Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
凍檸茶 10:48 PM 04-25-11
共同對抗我ok,
不過請盡快不和
green 07:30 PM 04-26-11
今次wwe的draft無咩太大驚喜, 反而我覺得最後一個draft根本就係一場鬧劇
凍檸茶 09:38 PM 04-27-11
作者: green:
今次wwe的draft無咩太大驚喜, 反而我覺得最後一個draft根本就係一場鬧劇
有draft?
可以去睇下
green 01:25 PM 04-28-11
作者: 凍檸茶:
有draft?
可以去睇下
在今周的raw舉行了, 起初幾個draft仲以為wwe想搞大sd, 點知.......
另外michael cole和king幾時先玩完, 開始頂唔順
同埋據聞punk好似想離開wwe?
Nelly 03:31 PM 04-30-11
在今周的raw舉行了, 起初幾個draft仲以為wwe想搞大sd, 點知.......
另外michael cole和king幾時先玩完, 開始頂唔順
去raw 6年 做face 8年
其實轉會都幾多此一舉 d一線都兩邊走

阿伯多轉去raw whc....
Nelly 07:55 PM 04-30-11
lay-cool
星期一有PPV
Nelly 11:01 PM 05-02-11
Awesome Kong @ Extreme Rules
凍檸茶 12:41 PM 05-04-11
個DRAFT 好悶

knog
Nelly 05:42 PM 05-04-11
RKO... CC..... 2 DAYS ONLY
凍檸茶 09:43 PM 05-04-11
作者: Nelly:
RKO... CC..... 2 DAYS ONLY

Nelly 01:22 AM 05-05-11
真係爆哂粗
月牙火介 09:48 AM 05-05-11
剛剛先睇完Extreme Rules,就搞單咁野
強烈要求仙嗱相同待遇
Nelly 04:30 PM 05-05-11
作者: 月牙火介:
剛剛先睇完Extreme Rules,就搞單咁野
強烈要求仙嗱相同待遇
仙嗱....
強烈要求下年no way out 仙嗱做冠軍
凍檸茶 10:19 PM 05-05-11
頂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
咁樣我寧願er比Alberto Del Rio羸
月牙火介 11:20 PM 05-05-11
頂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
唔可以兩條belt去晒raw...
凍檸茶 11:59 PM 05-05-11
咪又係2日后冇事
Mage.千砂望 03:33 PM 05-06-11
其實rko人氣咁夠都ng駛belt啦......
比christain谷下人氣咪好lor.....
e+玩ng夠一個禮拜就收番...真係寧願一開始就ng好比佢啦...
明明係個好時機等christain接edge棒...e+咁搞都ng知佢想點~
Nelly 05:07 PM 05-06-11
作者: Mage.千砂望:
e+玩ng夠一個禮拜就收番...真係寧願一開始就ng好比佢啦...
明明係個好時機等christain接edge棒...e+咁搞都ng知佢想點~
老板問題 我覺得
之前有訪問指老麥一早無當隊長存在過
雖然上左一線 但都好激氣

兩條去哂RAW
SD!是但一條友去搶仙嗱個BELT
green 10:14 PM 05-07-11
作者: Mage.千砂望:
不能同意更多, 俾rko其實無咩用, 起碼都俾cc帶到去下個ppv丫
cc令我想起以前的kane......真係慘, 過渡冠軍都唔算
凍檸茶 12:37 AM 05-09-11
cc 攞champ
第一個感覺係好似619 第一次因為eddie 事件而攞whc
但都唔好得2日
John5 11:47 PM 05-17-11
睇黎UT真係唔打得..
Nelly 04:42 PM 05-21-11
Randy Savage ... RIP
望2012年HOF有佢份
Nelly 04:44 PM 05-21-11
cc 攞champ
第一個感覺係好似619 第一次因為eddie 事件而攞whc
但都唔好得2日
個人認為
哩個劇情侮辱左隊長
凍檸茶 02:19 PM 05-22-11
作者: Nelly:
個人認為
哩個劇情侮辱左隊長
如果學paul hetman 講用rko黎推cc 上位, 而比佢攞champ
呢個劇情我接受到
Nelly 10:30 PM 05-22-11
如果學paul hetman 講用rko黎推cc 上位, 而比佢攞champ
呢個劇情我接受到
咁反而冇咁火
但我覺得事與願遺
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面