Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
J+1 10:00 AM 05-27-14
有冇中文網有講下騎士世界所有歷史 睇唔明結果好多一知半解
由手機版發出
小嘉 10:21 AM 05-27-14
有中文漫畫www

但騎士系列我仲未揾到邊到有得睇
J+1 10:26 AM 05-27-14
揾漫畫應該仲難吧
由手機版發出
小嘉 10:36 AM 05-27-14
戰國傳網上易揾

外傳就好難
exiazero 08:01 PM 05-27-14
作者: 小嘉:
有中文漫畫www

我記得當年香港版漫畫好似只係出到GP01 果套聖機兵就完左
一直見到模型出
但找不到漫畫
當年由第一期儲到圓桌騎士篇開始
現在好想知道故事發展成點
勉強知道少少超越之龍的事
小嘉 08:19 PM 05-27-14
聖機兵之後都無似無中文漫

魔龍剣士我係打機睇故事
其他都係睇卡背了解下個故事
bbdaishogun 10:57 PM 05-27-14
有中文漫畫www

http://comic.isoshu.com/bookinfo/6157
我找到黃金神話漫畫,但要用他的SOFTWARE同做MEMBER.我試過用過免費版,只看到一話,之後已不行,而且個SOFTWARE好似怪怪地,可能有毒.....

聖機兵之後都無似無中文漫

魔龍剣士我係打機睇故事
其他都係睇卡背了解下個故事
卡背才是正傳
bbdaishogun 11:06 PM 05-27-14

完全唔似freedom justice
其實strike同agies都唔似,因為要KEEP住高達4號機和red warrior個樣
柚原このみ 02:41 AM 05-28-14
fg同jg好唔掂
endymion 04:15 AM 05-28-14
聖機兵之後中文得台版……
大覺屋師真 10:38 AM 05-28-14
作者: endymion:
聖機兵之後中文得台版……
如果依家有得買番晒就好啦
amaderasu 11:13 PM 05-28-14
好耐好耐之前好似别册COCO有連載過騎士漫畫....
大覺屋師真 09:36 AM 05-29-14
next20日本己出
黒:バンシィ・ノルン(デストロイモード)
紫:シルヴァ・バレト
黄:ジェガン(エコーズ仕様)
緑:ジェガン
青:グスタフ・カール
白:Zプラス
赤:ボールK型&DX NEXTベース
暫時消息係兩隻積根分別5隻及4隻,想量產都幾難搞orz
http://blog.livedoor.jp/beater_26-om.../38365384.html

martinnitram 09:44 PM 05-30-14
AB set 都預無得平了 (雖然淘寶上星期己開賣兩隻積根同女妖)
BTW, 香港已出, 個價相對無上 set 咁貴
大覺屋師真 05:19 PM 05-31-14
應該會再收多少少積根同Z plus

knight-philip 04:44 AM 06-01-14
作者: 大覺屋師真:
應該會再收多少少積根同Z plus
見雙葉情報
積根很少?而且跟ECHOS版是共用比例的?
像上一彈的紅綠UNICORN?
大覺屋師真 10:25 AM 06-01-14
作者: knight-philip:
見雙葉情報
積根很少?而且跟ECHOS版是共用比例的?
像上一彈的紅綠UNICORN?
Yes
黄:ジェガン(エコーズ仕様) x4
緑:ジェガン x5
其他果D除z plus 9隻外全部8隻
martinnitram 11:44 AM 06-01-14
Yes
黄:ジェガン(エコーズ仕様) x4
緑:ジェガン x5
其他果D除z plus 9隻外全部8隻
但隻女妖一樣賣得好貴....
btw, 樓主咁落本量產積根?
大覺屋師真 01:39 PM 06-01-14
作者: martinnitram:
但隻女妖一樣賣得好貴....
btw, 樓主咁落本量產積根?
因為今set其餘都量產機,人氣低d,應該多人獨立買隻女妖就算所以貴

無計啦,量產條癮liu起左停吾到手
而今set隻積根又做得吾錯
大覺屋師真 06:32 PM 06-01-14
premium03
我覺得得三隻真係太少.整埋拜亞蘭改啦應該

martinnitram 10:11 AM 06-02-14
premium03
我覺得得三隻真係太少.整埋拜亞蘭改啦應該
已出了? 得三隻仲要計埋隻半(?)係環保模...
martinnitram 10:12 AM 06-02-14
因為今set其餘都量產機,人氣低d,應該多人獨立買隻女妖就算所以貴

無計啦,量產條癮liu起左停吾到手
而今set隻積根又做得吾錯
見賣到仲貴過積根真係把鬼火散扭算
大覺屋師真 12:22 PM 06-02-14
已出了? 得三隻仲要計埋隻半(?)係環保模...
都未開訂邊有咁快出
笨大twitter果邊放圖出來

見賣到仲貴過積根真係把鬼火散扭算
貴過積根又真係誇D
亍 ◣ 02:21 PM 06-02-14
出左???

http://cybergundamhk.blogspot.hk/201...p-striker.html
柚原このみ 02:39 PM 06-02-14
出左17x~19x不等
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面