...點知你......好野

北條雪乃萬歲~
舊 10-19-02, 08:05 AM   #489
連連
↓進入第二個人生↓

依度唔係阿釘個爛網~~
唔可以有粗口架~~~

舊 10-19-02, 08:09 AM   #490
北條雪乃
4ever1+1=定理

引用:
依度唔係阿釘個爛網~~
唔可以有粗口架~~~
哦..唔好比我見到你講粗口呀,連連

北條雪乃萬歲~
舊 10-19-02, 08:14 AM   #491
連連
↓進入第二個人生↓

好心你就改左佢先再post啦~~~

舊 10-19-02, 10:03 AM   #492
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
你個數目字啊

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 12:19 AM   #493
~@千千@~
Game Master


引用:
Originally posted by 老麥 :
唔算新手呱
我都打0左有4-5個月
睇佢個名就覺得有d野......
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 01:34 AM   #494
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
改個女人名~~~
點解連連會知既?

舊 10-20-02, 03:32 PM   #495
Wtak
永遠的西軍™

引用:
Originally posted by 北條雪乃 :

我都係初到貴境...玩左dx2個月左右,聽聞這裡有好多勁人,特來係想學下野,請大家多多指教
本人無咩機特別勁,只係玩下雙面蟹同紅勇姐...不過2樣都係好屎
我玩左一星期咋...主練紅勇.....

但我呢排無乜時間去玩啦,一星期落機鋪一兩次咋....

P.S.驚覺打電腦仲難過挑人機..

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
舊 10-20-02, 03:53 PM   #496
北條雪乃
4ever1+1=定理

引用:

打電腦,唔同打人,打電腦會好悶ca,係唔係都係得個機招,咁就進步都難啦..
打人就唔同,招式多好多,咁會好玩好多

北條雪乃萬歲~
舊 10-20-02, 03:54 PM   #497
二伍

引用:

我都練緊紅勇
挑高手紅勇我只敢玩下先讀
都中o左幾槍o架
但係出腳就唔敢
驚落地中槍
結果大敗而回
但係又多一層了解喇
舊 10-20-02, 07:42 PM   #498
~@千千@~
Game Master


引用:

我都練緊紅勇
挑高手紅勇我只敢玩下先讀
都中o左幾槍o架
但係出腳就唔敢
驚落地中槍
結果大敗而回
但係又多一層了解喇
o下?! 對住高手仲玩先讀 ????
唔係仲快死咩???
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 07:54 PM   #499
二伍

引用:
Originally posted by ~@??@~ :

o下?! 對住高手仲玩先讀 ????
唔係仲快死咩???
可以咁講啦
只不過係我諗唔到用咩方法打佢咪出下先讀囉
你知啦
紅勇冇乜硬直加嘛
我打中個d都係先讀
但係一打唔中就俾佢秒殺喇
所以各位新手小心呀
舊 10-20-02, 08:46 PM   #500
Wtak
永遠的西軍™

引用:

可以咁講啦
只不過係我諗唔到用咩方法打佢咪出下先讀囉
你知啦
紅勇冇乜硬直加嘛
我打中個d都係先讀
但係一打唔中就俾佢秒殺喇
所以各位新手小心呀
打高手唔知點打佢好....先讀我又唔識,連槍又用得唔熟,捉硬直又難.....

近排周圍挑人,雖然我連電腦都未打得羸,但挑人好似學到多D野....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 07:49 PM

手機版 | APP版