Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-08-04, 09:06 PM   #1
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
邊度買PS2抵?

老細下令要我幫買ps2.... 想問邊度買好
佢要求:
1.要軑盤
2.要有隻game "Tourismo"(唔知係乜)
3.要邪道

幫幫手 ,聽日要幫手買喇
奇蹟少年J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-04, 10:23 PM   #2
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 奇蹟少年J
老細下令要我幫買ps2.... 想問邊度買好
佢要求:
1.要軑盤
2.要有隻game "Tourismo"(唔知係乜)
3.要邪道

幫幫手 ,聽日要幫手買喇

Tourismo 即係GT. 最新果隻GT4仲未出woo, 延期到12月尾.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-04, 10:32 PM   #3
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
SONY PRO SHOP!!

老細?? 叫老細買正版
幫老細買機駛鬼平,
買左PS2 玩邪道有乜"意外"
你就出事

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-04, 10:48 PM   #4
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: neo2046
SONY PRO SHOP!!

老細?? 叫老細買正版
幫老細買機駛鬼平,
買左PS2 玩邪道有乜"意外"
你就出事
我老細係鬼佬...好度縮
何況佢部機....係用黎送人,送比佢就黎散個女友個仔

我自已果部就梗係玩正版啦

舊 12-08-04, 10:50 PM   #5
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: 奇蹟少年J
我老細係鬼佬...好度縮
何況佢部機....係用黎送人,送比佢就黎散個女友個仔

我自已果部就梗係玩正版啦
仲諗住鬼佬D知識產權意識會高D,原來都係咁
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-04, 11:02 PM   #6
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 我係我
因為佢吾係香港呢個天堂出世..............

舊 12-09-04, 04:43 AM   #7
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 我係我
因為佢住係hk太耐喇

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:22 AM

手機版 | APP版