Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-26-02, 10:09 PM   #501
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
不過日版其實好lag下架...比台版更lag...

舊 11-26-02, 10:14 PM   #502
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
你咩Server先

我起B字頭 係黃金時間有Lag
平時都無點Lag
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 10:16 PM   #503
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by chobits :
你咩Server先

我起B字頭 係黃金時間有Lag
平時都無點Lag
loki~~黃金時間萬二至萬三人...
普通時間8000至一萬..其他時間5000以上

一過一萬就勁lag...

舊 11-26-02, 10:17 PM   #504
chobits
Crazy Gamer
無標題

3個主Server我平時唔黃金時間都好lag
舊 11-26-02, 10:19 PM   #505
GAF GGXX團
紅月カレン

不過日版一丁友玩太耐啦~~都係唔想翻日版~~~

舊 11-26-02, 10:20 PM   #506
chobits
Crazy Gamer
無標題

我好辛苦先起日版認識兩個日文人
我唔會咁快放棄
舊 11-26-02, 10:21 PM   #507
Mounrou
Insane Gamer
心境唔多年青既死老野A

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
To:Mounrou
原來你係烤焦麵包~~~我見過你啦
Nope! 轉貼是也。
(堆相上面條Link先係原作者)

俺行不改名坐不改姓..... chaos打??竷捶黖o瘟中。

-Project 「修羅之影」 稼動中
-「Century of the Reviver」第三話Part 2中。
最終花弗確認(沒機會)! 青山System --- Standby!!!
Mounrou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 10:23 PM   #508
GAF GGXX團
紅月カレン

@_@識日文又唔同d既...
<---唔識日文既人...獨自修行...又無人同我傾...T_T
唔想再翻去>_<

另外,你日版咩職業??幾lv?

舊 11-26-02, 10:27 PM   #509
chobits
Crazy Gamer
無標題

lv 57 垃圾vit 槍騎
冰封左
練緊法師
過來B字頭Server啦 我同一個香港朋友一齊玩
舊 11-26-02, 10:31 PM   #510
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by chobits :
lv 57 垃圾vit 槍騎
冰封左
練緊法師
過來B字頭Server啦 我同一個香港朋友一齊玩
我個巫師...唉...勁難升....比怪釘二下就死...
又成日lag....好多魔法都有delay...

仲有點解d怪成日可以衝過冰牆打到我架

不過日版都關左啦>_<

舊 11-26-02, 10:34 PM   #511
斯羅
God of Gamer
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
Originally posted by Mounrou :

Nope! 轉貼是也。
(堆相上面條Link先係原作者)

俺行不改名坐不改姓..... chaos打??竷捶黖o瘟中。
無言
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 10:38 PM   #512
chobits
Crazy Gamer
無標題

12/1開啦
但可能唔玩住
玩完Pokemon同Tod2先再玩RO

舊 11-26-02, 10:40 PM   #513
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
12/1開啦
但可能唔玩住
玩完Pokemon同Tod2先再玩RO
你諗住比$$日版玩???

舊 11-26-02, 10:41 PM   #514
chobits
Crazy Gamer
無標題

比錢中文版受氣 不如玩日文版
舊 11-26-02, 10:53 PM   #515
GAF GGXX團
紅月カレン

不過玩過日本版真係唔想玩台版~~
exp難羅三倍,巫師d sp少倍幾兩倍...

舊 11-26-02, 11:15 PM   #516
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:

比錢中文版受氣 不如玩日文版
呢個係轉玩日版原因之一,
其次係...和記去台灣慢過日本
之前在 Loki玩左幾日,頂唔順轉左去Baldur
日日都係2千人以下,冇咁lag

都唔係得日本人,有時會見到用英文開的chat room同露天商店.
試過有個用羅馬拼音日本名的thief對住我不停"I need discount plz"
我諗係西方人呱

頗擔心連小白都轉去玩日版...

