Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-25-05, 12:39 AM   #576
DIO
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 劉公子
o我!? DIO 兄,好似仲未齊喎???(迷)
哈哈~~黎啦黎啦
pdo 版xbox

PS2:48 XBOX:47 GC:13 DC:43
DIO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-05, 12:55 AM   #577
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: DIO
哈哈~~黎啦黎啦
pdo 版xbox
大毒人呀...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-05, 01:00 AM   #578
DIO

引用:
作者: antony chan
大毒人呀...
呢度就黎要改叫做"放毒區"

舊 01-25-05, 01:10 AM   #579
DIO

今日去買bh4 見到呢隻野,見平平地買左佢,以前聽人講幾好玩,有冇朋友玩過呢?

舊 01-25-05, 10:09 AM   #580
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
今日去買bh4 見到呢隻野,見平平地買左佢,以前聽人講幾好玩,有冇朋友玩過呢?

我寧願買日版...
(不過70蚊又好似好平..)

GGFR
好Game分享
舊 01-25-05, 11:03 AM   #581
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
其實在房內試也不過是3X多吋
因為屋企有人在~所以無係廳到搞事~
不用VGA..部DC直情同"公公"沒甚麼分別
少了些重要的根源

>>>八仙果

>>>請問實際個畫面有幾大呢?
>SKIP<

原數值都是200/220uf
不過我覺得原有的cap雞~
才換了些好品牌~不過換了後自己呆望了很久
出力的確是好了~~好的電容是始終是有不少幫助

ACG人的一貫通病~想去朝聖~ 不過我都想

>>>真的一點也不失禮。
>SKIP<

個人上幾喜歡玩法~不過都係個世界觀同內容迷位我

想架..不過又要搵部新SS~配件等~
加上SS GAME也不便宜~~~
太用錢~~暫時也不敢做~~
一個人負擔幾部主機個個月都已經

>>Panzer Dragon 嘛,
我連一集也沒玩過。
>SKIP<

舊 01-25-05, 11:06 AM   #582
KTN
~♡

毒呀~ 好想玩~~~
AZEL個封面超正~

引用:
話時話,我都只係有o里兩隻而已~~~
{ECE68866-C81B-4CCD-A0BC-3F8BDE2392B0}_1.jpg[/img]
{BAD792EA-364F-4917-83E1-D6F38B379E66}_2.jpg[/img]
由於 RPG 對我來說也是免疫的,因此那一集並無作收藏......
但我相信 DIO 兄可以使出強如 DDT 的勁毒來.....
引用:
既然劉生叫到,咁我就放啦
{3CCE4983-0F96-4B0C-B345-C697193020EF}_SS-060_$2329jp.jpg[/img]
pd rpg

此篇文章於 01-25-05 11:10 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-05, 11:10 AM   #583
KTN
~♡

個件扣是初回時送的嗎?
因為當時出機我跟機買的是中古初回
當時都無地方有初回賣~加上隻中古初回
新到笑~又不太貴~~所以就接收了她~
碟內個幾隻歌好正

引用:
pdo
{F840ADEC-2952-4132-84A0-D6F0D11C8107}_XB-007a.jpg[/img]
連限定主機也有~~你個毒王~

引用:
哈哈~~黎啦黎啦
pdo 版xbox
{100141B9-1A03-4367-94B3-5FF1C9F86228}_KIF_5525.jpg[/img]

舊 01-25-05, 11:32 AM   #584
hkyc
Insane Gamer
格斯式劍術使用者

註冊日期: Aug 2003
XBox Live GamertagWillie516
[QUOTE=DIO]今日去買bh4 見到呢隻野,見平平地買左佢,以前聽人講幾好玩,有冇朋友玩過呢?

有玩過呀!依隻係以前超期待既恐怖game之一!
依隻game有好多嚇人位架,講女主角入去一個有錢佬起既遊樂場玩,完成左之後就會有巨額獎金!不過你既參加資格就係用自己條命啦!
其實諗落依隻都有d 似bio4,又係打關又係可以買道具,又係差唔多既視點~
不過佢就加入左驚嚇指數同埋視,聽,嗅,觸,第六感指數~等你可以避開d 機關~
我個人就鐘意依d game啦~
不過想問下買幾錢??

Life is short but working time is long
hkyc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-05, 11:33 AM   #585
hkyc
Insane Gamer
格斯式劍術使用者

註冊日期: Aug 2003
XBox Live GamertagWillie516
引用:
我寧願買日版...
中文版黎架??

Life is short but working time is long
hkyc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-05, 02:51 PM   #586
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: hkyc
中文版黎架??
對,台灣受權中文版,並唔係當年GP果隻爛尾碟...

