Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
影音館>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (07)
石原夏織 11:06 PM 07-11-13
作者: HAKAIDER:
好貴咩?!

噤日本Final Audio Design 220,000円 算咩!~~~

http://www.wisecart.ne.jp/final/7.1/FI-DC1602SC-C
我錯…
石原夏織 10:41 PM 07-16-13
846好似番左貨
ZlWS 01:38 PM 07-15-13
作者: 石原夏織:
有咩人會買尼
IE800 冇得換線都有人買

846仲抵玩D
石原夏織 02:52 PM 07-15-13
作者: ZlWS:
IE800 冇得換線都有人買

846仲抵玩D
846希望有得試聽
Jonney 11:00 PM 07-15-13
http://www.jiji.com/jc/c?g=int_30&k=2013071500002
アマー・G・ボーズ氏(米音響機器メーカーのボーズ創業者)12日、マサチューセッツ州の自宅で死去、83歳。米紙ニューヨーク・タイムズが同日伝えた。

BOSE創業者去世
Strider 12:59 PM 07-20-13
作者: Jonney:
http://www.jiji.com/jc/c?g=int_30&k=2013071500002
アマー・G・ボーズ氏(米音響機器メーカーのボーズ創業者)12日、マサチューセッツ州の自宅で死去、83歳。米紙ニューヨーク・タイムズが同日伝えた。

BOSE創業者去世
我都幾鐘意bose, earphone, theater system, pc speaker, bt等都有幫襯佢
真係可惜
r.i.p.

anyone 05:21 PM 07-17-13
曲線呃水魚咋下話
ZlWS 06:25 PM 07-17-13
我想試

試左好毒都冇銀彈放低 xD
シェンムー 07:06 PM 07-17-13
對iem 興趣愈來愈低, 但都想試下佢個十層鋼板做出黎的bass
陸奧 貴志 07:51 PM 07-28-13
如果我o係度問mdr-1rbt既評價會唔會侮辱左你地
HAKAIDER 08:35 PM 07-28-13
作者: 陸奧 貴志:
如果我o係度問mdr-1rbt既評價會唔會侮辱左你地
BT 耳筒不要太在意音質, 耳筒内置既DAC 好極有限

但Sony 將BT 同NC 分開兩對耳筒出真係想爆粗 XD
陸奧 貴志 08:57 PM 07-28-13
作者: HAKAIDER:
BT 耳筒不要太在意音質, 耳筒内置既DAC 好極有限

但Sony 將BT 同NC 分開兩對耳筒出真係想爆粗 XD
我o係sony pro shop fing過下,d聲唔錯(係唔知套片既音源有冇美化過)

不過好似話一插番線就仲衰過r版....

依家戴入耳式帶左陣耳仔覺得痛,所以想轉下,錢就俾唔到多架喇,唔使sell我d好野
HAKAIDER 09:09 PM 07-28-13
我o係sony pro shop fing過下,d聲唔錯(係唔知套片既音源有冇美化過)

不過好似話一插番線就仲衰過r版....

依家戴入耳式帶左陣耳仔覺得痛,所以想轉下,錢就俾唔到多架喇,唔使sell我d好野
我諗緊有無方法可以將MW-600 外掛係NC 耳筒上
新堂愁一 02:55 PM 07-31-13
V-moda 呢個 brand 如何?
見隻 m80 做到咁平好想試下...
westpat 10:27 PM 07-28-13
我剛剛入手 mdr-1rbt
用左一段時間

以BT headphone來計,個人覺得好正

一對綿就算帶住眼鏡都好舒服

再加埋個超長時間playback,你部手機冇電都未輪到個headphone
Justine 02:30 PM 07-29-13
依家諗返轉用CM之前
得westone d耳機先真係比倒戴得舒適既feel我
特別係UM1
陸奧 貴志 10:09 AM 07-30-13
受到誘惑了…UE9000…

同1rbt比邊隻好d?ue9000做到27xx…
Strider 11:20 AM 07-30-13
受到誘惑了…UE9000…

同1rbt比邊隻好d?ue9000做到27xx…
會唔會考慮bose?
都係$2,100
http://www.bose.com.hk/?content=1&ca...product_id=236
歌絲˙暮斯 10:25 AM 07-30-13
有錢剩都唔買UE野, 完。
Justine 04:08 PM 07-30-13
作者: 歌絲˙暮斯:
有錢剩都唔買UE野, 完。
UE既CM其實都ok既

另我唔知係邊個topic問
一千蚊左右,mac用dac有冇推介?
加賀KAGA 05:06 PM 07-30-13
部imod無端端炒左隻HDD, 應該比個借口自己換新Player or拎去整好
陸奧 貴志 05:30 PM 07-30-13
作者: 加賀KAGA:
部imod無端端炒左隻HDD, 應該比個借口自己換新Player or拎去整好
兩方
陸奧 貴志 11:16 PM 07-30-13
最後都係入左MDR-1RBT(信用左後2200左右,之後上左SONY換左$200超市COUPON...好大威力呀 )

用佢條線,D聲真係哭哭(又或者係我仲未慣HEADPHONE既音場,覺得D人聲好後....)

有冇D入門(=平平地)既線介紹下(買左呢個暫時冇$$買新既WALKMAN,繼續用舊電死死地既A846,所以仲係要有條線....)
HAKAIDER 11:31 PM 07-30-13
最後都係入左MDR-1RBT(信用左後2200左右,之後上左SONY換左$200超市COUPON...好大威力呀 )

用佢條線,D聲真係哭哭(又或者係我仲未慣HEADPHONE既音場,覺得D人聲好後....)

有冇D入門(=平平地)既線介紹下(買左呢個暫時冇$$買新既WALKMAN,繼續用舊電死死地既A846,所以仲係要有條線....)

https://www.sony.jp/walkman/products/WLA-NWB1/
westpat 12:36 AM 07-31-13

人聲後左係事實
我初頭好唔慣,um3x個人聲係勁前

但係,個包圍感,in ear比唔到我

個smaster用BT先會on

條線原model mdr-1r好好多
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面