Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-23-06, 08:46 AM   #226
沙律菜絲

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagGAForum shop
Super.fi 5Pro .<=== 好多人用。。。搞到無咩品味。。。。。阿 阿狗阿茂阿壽連洗廁所個阿炳都用。。。

舊 08-24-06, 02:02 PM   #227
Dolly
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
XBox Live GamertagEfsf
引用:
作者: 沙律菜絲
Super.fi 5Pro .<=== 好多人用。。。搞到無咩品味。。。。。阿 阿狗阿茂阿壽連洗廁所個阿炳都用。。。

理鬼佢多唔多人用 , 同價位入面, 冇一隻入耳俾到我 5 pro 既 feel, 超毒 , 但第時毒發就大獲, e500, cm 冇得走..

Dolly 目前離線  
舊 08-24-06, 11:13 PM   #228
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
引用:
作者: 麥C
No...會 震,但用緊根本feel 口吾到

Rabbidas 目前離線  
舊 08-25-06, 12:04 AM   #229
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Dolly
理鬼佢多唔多人用 , 同價位入面, 冇一隻入耳俾到我 5 pro 既 feel, 超毒 , 但第時毒發就大獲, e500, cm 冇得走..
um2點睇

舊 08-25-06, 06:41 AM   #230
沙律菜絲

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagGAForum shop
引用:

你聽過FULL OPEN REFERENCE級o既Headphone就有唔同睇法

空氣感呀~~~

舊 08-25-06, 08:17 AM   #231
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
Super.fi 5Pro 配件煩到死...

舊 08-25-06, 12:26 PM   #232
Dolly
Crazy Gamer

引用:
作者: 沙律菜絲
你聽過FULL OPEN REFERENCE級o既Headphone就有唔同睇法

空氣感呀~~~

Headphone 同 IEM 點都冇得比啦 , 以 5 pro 既音場黎講真係好好, UM2 我都試過下, 唔係咁岩我口味 , 但聽得耐 5 pro, 有時又會覺得人聲後左少少

Dolly 目前離線  
舊 08-25-06, 01:40 PM   #233
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
如果買隻UM1黎聽I-Pod Vedio,會唔會有點兒大陣仗??
唔該~
kingtin1 目前離線  
舊 08-25-06, 01:54 PM   #234
Dolly
Crazy Gamer

引用:
作者: kingtin1
如果買隻UM1黎聽I-Pod Vedio,會唔會有點兒大陣仗??
唔該~

唔會, 用 UE-5c, E500 黎夾 Ipod 大有人在, 最緊要自己聽得開心

Dolly 目前離線  
舊 08-25-06, 03:19 PM   #235
某F
我的歌聲裡

引用:
唔會, 用 UE-5c, E500 黎夾 Ipod 大有人在, 最緊要自己聽得開心
聽mp3會唔會晒左d

舊 08-25-06, 03:40 PM   #236
Dolly
Crazy Gamer

引用:
作者: 某F
聽mp3會唔會晒左d

咁又唔好咁講 , 用 lame encode vbr 既 mp3, 唔用 amp 同 wav 比我都聽唔出有咩分別, 可能我木耳 , 大前提係自己用 CD rip 家釣番黎既姐

Dolly 目前離線  
舊 08-25-06, 03:51 PM   #237
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
portable推鬼到shure

舊 08-25-06, 05:07 PM   #238
Dolly
Crazy Gamer

引用:
作者: 勃勃

某 d 姐 , 當然, 有 amp 一定會好過冇 amp

Dolly 目前離線  
舊 08-25-06, 08:35 PM   #239
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 勃勃
有d cd同md機都勉強推到e2-4c既
i-pod...用er6i囉...話曬為i-pod而出既產品

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 08-25-06, 10:59 PM   #240
ASH~Raven
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
想問下大家...
$1000內有咩IEM好用,
最好低音唔好多,少少就夠了.
THANK YOU.
ASH~Raven 目前離線  
舊 08-26-06, 04:16 PM   #241
某F
我的歌聲裡

引用:
咁又唔好咁講 , 用 lame encode vbr 既 mp3, 唔用 amp 同 wav 比我都聽唔出有咩分別, 可能我木耳 , 大前提係自己用 CD rip 家釣番黎既姐
試下壓ogg -q9啦
包你有意外驚喜

ps:
mp3 wav都有d差別wo~

此篇文章於 08-26-06 04:23 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線  
舊 08-26-06, 04:22 PM   #242
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: ASH~Raven
想問下大家...
$1000內有咩IEM好用,
最好低音唔好多,少少就夠了.
THANK YOU.
um1,superhifi pro 3,shure 2

舊 08-28-06, 01:28 AM   #243
Dolly
Crazy Gamer

引用:
作者: 某F
試下壓ogg -q9啦
包你有意外驚喜

ps:
mp3 wav都有d差別wo~

有就實有既, 但有時真係差唔多, 心理上既感覺又有可能, 不過音質呢家野, 個個口味唔同, 過到自己隻耳就 ok 啦

Dolly 目前離線  
舊 08-28-06, 11:12 PM   #244
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
有無性能較好的無線耳筒?
衣家用緊果個aiwa,行遠少少阻少少都唔得
夜晚帶著都影響到屋企人

我想找個隔音好d,同起碼過到牆,500尺屋用到就可以
大約1000~1200

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線  
舊 08-28-06, 11:28 PM   #245
夢遊
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
有冇藍芽耳筒好介紹..@@?
夢遊 目前離線  
舊 09-19-06, 12:19 AM   #246
EOS_Steven
Junior Member
最佳損友

註冊日期: Sep 2006
Sennheiser MX90VC正唔正?
佢64ohm Inpedance會唔好難堆?
用Meizu Miniplayer推唔推到?

舊 09-19-06, 07:26 PM   #247
夢幻騎士
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
我想問mp3用唔用到md機果d remote?
我想買個remote for mp3機, 不過搵極都唔見有, 知唔知邊度有得賣? thank
夢幻騎士 目前離線  
舊 09-20-06, 12:58 AM   #248
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 麥C
我買0左...d聲好差又冇底音...
唔好記住我 目前離線  
舊 09-20-06, 01:05 AM   #249
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
http://www.audio-technica.com.hk/sim..._id=1&m_id=275

哩隻有冇人試過~~o唔ok~~~~~
我見到成兩舊水€~
唔好記住我 目前離線  
舊 09-20-06, 03:25 AM   #250
newgundamrx78
Senior Gamer
負けないで

註冊日期: Feb 2005
不好煩la,買UE 10pro la!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本大搜查線 FILE02 Janus ~清談館~ 1006 12-03-15 09:22 AM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.33 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1059 03-30-08 03:17 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.32 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1052 02-17-08 07:20 AM

現在的時間是 09:14 PM

手機版 | APP版