Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
usayarE 05:52 PM 10-25-11
何不直接買Slide Pad?

不過對呢舊野(或相同功用產品)有興趣
我手都唔算大,但係有時都覺得難握
如果要用十字掣玩Tetris就更高難度
johnlam 12:43 AM 10-26-11
作者: 神龍:
想問下, 3ds張sd有無話邊個速度(c)係唔用得?
搭單請問3DS可以支援最大幾多容量的卡
赤武神 03:28 AM 10-26-11
作者: johnlam:
搭單請問3DS可以支援最大幾多容量的卡
32GB..
seed2005 01:13 PM 10-26-11
1月12日
Ace Combat 3D
心霊カメラ

1月19日
リズム怪盗R
ラビリンスの彼方

1月26日
BIO REVELATIONS

全部我都有興趣
fantasy俊仔 01:21 PM 10-26-11
作者: seed2005:
1月12日
心霊カメラ

1月19日
リズム怪盗R
ラビリンスの彼方

1月26日

全部我都有興趣
我3隻
心霊カメラ
ラビリンスの彼方
BlackWing 04:34 PM 10-26-11
作者: fantasy俊仔:
我3隻
心霊カメラ
ラビリンスの彼方
心霊カメラ我都有興趣,不過之前好似話係測試性質
怕佢遊戲時間太短...打算等人玩完睇下點先

----------------
別:
求高機率雷貨情報"勇現会社ブレイブカンパニー"
有會員見到見街的話,請通知先

感謝
ac-angel 06:41 PM 10-26-11
作者: BlackWing:
心霊カメラ我都有興趣,不過之前好似話係測試性質
怕佢遊戲時間太短...打算等人玩完睇下點先

----------------
別:
求高機率雷貨情報"勇現会社ブレイブカンパニー"
有會員見到見街的話,請通知先

感謝
勇現會社已出~
408入手~
BlackWing 06:49 PM 10-26-11
作者: ac-angel:
勇現會社已出~
408入手~
唔該晒,可以的話可唔可以講埋邊區?
188/信和?
ac-angel 06:56 PM 10-26-11
我係信和買~
Suda 09:58 PM 10-26-11
作者: seed2005:
1月12日
心霊カメラ

1月19日
リズム怪盗R
ラビリンスの彼方

1月26日

全部我都有興趣
+1
買得切都玩唔切
W!LL 10:53 PM 10-26-11
1月12日果兩隻唔太有興趣, 但又係應募期間既game, 老任算得咁盡
fantasy俊仔 11:34 PM 10-26-11
作者: W!LL:
1月12日果兩隻唔太有興趣, 但又係應募期間既game, 老任算得咁盡
年尾又有mh有loveplus,孖車
點都過兩隻啦
enishi 11:42 PM 10-26-11
點都過兩隻啦
最多可以登記10隻,有 5個抽獎機會
由手機版發出
W!LL 11:44 PM 10-26-11
點都過兩隻啦
想用盡五次機會, 即係十隻呀
BH同怪盜R响15號前出就fit哂啦

隻AC無任何連線模式, 真係好失望
心靈Cam俾我感覺太過似DL ware...
fantasy俊仔 11:49 PM 10-26-11
作者: enishi:
由手機版發出
作者: W!LL:
想用盡五次機會, 即係十隻呀
BH同怪盜R响15號前出就fit哂啦
原來係咁!

我自己係志在想要隻光神話
W!LL 11:51 PM 10-26-11
作者: enishi:
由手機版發出
而家諗到買硬得6隻, 未用盡quota
孖land
monhun
孖車
凹plus
sonic
熱血

可能要買定隻俄羅b方塊
irismong 01:50 AM 10-27-11
我想買既有:
smile slime
mario land
mhp3
mario kart 7
mph3g
love plus

又係得6隻 = =
DQGUNDAM 01:58 AM 10-27-11
my list:
mario kart 7
mario land
gundam
dragon quest
neo2046 09:07 AM 10-27-11
http://www.youtube.com/watch?v=E6HbJe40al4
作者: :

neo2046 09:20 AM 10-27-11
歐洲特別版
11月18日發售  / 12月2日發售

irismong 12:00 PM 10-27-11
我反而想問... 家陣D 3DS GAME每張分紙可以LAST幾耐
因為都有1, 2隻舊GAME想買返~~ 但係怕已經過左期 (?!) 所以唔敢買住~~
如果無過期, 咪可以計埋落去抽獎囉?
enishi 12:44 PM 10-27-11
作者: irismong:
我反而想問... 家陣D 3DS GAME每張分紙可以LAST幾耐
因為都有1, 2隻舊GAME想買返~~ 但係怕已經過左期 (?!) 所以唔敢買住~~
如果無過期, 咪可以計埋落去抽獎囉?
印象中係 2 年,應該可以
由手機版發出
wooman 01:45 PM 10-27-11
作者: neo2046:
歐洲特別版
11月18日發售  / 12月2日發售
歐版機是否可玩美版games??
irismong 02:06 PM 10-27-11
作者: wooman:
歐版機是否可玩美版games??
你都識講佢係歐版, 咁緊係玩返歐版GAME啦
小毛明 01:13 PM 10-28-11
勇現會社 official site has 3 QR code u can scan for 3 PC characters... and will have more special characters QR code for scanning later...

http://bracom.channel.or.jp/

anyone know exactly how to play? i tried and is in 2nd chapter but team mates are leaving... XD
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面