此篇文章於 11-27-02 07:35 AM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 03:33 PM   #517
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
Bugs here

想兩小時快速二轉嗎...以下交你一個方法
前兩天說要公佈的..本來對仙境還有點希望想說不要公佈好了

現在確定不玩了...BOT & BUG橫行..所以公佈出來
大家用吧...快速90級不是夢想...
隨仙境沉淪吧

首先用你想要快速練的那隻角色組隊..
然候找齊10個可以在金字塔獨力打怪的朋友..
請那十位要打怪捐經驗值的勇士除了把本尊開到要打怪的地圖上...還要帶隻小分身過

首先本尊都先入隊..
然後登出..換分身入隊..
入隊後馬上離隊..登出...

這時等待組隊的人調經驗值成均等分配..之後
要打怪的那十位本尊就可以上線去打怪了..
這時全部的人組隊中會只剩下最先組隊的那個人

所以全部人打的經驗值都在這一隊的資料中
由於隊伍中只有一個人所以經驗值由這個人獨得..

如果是在金字塔的話...就職後最快一個半小時可以達到JOB40..也就是說兩小時一個二
轉人物就誕生了

如果更有心的話..用這BUG想要養成某角色快速90級大概一星期左右吧每天上線12小時
..

BUG我也回報過新斷線了..新斷線會啥時修好我沒信心
對仙境也很失望沒想玩下去的念頭...

所以祝福大家快速九十級吧...

-------------------------------------------------------------
我剛試了一下卻實可以...........
流程~~要升級的那隻當隊長~~要打怪的那幾隻,每隻都要有一個分身~~~~
~~都要在同地圖,只能回人物選單,不可離開遊戲~~~~
隊長找要打怪的人組~~組完~~打怪的人開分身在組一次,並馬上離隊~~~~
隊長調成均等分配~~~~打怪的人就可上線開始打了~~~~

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 04:40 PM   #518
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by ~*閃靈*~ :
咁係唔係即係偷隊友exp既方法???

舊 11-27-02, 04:52 PM   #519
integrator
潛艇基地八十七™

XBox Live GamertagCloudScy
我又想試....
可惜無fd.......:@_@":
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 05:49 PM   #520
NexTony
ヴェイン様~

引用:
Originally posted by gundamf91 :

咁係唔係即係偷隊友exp既方法???
唔係偷..係搶
姐係話你打幾多...d Exp-->隊長之嘛
頭先試過
隊長唔郁..淨坐..1hr 由22->28 其他人打野豬only

此篇文章於 11-27-02 05:53 PM 被 NexTony 編輯。
舊 11-27-02, 06:39 PM   #521
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

引用:
Originally posted by ~*閃靈*~ :

~~都要在同地圖,只能回人物選單,不可離開遊戲~~~~
隊長找要打怪的人組~~組完~~打怪的人開分身在組一次,並馬上離隊~~~~
隊長調成均等分配~~~~打怪的人就可上線開始打了~~~~
都係唔太明....
隊長找要打怪的人組...咁佢地開另一個組完再離隊...
但係佢地原本o個個唔係仍然係隊裏面咩??
點解會淨返隊長一個??

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-

此篇文章於 11-27-02 06:49 PM 被 Sandalphon 編輯。
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 07:33 PM   #522
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
閃靈多謝你呢個方法,我個服事咁就可以好快二轉啦@^0^@
但係唔係斷線後就頭重新再組過??

舊 11-27-02, 07:39 PM   #523
integrator
潛艇基地八十七™

XBox Live GamertagCloudScy
有無人又向idun玩??:@_@":
我又想用呢個方法>_<
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 09:43 PM   #524
NexTony
ヴェイン様~

引用:
Originally posted by Xdance :
閃靈多謝你呢個方法,我個服事咁就可以好快二轉啦@^0^@
但係唔係斷線後就頭重新再組過??
係組左一班高你N lv既人
之後轉一d可以同leader share Exp既
組隊...全世界除左隊長下線
隊長轉share Exp
之後d人就可以上線係金4啦lo~

舊 11-27-02, 11:20 PM   #525
GAF GGXX團
紅月カレン

咁樣搶隊友d exp...