Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-11, 08:37 PM   #1
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
download cs

好多年無開個cs玩

近期想開黎玩下, key仲係度, 個碟己經不見了

咁既情況仲有無得down返隻game?

我見就見到而家有中文官網, 變左做online game, 仲有主程式down, 但成g, 我以前條key仲用得返嗎? 成g down好耐, 用唔返我就唔試了

有apple

咁試問仲有咩係唔得?
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 01:36 AM   #2
闇影風
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: 主人 查看文章
好多年無開個cs玩

近期想開黎玩下, key仲係度, 個碟己經不見了

咁既情況仲有無得down返隻game?

我見就見到而家有中文官網, 變左做online game, 仲有主程式down, 但成g, 我以前條key仲用得返嗎? 成g down好耐, 用唔返我就唔試了
valve自家野一向都跟STEAM account架喎...

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 04:50 PM   #3
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 闇影風 查看文章
valve自家野一向都跟STEAM account架喎...

岩岩登記左STEAM account, 但佢都無位比我入key
去到cs個位, 都係無download link
同埋我印象係無account依樣野, 入到game就可以search room

有apple

咁試問仲有咩係唔得?
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 04:58 PM   #4
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
steam game要開左steam先可以入game…所以一入game就可以search room
除非係迷版

應該有個選項話買左game要開通,之後入個cd-key
無game可以d/l番隻野

另外cd-key係綁acc,個key 第2個acc用左就無用

舊 09-27-11, 05:26 AM   #5
knob
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
Nintendo Switch IDSW-5440-9442-2919
PSN  IDKnob_SW
XBox Live Gamertag4k blu-ray only
你果個key會唔會係cs1.5年代既?
如果係隔左咁耐唔可以升埋去 STEAM 既1.6到玩架喇
如果係1.6就只要download左steam就可以download返黎玩
knob 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-11, 01:03 PM   #6
SSate
Senior Gamer
AWOL

註冊日期: Mar 2010
XBox Live GamertagSAteMaaya
引用:
作者: 主人 查看文章
岩岩登記左STEAM account, 但佢都無位比我入key
去到cs個位, 都係無download link
同埋我印象係無account依樣野, 入到game就可以search room
Half Life 2發售之後所有valve game都搬左去steam....你到底幾耐無打過PC game

開account之後你要裝埋steam
http://store.steampowered.com/
去呢度click右上角個"安裝steam"

裝完之後去steam library 左下角會有個"add games..."
click開之後選activate product on steam, 入你條key
無大礙的話認證完就可以裝game玩

以後就記實自己個steam account, 間中改下password咁
因為隻game跟你個account的, account被偷就...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
CS Sgodkyo ~清談館~ 19 07-10-05 02:50 PM
Help!!點解我的Flash Get download任何file都話錯誤發生, 不能download 毒雞ゲリョス 手機資訊/電腦軟硬討論 4 09-16-03 02:23 AM
玩CS xhidex PC電腦遊戲討論版 2 07-11-03 09:27 PM
why I use winmx to download any file is error and then can't download? pls help!! 毒雞ゲリョス 手機資訊/電腦軟硬討論 8 03-30-03 02:01 PM
我的cs網...大家有冇d好好玩既cs map??? Hσκι PC電腦遊戲討論版 4 03-05-03 08:27 PM

現在的時間是 11:35 AM

手機版 | APP版