Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
彩子 11:29 PM 07-14-15
這金髪馬尾率
大圖

我以為我7個角有5個係人類女算超標原來我錯了
佐佐木莊尼 01:00 AM 07-15-15
隔左好耐再 login, 先發現 lion's arch 已重建完

我都係五個人類女
加隻 norn 同 asura (隻 asura 好明顯冇動力升到 80 )

衫懶得砌, mesmer guardian 用緊 outfit
warrior elem engin 用緊之前 d 套裝 skin
ヴィタさんさんKS☀ 10:32 AM 07-15-15
作者: 彩子:
這金髪馬尾率
大圖

我以為我7個角有5個係人類女算超標原來我錯了
超標甚麼的不存在

唔知點解望人地的囡囡總是美好的,黑短髮
但當自己一整出來就永遠都唔會滿意禁唔到 ok 制
hitachi 10:43 AM 07-15-15
對於鍾意捏CHARR,Sylvari ,Asura嘅我來講, 捏人類真係悶到爆
6eo 12:57 AM 07-16-15
我都唔知我算唔算係正常

搖搖 07:14 AM 07-16-15
原來我係5+1個人類 ele同ranger比我遺忘左

(返魂者99%都係開人女黎玩 )

搖搖 07:17 AM 07-16-15
作者: ヴィタさんさんKS☀:
超標甚麼的不存在

相反我砌金髮巨乳就點扭都唔順眼
david 08:36 AM 07-16-15
超標甚麼的不存在

隔離阿婆飯香嘛...
ヴィタさんさんKS☀ 11:27 AM 07-16-15
作者: iamleoluk:
我都唔知我算唔算係正常
非常正常,san 值好好(咦

作者: 搖搖:
相反我砌金髮巨乳就點扭都唔順眼
身型要巨乳又要 slim 得一人個 option 架咋

講起我都冇認真郁過塊面,都係用premade face ,缺點係眼神/眼袋點整都係有問題
睇睇下慣左
搖搖 12:34 PM 07-16-15
非常正常,san 值好好(咦

身型要巨乳又要 slim 得一人個 option 架咋

講起我都冇認真郁過塊面,都係用premade face ,缺點係眼神/眼袋點整都係有問題
睇睇下慣左
我鍾意隔離瘦啲果個身型

我對個樣比較認真
眼神要好睇, 我覺得都係靠顏色, 唔太深色就ok
佐佐木莊尼 07:38 PM 07-16-15
(完全 OT) 好彩你地唔係打 eve online, 個 character editor option 多到飛起, 女角要執靚個樣唔係唔得, 但超難 (OT 完)

而家 traits 變左 specialization 後, 係咪對基本 stats 冇晒影響?
搖搖 07:10 AM 07-17-15

佐佐木莊尼 11:47 PM 07-18-15
頭先上 meta battle 睇而家 d build, 見到 thief, 先想起原來我除左 5 人類女, 1 norn 1 asura 外仲有一隻女 sylvari thief

完 全 唔 記 得
真係太耐冇玩 -__-
搖搖 11:17 AM 07-19-15
終於解完LS2 STORY成就, 拎埋套skin

po圖紀念下

佐佐木莊尼 12:00 PM 07-19-15
終於解完LS2 STORY成就, 拎埋套skin

po圖紀念下
你好勤力
6eo 12:23 PM 07-19-15
又幾靚喎
搖搖 03:52 PM 07-19-15
作者: 佐佐木莊尼:
你好勤力
你睇番個成就出左幾耐先話我勤力ok?

作者: iamleoluk:
又幾靚喎
漸變色果下正, 不過唔係好襯中二翼
佐佐木莊尼 07:56 PM 07-20-15
你睇番個成就出左幾耐先話我勤力ok?

漸變色果下正, 不過唔係好襯中二翼
我知個成就是好很久以前的事, 但都好過我做都懶得做
搖搖 07:24 AM 07-24-15
都係自己混裝好睇

6eo 10:07 PM 07-24-15
明明就只係將D露出度最高既野著哂上身
搖搖 09:05 AM 07-25-15
好睇過OUTFIT先
搖搖 07:10 AM 07-29-15
http://dulfy.net/2015/07/28/gw2-excl...-verification/

SET 2階認證可得MINI龍一隻
david 08:55 AM 07-29-15
好睇過OUTFIT先
GW1 O既OUTFIT幾型O架,當年我都有課過,GW2堆OUTFIT真係差幾皮...
ヴィタさんさんKS☀ 05:11 PM 07-30-15
http://dulfy.net/2015/07/28/gw2-excl...-verification/

SET 2階認證可得MINI龍一隻
條野大到好以行街個 d 怪物咁 GG
Eking 01:21 PM 08-01-15
expansion 正式未?
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面