Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
風間鈴木仁 07:52 AM 02-15-19
作者: 風間鈴木仁:
明天推出 FREE DLC 。

極致有誠意。

轉貼 HK PSN FB :

https://www.facebook.com/15791131423...6240141398630/

【為經典補完情節】PS4《biohazard RE: 2》免費追加內容「幽靈生還者」2月15日發佈:
▶ No Time to Mourn 「強忍悲傷」
▶ Runaway 「大逃亡」
▶ Forgotten Soldier 「被遺忘的士兵」

─ 操作特殊部隊隊員、市長女兒和槍械店店長,體驗與本篇不同走向的劇情,改寫他們逃離死亡的命運!

P.S. 市長女兒 : 玉背 MODE 。
推薦大家。

【如果...命運能選擇❔❕】PS4《biohazard RE: 2》追加內容 ——「幽靈生還者」今日免費更新:
❖ No Time to Mourn「強忍悲傷」- Kendo 槍店老闆 Robert
❖ Runaway「大逃亡」- 市長女兒 Katherine
❖ Forgotten Soldier「被遺忘的士兵」- U.S.S.部隊隊員

▶ 體驗與本篇不同走向的劇情,改寫他們死亡之命運‼️
Reishin 09:08 AM 02-15-19
作者: harakuma:
想問下點先用到個捉腳升天BUG,

我試咗好多次,

佢成日都唔係捉腳, 而係爬上身咬頸,

好唔容易捉到腳但又升唔到天,

係咪FIXED咗?

點先可以捉腳而不是爬上身?

(我係照攻略講, 攞完大力展之後去圖書館, 第一比樓梯位射斷個女屍, 等佢爬上嚟)
首先要射斷腳,再企喺隻喪屍背脊度
然後近樓梯位不斷前後, 引佢捉你
佢捉到你果吓要係你企到佢背脊位果陣就觸發到

印象中2月頭果陣都未fix呢個bug,今日出free DLC應該會fix咗了

真係想試可以搵碟版唔上網唔update入game
mario0606 09:41 AM 02-15-19
作者: aquarius:
想問吓D植物人有無方法避到?
次次唔想打都一野死..
LEON用散彈射上半身佢會停一停即走
或者留刀仔自保
harakuma 10:21 AM 02-15-19
作者: Reishin:
首先要射斷腳,再企喺隻喪屍背脊度
然後近樓梯位不斷前後, 引佢捉你
佢捉到你果吓要係你企到佢背脊位果陣就觸發到

印象中2月頭果陣都未fix呢個bug,今日出free DLC應該會fix咗了

真係想試可以搵碟版唔上網唔update入game
Thanks,

不過應該試唔到, 因為部機自己update咗,

除非del咗佢由頭再玩過.
aquarius 12:32 PM 02-15-19
作者: mario0606:
LEON用散彈射上半身佢會停一停即走
或者留刀仔自保

係QTE咁見icon按實L1R2?
次次一捉到就即死..
aquarius 12:51 PM 02-15-19
日版未見有free DLC
Reishin 12:53 PM 02-15-19
係QTE咁見icon按實L1R2?
次次一捉到就即死..
你有裝備刀仔/閃光彈/手榴彈的話就會捉住果陣顯示L1

就算係背住佢被捉都會自動擰返正面再畀你按L1架喎

除非你拎咗但無裝備
歌絲˙暮斯 12:58 PM 02-15-19
係咪有得推開 d zombie ?

點做?
由手機版發出
aquarius 01:10 PM 02-15-19
作者: Reishin:
你有裝備刀仔/閃光彈/手榴彈的話就會捉住果陣顯示L1

就算係背住佢被捉都會自動擰返正面再畀你按L1架喎

除非你拎咗但無裝備

我係被捉>出L1R2icon連續按>打喪B會出到反擊打植物人未試過成功..
真!DC 01:19 PM 02-15-19
如果背後捉好似冇得反擊
由手機版發出
黒杉 アサギ 01:44 PM 02-15-19
植物人點都會扭返正 一定有得反
darkvolver 02:14 PM 02-15-19
DLC今日12:00有?
血之淚 02:59 PM 02-15-19
我係被捉>出L1R2icon連續按>打喪B會出到反擊打植物人未試過成功..
植物人捉到你一定有得用副武甩身
除非你L1禁得唔夠快或者咁啱冇哂副武
LTKS 04:41 PM 02-15-19

ComeLOLoh 04:48 PM 02-15-19
GAME已有更新檔。Update完後即刻有得玩。
好似係解鎖咁,唔洗點download添…
3個DLC可以玩喇!(就咁Update就得,唔洗上PS Store)
aquarius 04:49 PM 02-15-19
作者: LTKS:

AV片咁..
Squall-Lucifer 05:03 PM 02-15-19
還有一個DLC好像要完成上面3個其中一個甚至全部完成才會開放
(看直播中,不再多劇透)
Squall-Lucifer 05:05 PM 02-15-19
作者: ComeLOLoh:
GAME已有更新檔。Update完後即刻有得玩。
好似係解鎖咁,唔洗點download添…
3個DLC可以玩喇!(就咁Update就得,唔洗上PS Store)
是3+1個DLC劇本,一個是隱藏的(看日本妹直播中)
真!DC 05:13 PM 02-15-19
這pose
由手機版發出
DevilElvis 05:17 PM 02-15-19
o係utube度睇o左少少,有新型喪B
STRIFE 05:25 PM 02-15-19
真係好AV
ComeLOLoh 06:02 PM 02-15-19
個女~22分鐘爆左輔助。
darkvolver 06:13 PM 02-15-19
作者: STRIFE:
真係好AV
C記GJ,在聖光正式前我們會感恩....\\\\\\\\\\\\
赤兵尉SETH 06:23 PM 02-15-19
平行時空故事, 無對白, 幾難玩 , 免費野算係咁
打到個bio7菌屍頭飾
Sar8 06:48 PM 02-15-19
隱藏DLC係咪一開頭士多個受害者
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54  ... 最後

返回主題版面