GGFR
好Game分享
舊 01-25-05, 09:31 PM   #587
DIO

引用:
作者: KTN
個件扣是初回時送的嗎?
因為當時出機我跟機買的是中古初回
當時都無地方有初回賣~加上隻中古初回
新到笑~又不太貴~~所以就接收了她~
碟內個幾隻歌好正

連限定主機也有~~你個毒王~
個扣(其實係頸鏈)係跴ega direct 訂game先至有,
部機我都諗左好耐先至買,因為個心魔同我講唔買冇機會買

舊 01-25-05, 09:32 PM   #588
DIO

[QUOTE=hkyc]
引用:

有玩過呀!依隻係以前超期待既恐怖game之一!
依隻game有好多嚇人位架,講女主角入去一個有錢佬起既遊樂場玩,完成左之後就會有巨額獎金!不過你既參加資格就係用自己條命啦!
其實諗落依隻都有d 似bio4,又係打關又係可以買道具,又係差唔多既視點~
不過佢就加入左驚嚇指數同埋視,聽,嗅,觸,第六感指數~等你可以避開d 機關~
我個人就鐘意依d game啦~
不過想問下買幾錢??
$48 咋

舊 01-25-05, 09:34 PM   #589
DIO

引用:
我寧願買日版...
我都見到日版呀,八十幾蚊,諗住如果好玩再買番日版儲咋

舊 01-25-05, 10:10 PM   #590
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

註冊日期: Feb 2004
引用:
我都見到日版呀,八十幾蚊,諗住如果好玩再買番日版儲咋
唔使啦,我有喎~~~

當年買入,一心都諗住玩o下,睇o下係咪咁正,不過一玩就玩到而家都仲未玩到......

劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-05, 11:01 PM   #591
antony chan
大合奏部隊!

引用:
唔使啦,我有喎~~~

當年買入,一心都諗住玩o下,睇o下係咪咁正,不過一玩就玩到而家都仲未玩到......
你條毒精.....究竟有咩你係冇o既...

GGFR
好Game分享
舊 01-25-05, 11:55 PM   #592
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

註冊日期: Feb 2004
引用:
你條毒精.....究竟有咩你係冇o既...
咁o岩有o里隻咋(笑)........
話時話,你幾時又發毒呢???(迷)

此篇文章於 01-25-05 11:58 PM 被 劉公子 編輯。
劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 12:19 AM   #593
八仙果
youtube 頻道

Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
哈哈~~黎啦黎啦
pdo 版xbox
嘩!又一個毒王出手,
請問這部機買了幾錢呢?

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 12:20 AM   #594
八仙果
youtube 頻道

Nintendo Switch ID3414-6520-7624
wink

引用:
咦?呢隻野又出返o黎?
請問在哪裡買的呢?還多貨嗎?謝謝啊!

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
舊 01-26-05, 12:21 AM   #595
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: 八仙果
咦?呢隻野又出返o黎?
請問在哪裡買的呢?還多貨嗎?謝謝啊!
頭先行過先達有,好似48蚊~

劉公子,我果D雞毛o黎o者...點及你呢個毒精呀...

GGFR
好Game分享
舊 01-26-05, 12:26 AM   #596
八仙果
youtube 頻道

wink

引用:
作者: KTN

原數值都是200/220uf
不過我覺得原有的cap雞~
才換了些好品牌~不過換了後自己呆望了很久
出力的確是好了~~好的電容是始終是有不少幫助

咦?睇你咁講,
我都想試試換 D 好牌子。

因 DC 原裝 VGA 推出時,我沒有買。
後來想買又找不著原裝。

最後都只是買了一個非原廠的。
不過當買了這個 VGA BOX 後,
發覺畫面偏紅了。

最後都係自己整返好,
不過都係治標不治本的方法,看來都係要像 KTN 兄一樣,
換換 D 靚o既零件。

舊 01-26-05, 12:29 AM   #597
八仙果
youtube 頻道

wink

引用:
對,台灣受權中文版,並唔係當年GP果隻爛尾碟...
哈哈,唔好提起當年o既事囉。
諗起真係得啖笑。

不過話時話,
可能因為當年的 GP 版爛尾,
才有現在的台灣版。(迷)

舊 01-26-05, 03:24 AM   #598
KTN
~♡

>>DIO

隻ILLBLEED在甚麼地方買的~
得閒有興緻時可能會買返隻來放~

>>八仙果

偏紅問題,你怎修正?
我幾想知解決方法~

換電容係幾抵玩~
當然這些小玩物無需落重毒
ENLA/BLACKGATE等等~妹仔大過主人婆
普普通通換返些正路保證牌子
穩穩定定最好的~我換了全部~
都只是10粒約應該~
一粒N/S的CAP才不用$1粒
鴨記搵公公婆婆檔搞掂

正如我前日幫親戚塊底板做手術
GSC>SANYO/RUBYCON
塊板即刻堅挺返

舊 01-26-05, 05:13 PM   #599
DIO

引用:
作者: 八仙果
嘩!又一個毒王出手,
請問這部機買了幾錢呢?


舊 01-26-05, 05:17 PM   #600
DIO

八爺,KTN~
我係先達阿婆買0架,佢就話冇乜貨,又話會加價(唔知真定假)係買就快手啦~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:10 AM

手機版 | APP版