Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-30-21, 10:05 AM   #76
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
女100m自由又一面銀牌

由手機版發出

此篇文章於 07-30-21 01:39 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-21, 10:49 AM   #77
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
恭喜何詩蓓再奪銀牌!

今屆1金2銀3獎牌,已經係港隊最豐收嘅一次奧運

今日就睇埋之後羽毛球混雙可唔可以奪銅牌。

之後仲有滑浪風帆陳晞文,競輪李慧詩及乒乓港隊都係有望攞牌嘅項目

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-21, 11:23 AM   #78
Game Master

https://newtalk.tw/news/view/2021-07-28/611531

笑咗 XDD

原來呢位攞銀牌嘅台灣射箭選手係深度FGO玩家

舊 07-30-21, 11:24 AM   #79
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
愈戰愈勇 可以同澳洲勢均力敵非常利害
由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-21, 11:35 AM   #80
Game Master

羽毛混雙差少少就攞到銅牌,不過對手話晒有晒主場之利,雖敗猶榮。

舊 07-30-21, 08:27 PM   #81
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
詩蓓專心醫好背傷先,3年後奧運再游過
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-21, 10:03 AM   #82
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
詩蓓專心醫好背傷先,3年後奧運再游過
好好唞下先

游泳比賽其實年年都有

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-21, 10:05 AM   #83
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Heaven 查看文章
愈戰愈勇 可以同澳洲勢均力敵非常利害
由手機版發出
係亞洲同奧運新紀錄同時誕生

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-21, 07:23 PM   #84
Game Master

delete

此篇文章於 08-01-21 07:31 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
舊 08-03-21, 09:22 PM   #85
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
李皓晴今晚出名la

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-21, 09:35 PM   #86
Heaven
Game Master

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
李皓晴今晚出名la

小粉紅今晚要出動
舊 08-03-21, 11:27 PM   #87
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
男排-日本對巴西雖敗猶榮,以為在睇緊排球少年真人版,好滾動!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-21, 12:11 AM   #88
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Heaven 查看文章

小粉紅今晚要出動
咁點計都講錯多既,不過講道理就唔係_國人啦

舊 08-04-21, 09:04 AM   #89
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
男排-日本對巴西雖敗猶榮,以為在睇緊排球少年真人版,好滾動!
係咪用左超級快攻同埋同步進攻

此篇文章於 08-04-21 11:29 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 08-04-21, 12:19 PM   #90
Heaven
Game Master

好樂觀 背後仲有故事

這個舉重選手拿第6名卻大跳開心舞?他只想要你多關心「小島國」的氣候難民
https://www.thenewslens.com/article/46896
舊 08-04-21, 10:59 PM   #91
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
係咪用左超級快攻同埋同步進攻
基本上動畫所有招數(除咗用腳救波)都差不多出齊。再加上身高唔夠對手高,但吓吓都跳得高過對家。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-21, 12:40 PM   #92
J+1
望過黎呀!!!!!!

女團乒乓銅牌
由手機版發出
舊 08-05-21, 12:46 PM   #93
Heaven
Game Master

港隊今年發揮得好好 掂 好精彩!
由手機版發出
舊 08-05-21, 07:36 PM   #94
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
再一面

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-21, 08:54 PM   #95
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

舊 08-05-21, 08:59 PM   #96
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: J+1 查看文章
女團乒乓銅牌
由手機版發出
爭銅牌容易過爭金牌,
拎銅牌好過拎銀牌...因為...贏咗可以興奮相擁慶祝(應該冇人會爭金牌"失敗/輸左"...完場興奮慶祝

歪理完畢

舊 08-06-21, 01:38 PM   #97
J+1
望過黎呀!!!!!!

戰吧

由手機版發出
舊 08-08-21, 12:22 PM   #98
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
最一面銅大豐收

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-21, 04:34 PM   #99
J+1
望過黎呀!!!!!!

全世界震驚了,呀咩黎架竟然用呢個方法拎到排名第一!!!!!

就係金牌拎多過你
https://olympics.com/tokyo-2020/olym...-standings.htm
由手機版發出

此篇文章於 08-08-21 04:55 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-08-21, 07:53 PM   #100
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
閉幕禮連鬼滅OP都吹埋
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:57 PM

手機版 | APP版