Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-12-19, 05:28 PM   #151
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
可能在下買得偏門,成日見AMAZON啲限定特典都係DLC WALLPAPER。
其他日本店就反而間唔鐘有D覺得俾貴幾千YEN都抵既…
都係,日森呢方面唔夠其實賣日本GAME既鋪送得好
不過日森/AMI平時貪方便
其他多數要轉運就懶
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-19, 06:43 PM   #152
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
講起呢樣 我只買日版GAME 以前多數去開HL買 見佢少眾都會入下 但自從半年前開始好多時出GAME第一日落去都賣哂 就轉埋上AMAZON 算 GAME鋪死哂佢算啦 真係對我冇影響
但到D鋪死哂,網上就自然會貴左

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-19, 08:00 PM   #153
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: catho7 查看文章
其實未必…
如果世上只有PS4/NS就的確可能既,不過家陣兩者並存仲有STEAM。
競爭仍然健在,獨大漲價唔係咁易。

舊 09-12-19, 10:34 PM   #154
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
而家AMAZON限定最賤係一開始唔會話你知係咩,就出先同你講係wallpaper....

舊 09-12-19, 11:00 PM   #155
lkw2005
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
引用:
作者: catho7 查看文章
鋪頭以前識入水貨返黎賣,我相信而家都仲識既
有好多GAME係唔同區DLC,多國語言都共通
仲玩實體既以我所知已經係小眾,如果真係有特別需要獨家行貨中文版果班人可以買download
lkw2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-19, 11:22 PM   #156
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
我和身邊的所有朋友都一定支持抵制!
只要是有良知的真正香港人,一定會知道應該怎樣做。
事實亦證明了,幸好香港佔大多數的都是有良知的真正香港人。

這種大時大非之時,絕對沒有任何中立、灰色地帶等的餘地。
而且,要做就要做得撤底!
亦別說甚麼為何加入政治因素的廢話!
(藍絲死去香討圍爐取暖吧!別四周污染!反正怎樣做也不會改變到任何人事。)
這些奶共、藍絲等,全部都黑名單就是。

道不同,不相為謀!
恥與為伍,我們和那些沒良知的人,永遠劃清界線!(說完)

此篇文章於 09-12-19 11:53 PM 被 權愛真 編輯。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 09:07 AM   #157
CCemi

註冊日期: Dec 2003
係扺唔扺制之前, 我只係想問下, 有人睇到個廣告未?
扺制唔係問題, 問題係跟車太貼會...

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 09:08 AM   #158
yorkyork

因為依家已經去左討論寶源...
玩咪玩水貨囉
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 09:18 AM   #159
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: CCemi 查看文章
寶源單一個花籃擺警署門口張圖廣傳得仲快
你話呢?

PS
間野紅底係事實
但幅圖只映到一個花籃
究竟係寶源人傻定得罪人多?
由手機版發出

此篇文章於 09-13-19 09:21 AM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 09:30 AM   #160
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: CCemi 查看文章
依家已經唔係講老任, 係講緊寶源. 已fact check.

舊 09-13-19, 09:32 AM   #161
wing
格鬥低手

引用:
作者: leungky1 查看文章
你話呢?

PS
間野紅底係事實
但幅圖只映到一個花籃
由手機版發出
所謂批發商但佢自己賣街價=賣俾其他零售商o既價, 你話佢有冇得罪人?

舊 09-13-19, 09:45 AM   #162
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: wing 查看文章
所謂批發商但佢自己賣街價=賣俾其他零售商o既價, 你話佢有冇得罪人?
哦原來係咁

唔怪得呢間野有時有野會賣得平過人,又咁新咁齊啦。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 09:48 AM   #163
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: leungky1 查看文章
你話呢?

PS
間野紅底係事實
但幅圖只映到一個花籃
由手機版發出

冇澄清就當默認了
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 09:53 AM   #164
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 真!DC 查看文章
冇澄清就當默認了
由手機版發出
默認有做花籃=/=默認得佢一個花籃
但既然過去行為可以好好解釋佢目前嘅待遇,咁係咪有人搬埋一邊單體拍攝又確實唔係咁重要.....
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 10:01 AM   #165
yorkyork

佢可以點澄清?
話冇買過花籃,唔支持警察?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 10:06 AM   #166
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
其實做批發自己又做埋零售
真係好易玩死D零售商...

最賤係批完出去,過幾日佢自己跳樓...
你拎住一盒20隻真係慘過食屎

舊 09-13-19, 10:11 AM   #167
wing
格鬥低手

引用:
作者: 忍者 查看文章

就算唔講政治立場, 佢都係一間 __ __ 的批發商.

舊 09-13-19, 10:19 AM   #168
神人ではない!新人だ

引用:
就算唔講政治立場, 佢都係一間 __ __ 的批發商.
呢個真

舊 09-13-19, 11:56 AM   #169
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
寶源主要收入之一係走水貨返大陸

佢可以安全運違禁品番大陸
冇可能唔奶共
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 12:31 PM   #170
神人ではない!新人だ

引用:
作者: wsx360 查看文章
寶源主要收入之一係走水貨返大陸

佢可以安全運違禁品番大陸
冇可能唔奶共
其實在下相信唔係「之一」,如果唔係唔駛撐畜生撐到咁揚,分分鐘遲D舖頭掛埋橫額添。

舊 09-13-19, 01:07 PM   #171
AhTin

註冊日期: Sep 2012
引用:
作者: 忍者 查看文章

邊有過幾日…留一日比下線走貨都要偷笑
AhTin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 01:27 PM   #172
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
但係蘋果唔係都玩批發加零售咩??
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 01:55 PM   #173
AhTin

註冊日期: Sep 2012
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
但係蘋果唔係都玩批發加零售咩??
由手機版發出
蘋果唔會自己係Store賣 iPhone11 就賣HK$5,999,然後批比鋪頭又係HK$5,999,甚至要兩部iPhone XR夾一部iPhone11套裝式批貨。
AhTin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 01:56 PM   #174
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: AhTin 查看文章
邊有過幾日…留一日比下線走貨都要偷笑
可怒氣。太過分了。

引用:
作者: AhTin 查看文章
蘋果唔會自己係Store賣 iPhone11 就賣HK$5,999,然後批比鋪頭又係HK$5,999,甚至要兩部iPhone XR夾一部iPhone11套裝式批貨。
勁。

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-19, 04:58 PM   #175
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
咁點分別件貨係咪來自寶源?

我記得PS3年代佢係有張寶源貼紙貼係膠袋外的。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「香港問題,香港解決」口號違憲 凍檸茶 ~清談館~ 21 01-15-15 10:11 AM
罷看香港電影,罷買香港cd和vcd winghon1986 ~清談館~ 133 04-12-07 05:30 PM
香港有線電視委託香港大學民調中心進行二○○四年香港娛樂圈調查 initial Neo Entertainment TREND 0 01-22-05 01:40 PM
香港vs大陸創意工業(更新香港代表....強!!!!!!) 亍 ◣ 收藏品討論版 14 11-16-04 03:05 AM
香港政府品味續篇 - 澳門與香港 t-cup ~清談館~ 10 07-19-04 09:47 AM

現在的時間是 08:27 AM

手機版 | APP版