Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-16-05, 11:44 PM   #76
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: oldletter
唔難
而且D Mission重點多數用深色字
唔怕睇唔到

買左一齊玩la
成日同美國人team好悶

name : Old Letter
到時一定啦 /
我D英文屎到乜咁,冇人帶既話我會唔知做乜好...

Q2:好唔好玩得過D2 ???
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 12:02 AM   #77
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: 我係我
好唔好玩得過D2 ???
暫時我覺得D2好玩少少
可能呢隻game D skill仲未摸熟
摸熟左可能會改觀

舊 05-17-05, 12:03 AM   #78
我係我
Banned

引用:
暫時我覺得D2好玩少少
摸熟左可能會改觀
....
照買 ......但我見到佢d skill多到乜咁..好似好煩
舊 05-17-05, 12:15 AM   #79
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
暫時我覺得D2好玩少少
摸熟左可能會改觀
D2 我最少開左10個char ,仲over 70 lv以上...
我先摸熟,Ama, sor, pal,neco, bar 既技能....真係玩每個人都有血有淚

今次都未摸熟d技...但用返D2那套....升死2-3樣技應無衰掛

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 12:35 AM   #80
松田悟志
隼龍

PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
玩緊既朋友可唔可以比d評價~
我可能會join

舊 05-17-05, 12:43 AM   #81
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 松田悟志
玩緊既朋友可唔可以比d評價~
我可能會join

lobby 式既game,但做到mmo既形式.
skill有d似D2 分類法...
但今次係分屬性加point,並不是針對每一招加point
畫面比天堂更靚...人設一定比wow, eq2更好..話晒都係ncforce 出品.
玩法係mission形式...雖然你都可以無意義不斷打怪lv up...
但重點係玩mission, mission玩法幾得意...試過同npc 去偷野,跟住走佬

舊 05-17-05, 12:49 AM   #82
松田悟志
隼龍

引用:
作者: 嘿哈兒
lobby 式既game,但做到mmo既形式.
skill有d似D2 分類法...
但今次係分屬性加point,並不是針對每一招加point
畫面比天堂更靚...人設一定比wow, eq2更好..話晒都係ncforce 出品.
玩法係mission形式...雖然你都可以無意義不斷打怪lv up...
但重點係玩mission, mission玩法幾得意...試過同npc 去偷野,跟住走佬
點樣lobby式+MMO?
好似pso咁team完自己開room打?
昇lv/搵錢難度同天2比如何?

舊 05-17-05, 12:51 AM   #83
oldletter
Crazy Gamer

mission就等如故事
唔玩mission就唔會去到新地方
仲有就算無player team黎玩都得
因為每個城都有npc可以team黎一齊玩
同D2裏面既傭兵差唔多

舊 05-17-05, 12:54 AM   #84
oldletter
Crazy Gamer

引用:
無錯
毎一個城市就等如lobby
你team左之後出城打mission就會得番你同你D隊友

舊 05-17-05, 12:55 AM   #85
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
昇lv/搵錢難度同天2比如何?
類似pso啦..
不過team完可以一起出入城..唔洗再team過,同唔會有人亂入team play.

基本上我昨晚打了所有基本mission就能夠買晒一套一開始既城中最貴既裝備....

舊 05-17-05, 12:57 AM   #86
松田悟志
隼龍

引用:
類似pso啦..
不過team完可以一起出入城..唔洗再team過,同唔會有人亂入team play.

基本上我昨晚打了所有基本mission就能夠買晒一套一開始既城中最貴既裝備....
咁玩得過wo~
到時關照下小弟........
係咪全部人同一個地方出世架

舊 05-17-05, 12:59 AM   #87
松田悟志
隼龍

引用:
無錯
悀@個城市就等如lobby
你team左之後出城打mission就會得番你同你D隊友
呢個setting唔錯wo~可以無咁LAG
咁咪即係無PK?

舊 05-17-05, 01:00 AM   #88
oldletter
Crazy Gamer

引用:
咁玩得過wo~

你玩任何職業都係同一個城市出黎

舊 05-17-05, 01:01 AM   #89
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
咁玩得過wo~

唔肯定....我現時只玩過兩個同族既char...都係同城出世.
我一出現既地方係asclaon city
不過緊記....做晒primary mission就會去真章....真章難打好多.
最好儲定1500蚊左右同lv 8...否則係破滅世界開始時好難打.

舊 05-17-05, 01:05 AM   #90
松田悟志
隼龍

引用:
唔肯定....我現時只玩過兩個同族既char...都係同城出世.
我一出現既地方係asclaon city
不過緊記....做晒primary mission就會去真章....真章難打好多.
最好儲定1500蚊左右同lv 8...否則係破滅世界開始時好難打.
好~聽日出去睇下....
希望可以400蚊內入手

舊 05-17-05, 01:06 AM   #91
我係我
Banned

引用:
希望可以400蚊內入手
高登應該得呱...
但我驚會冇晒貨...
舊 05-17-05, 01:11 AM   #92
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
希望可以400蚊內入手
我個fd今日買左380高登
佢lv2就點左佢去破滅世界 |||||
我個弓手又唔得勁

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 01:14 AM   #93
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

不如執返個list 去頭post 啦,方便搵人..

name: Gaf Hehayee (el/me)

舊 05-17-05, 01:56 AM   #94
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
我上網搵了些GW的資料
好像有收費模式的

http://www.gwbbs.com.cn/
韓國開式收費?

咁我買了game後還要付費嗎
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 02:21 AM   #95
我係我
Banned

引用:
作者: Kaede楓
我上網搵了些GW的資料
好像有收費模式的

http://www.gwbbs.com.cn/
韓國開式收費?

咁我買了game後還要付費嗎
係咪韓國SERVER先要
舊 05-17-05, 10:53 AM   #96
著涼
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
lobby 型式, 正喎...唔會有搶怪...
著涼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-05, 11:20 AM   #97
小雨

註冊日期: Jul 2002
引用:
高登應該得呱...
但我驚會冇晒貨...
咁賣得佢點都會入貨掛...
不過我上次去買果時...
其中一隻封面係最後一隻俾我買左...

舊 05-17-05, 03:01 PM   #98
我係我
Banned

引用:
作者: 小雨
咁賣得佢點都會入貨掛...
不過我上次去買果時...
其中一隻封面係最後一隻俾我買左...
有幾多個封面架??
我今日見到2個..
一個係女黑妖..另一個係著住藍色衫既女(後面果個係光頭monk )

我買左著住藍色衫既女果個封面...
舊 05-17-05, 03:18 PM   #99
我係我
Banned

一開始有得揀roleplay charter同PVP charter...有乜分別??
舊 05-17-05, 03:38 PM   #100
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
一開始有得揀roleplay charter同PVP charter...有乜分別??
前者係正常咁玩,後者玩pk only

你依家玩緊?? lv 2 搵我吧..
我都開左隻新monk玩緊
依家lv 4
name: gaf heha
可以whisper我

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:19 AM

手機版 | APP版