Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
DevilElvis 07:06 PM 01-16-18
打咗電話去Capcom hk,佢話根本無set建議零售價

即係今次係批發Set價
shooter 09:17 PM 01-16-18
以限定機 Yen49,980 賣 HK$3,680 @13.58

Yen15,980 @13.58 = HK$1,176
古烈特 09:18 PM 01-16-18

shooter 09:26 PM 01-16-18
美版?咁快有得偷跑
( ゚ω゚)? 09:32 PM 01-16-18
http://ryokutya2089.com/archives/6937#more-6937

もうすぐ発売のゲームレビュー モンスターハンターワールドが早くもレビュー

モンスターハンターワールド 10,10,10,9

モンスタハンターワールドのレビューはモンハンの進化、楽しさ、遊びやすさを皆が絶賛。
発売後、オンライン要素も含めた後でレビューしたほうがいいタイトルだと思います。
kenchan 07:45 AM 01-17-18
作者: yuhchan5:
原本早幾個月訂左,今日game 店打電話嚟話批發要加錢,加左100,而家10XX
唔係又係葵芳嗰間賤鋪?佢呢間最興臨出貨及取貨時即時加價,而最難睇永遠都係貪嗰$100-200。
PORTABLE 07:48 AM 01-17-18
作者: kenchan:
唔係又係葵芳嗰間賤鋪?佢呢間最興臨出貨及取貨時即時加價,而最難睇永遠都係貪嗰$100-200。
因金源批價改左980丫麻~一間代理獨大就係甘。
kenchan 08:14 AM 01-17-18
作者: PORTABLE:
因金源批價改左980丫麻~一間代理獨大就係甘。
對買家來講邊會理間鋪內政點玩,佢明碼實間收訂,到取貨嗰陣先加價點都講唔通,佢學人收得訂就要自己搞得掂,反而最終有冇貨收先係最重要,到時又送一句代理cut單或加多$500之類。
爽神 10:56 AM 01-17-18
出當日排隊買到限定機嘅機會大唔大?
shooter 12:31 PM 01-17-18
作者: 古烈特:

行版?

Eking 12:33 PM 01-17-18
乜唔係要patch 左先有中文?
shooter 12:55 PM 01-17-18
預26號賣街,估行貨game 會自動 dl patch,咁咪 中文版囉。
神風@AMD 01:18 PM 01-17-18
作者: shooter:
預26號賣街,估行貨game 會自動 dl patch,咁咪 中文版囉。
你行版果張圖,係之前台灣GAME展果陣既展示盒黎
巴哈有同一張圖

而封面就美版係雄火龍,日版行版係滅燼龍
lwmanroy 01:40 PM 01-17-18
作者: shooter:
 呢樣真係唔知係米,官方話個patch行版先可以下載,你試左話我地知
Eking 01:51 PM 01-17-18
只不過加多一種語言, 唔係只得中文, 正常應該只有亞洲版先有得DOWNLOAD
lwmanroy 01:55 PM 01-17-18
我都覺可能未必可以下載到中文羅
qwe 02:10 PM 01-17-18
見你地咁講完已經預見有一班天才未DL patch就入game然後話無中文⋯
觀乎香港台灣中國呢排都好多已經唔可以哪低質,係低能嘅問題出現
LR猫 02:12 PM 01-17-18
作者: qwe:
見你地咁講完已經預見有一班天才未DL patch就入game然後話無中文⋯
觀乎香港台灣中國呢排都好多已經唔可以哪低質,係低能嘅問題出現
好似台灣咁無中文唔識打機咁?
lwmanroy 02:16 PM 01-17-18
其實係講緊美版可唔可以下載中文
lwmanroy 02:19 PM 01-17-18
巴哈之前的情怖:CAPCOM 製作,預定 2018 年 1 月 26 日推出的狩獵動作遊戲《魔物獵人 世界(Monster Hunter: World)》,製作人辻本良三今(27)日宣布,確定將同步於發售日當天透過 PSN 釋出繁體中文免費更新。下載更新檔套用之後,遊戲內包含字幕和 UI 等內容將全部對應繁體中文。

官方表示免費繁體中文更新只適用亞洲版的遊戲(PS4 獨佔發行),其中也包含實體光碟版和亞洲 PSN 數位下載版,日本及歐美版本將無法適用此中文更新。
Eking 02:25 PM 01-17-18
作者: qwe:
其實唔知個PATCH係點做, 當ADD-ON要係PSN DOWNLOAD, 定係一入GAME會問左先?
shooter 02:39 PM 01-17-18
26號 入Game,install,dl patch 果度,咪最多問句 Y or N,跟住係畫面 俾多個 繁中 揀之嘛。

行貨,行版,嘛即係亞洲版。

早過26號玩,就會預見有好多天才。

不過,天才幾時都有,而家都唔少。
gingq7 02:55 PM 01-17-18
應該都係bio7果套
DLC可以經game入面去PSN download, 或直接在PSN download

問題係佢咁寫, 好大機會亞洲版game係玩唔倒以後的日版DLC
yuhchan5 02:57 PM 01-17-18
作者: kenchan:
係............上次switch又係咁
qwe 03:24 PM 01-17-18
無論經咩渠道(官方/傳媒/網上討論)都講到口臭亞洲版先有中文,唔明點解講左幾個月仲有人問⋯

同埋偷跑咁多次,有邊次真係正日先Day1 patch呀,隻隻game都未del晒bug就印碟,而宜d game書唔使做攻略咩⋯

另外語言patch應該要入game前update嘅,入game買果d係:
a) patch更新好內置左入game,買嘅動作只係開使用權限
b) patch都唔使update game本身有然後哪你俾錢先用到
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後

返回主題版面