Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-27-20, 08:42 AM   #2126
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
仲有三國
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-20, 06:05 PM   #2127
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
Hobby Japan 國際正體中文版(即係台版)出埋五月號就停刊,香港版都係青文出版社,應該會同一命運?
中文版只有大陸版模工坊,啊唔想睇殘體字啊~
日本版要成1000日元,自從出左中文版後就無買日本版,新刊香港買普遍係咪仲係10算起?

舊 05-06-20, 06:12 PM   #2128
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

其實 Bandai 出果幾款奧運吉祥物係咪日本國內限定?係香港無見過。

舊 05-06-20, 08:30 PM   #2129
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 2dn 查看文章
Hobby Japan 國際正體中文版(即係台版)出埋五月號就停刊,香港版都係青文出版社,應該會同一命運?
日本版要成1000日元,自從出左中文版後就無買日本版,新刊香港買普遍係咪仲係10算起?

買Amazon JP Kindle 版 / Book walker 版好過

如果有Join Kindle Unlimited 仲可以免費睇HJ 舊期數添..............

https://www.amazon.co.jp/%E6%9C%88%E...al-text&sr=1-2

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-20, 11:18 PM   #2130
winsonhei
Insane Gamer
三防

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDRX-78_GP-03
日版大約$8-90/@
winsonhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-20, 01:46 AM   #2131
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
出左電子版重開心可以買返,書版屋企有一大堆又唔捨得掉

舊 05-07-20, 02:06 PM   #2132
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
買Amazon JP Kindle 版 / Book walker 版好過

如果有Join Kindle Unlimited 仲可以免費睇HJ 舊期數添..............

https://www.amazon.co.jp/%E6%9C%88%E...al-text&sr=1-2
多謝資訊。
望落去似係純粹圖檔,文字 copy 唔到出黎?
不過 cap 圖再 online ORC 都 ok 方便既,認完字掉去 Google Translate。

引用:
作者: Rance 查看文章
出左電子版重開心可以買返,書版屋企有一大堆又唔捨得掉
仲要好重,無上書架要搵搬餐死。

舊 05-07-20, 06:37 PM   #2133
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
多謝資訊。
望落去似係純粹圖檔,文字 copy 唔到出黎?
不過 cap 圖再 online ORC 都 ok 方便既,認完字掉去 Google Translate。
只要係電子版, 就有邪道方法將mobi / azw 解碼成PDF

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 05-07-20 06:42 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-20, 05:03 PM   #2134
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
啱啱買咗5月號
最尾預告10/6出下一期
台灣停刊,香港唔停?
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-20, 07:28 PM   #2135
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
啱啱買咗5月號
最尾預告10/6出下一期
台灣停刊,香港唔停?
聽過青文香港好似獨立於台灣總社,翻譯可能都係自己做?

舊 05-13-20, 11:41 AM   #2136
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
嘩。。

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 12:51 PM   #2137
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
哩隻都出
Ghost同phantom有希望吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-20, 12:59 PM   #2138
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
笨大又一次完全唔跟章法出牌

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 05-13-20, 04:39 PM   #2139
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
咁係咪鋼7出曬先

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-20, 12:06 AM   #2140
Fio

註冊日期: Dec 2001
唔講都唔知有隻咁爆嘅嘢...
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-20, 08:26 AM   #2141
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
X1FC等RG算

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-20, 09:27 AM   #2142
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008

死神鐮刀用剩嘅特效件
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-20, 11:42 PM   #2143
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Fio 查看文章
唔講都唔知有隻咁爆嘅嘢...
完全唔識欣賞, 係 CROSSBONE X 外傳?
見 converge #19 已經偏偏地...

舊 05-20-20, 12:18 AM   #2144
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: martinnitram 查看文章
完全唔識欣賞, 係 CROSSBONE X 外傳?

見 converge #19 已經偏偏地...
鋼鐵之七人
正傳

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 05-20-20, 07:30 AM   #2145
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
鋼鐵之七人final boss來
印象中有兩隻一左一右
木星帝國d機都好機械獸
劇中解釋係要考慮木星高重力同埋木星人已經係同地球唔同既“外星人“,思想概念同地球人唔同
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-20, 10:56 AM   #2146
野良猫
肥倫

バンダイホビーサイトにて、「HOBBY NEXT PHASE WEEK」で新作プラモデルが発表される、『デジモンアドベンチャー02』のティザーページがオープンしました! 「Figure-rise Standard Amplified」より新作が登場予定です。

終於出番紅蓮騎士
舊 05-20-20, 02:01 PM   #2147
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
02咋⋯⋯我估金甲龍或者帝皇龍甲

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-20, 02:09 PM   #2148
野良猫
肥倫

引用:
作者: GN00508771 查看文章
02咋⋯⋯我估金甲龍或者帝皇龍甲
02即係要起新模

咁一早起好模嘅紅蓮騎士冇理由唔出吧
舊 05-20-20, 07:01 PM   #2149
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
帝王龍又可以兼用白騎士嘛

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-20, 08:45 PM   #2150
野良猫
肥倫

引用:
作者: anyone 查看文章
帝王龍又可以兼用白騎士嘛
哩個就梗的了,望下戰暴就知

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.25丨ついにMG ガンダムXが発売決定! money 收藏品討論版 1333 10-21-14 11:54 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM
[PS2]Bandai咸蛋超人新作Ultraman Nexus預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 05-10-05 10:08 AM
[PS2]Bandai 戰艦動畫改編新作ジパング預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 03-26-05 12:38 AM

現在的時間是 01:57 PM

手機版 | APP版