Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-10, 11:50 PM   #251
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
特典CD有冇上面首BGM?
敵との対峙

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-10, 11:59 PM   #252
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: W!LL 查看文章
敵との対峙
GOOD, 決定連特典入手!

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 12:02 AM   #253
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
見台灣有行, 唔知會唔會有港版行呢......
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 12:06 AM   #254
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: enishi 查看文章
見台灣有行, 唔知會唔會有港版行呢......
有冇交通燈?

大乱闘X
舊 06-10-10, 12:11 AM   #255
enishi

引用:
有冇交通燈?
就係見到橙燈先知係行嘛

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=24711&tnum=6

舊 06-10-10, 12:12 AM   #256
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
就係見到橙燈先知係行嘛

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=24711&tnum=6

[img]http://truth.bahamut.com.tw/s01/201006/8ff6428af4c689a54599d3b99c614dee.JPG
不過好似話無特典

大乱闘X
舊 06-10-10, 12:13 AM   #257
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
貼紙就冇所謂啦,除左貼紙,都係日版黎 b
如果其他主機既行貨遊戲都可以咁做既話我一定會支持行貨

舊 06-10-10, 12:15 AM   #258
enishi

引用:
不過好似話無特典
如果做到 SMG2 個價我就會買
舊 06-10-10, 12:17 AM   #259
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Marco 查看文章
貼紙就冇所謂啦,除左貼紙,都係日版黎 b
如果其他主機既行貨遊戲都可以咁做既話我一定會支持行貨
我都好buy呢種行貨
red steel 2都係咁, 售價唔使咁貴, 又有靚包裝

大乱闘X
舊 06-10-10, 12:22 AM   #260
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
我都好buy呢種行貨
red steel 2都係咁, 售價唔使咁貴, 又有靚包裝
冇錯,如果印落封面就真係勢係假

舊 06-10-10, 01:20 AM   #261
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

試左一陣, 個battle system都ok, bgm當然好正

特典ost都成54分鐘, 好夠料

大乱闘X

此篇文章於 06-10-10 01:54 AM 被 W!LL 編輯。
舊 06-10-10, 07:05 AM   #262
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
$440淨game入手
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 11:53 AM   #263
RPG之鬼

感覺超吸唔錯
係戰鬥時打D細怪就睇唔清楚前後左右(今次前後左右十分重要)

舊 06-10-10, 12:04 PM   #264
蒼森.laio
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
引用:
頂....燈燈雞乸咁大隻喎....人地老任個Logo都冇咁大啦~~

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 12:14 PM   #265
enishi

引用:
作者: {蒼} 查看文章
頂....燈燈雞乸咁大隻喎....人地老任個Logo都冇咁大啦~~
只係包裝外面一張貼紙, 2 秒唔夠就可以完全消失
舊 06-10-10, 12:22 PM   #266
蒼森.laio
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
太好了!!有冇人知行幾$?

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 12:42 PM   #267
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
原來有行,出去睇睇下有無先

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 12:53 PM   #268
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
我見某網上商店賣$415
應該係行貨
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 01:23 PM   #269
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
lunch忍唔住出去入手,$450
依家要忍埋放工

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 04:28 PM   #270
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
玩左一陣,隻game似係RPG版MH3(游水,換裝,入珠,個市集)
唯一缺點係轉視點好麻煩
估唔到會有獎盃系統,第一個開左"初めての絶望"(第一次game over)

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 04:32 PM   #271
RPG之鬼

引用:
作者: Suda 查看文章
玩左一陣,隻game似係RPG版MH3(游水,換裝,入珠,個市集)
唯一缺點係轉視點好麻煩
估唔到會有獎盃系統,第一個開左"初めての絶望"(第一次game over)
缺點有
1.轉視點,幸好兩次C掣都很有用
2.戰鬥時會自動令個視點從上看下會好D,因為好多時玩家控制的角色擋著視線,搞到唔知敵人是前後定左右,隻GAME裡面前後左右是十分重要

舊 06-10-10, 05:21 PM   #272
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
.視點我淨係覺得reset番去背後太慢(設定已經較咗快)
.買賣嘢要番去種類選項先可以選其他,l/r、zl/zr完全冇用(有時打機就係唔明點解哩啲咁簡單嘅設計都唔整落去a
.冇得連戰,不爽

暫時係咁

p.s
解咗隻「空気が読めない」嘅杯
減8個心之後升番1個

此篇文章於 06-10-10 06:03 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 08:48 PM   #273
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
今晚決定買wii了
祝我好運
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-10, 08:50 PM   #274
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~