Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-10-20, 10:22 AM   #6601
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
之前30尾40頭左右者
依家得番25
其實仲用得, 係之前太痴線

以前一個馬白連環落咗城
宜家馬白連環叫做未落城咁對方仲有得救

Try try sin
轉呂岱有A征但我無同盟嘅呂岱

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-20, 11:35 AM   #6602
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: LR猫 查看文章
以前一個馬白連環落咗城
宜家馬白連環叫做未落城咁對方仲有得救

Try try sin
轉呂岱有A征但我無同盟嘅呂岱
你邊有將器位開同盟呀

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-20, 11:50 AM   #6603
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: b_boy 查看文章
你邊有將器位開同盟呀

主要係凌操同吾彥開募兵
凌操keep住募就永續 +9
我覺得唔係12士氣一次過啪晒嘅話都係有啲風險

鏟手遊保平安
舊 07-10-20, 12:48 PM   #6604
b_boy
↘呆~

引用:
主要係凌操同吾彥開募兵
凌操keep住募就永續 +9
我覺得唔係12士氣一次過啪晒嘅話都係有啲風險
要玩永續就要多個柵啦
槍兵行得慢, 比人捉到就GG架啦

淯底可保一世平安
舊 07-10-20, 02:15 PM   #6605
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
要玩永續就要多個柵啦
槍兵行得慢, 比人捉到就GG架啦

門柵得啦~吳大柵
+12都唔夠打咪收返入城出側邊募一下又滿咗
1cost非弓兵有募得凌操,用何姬無咗吾彥又好似唔夠頂

鏟手遊保平安
舊 07-10-20, 02:20 PM   #6606
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
之前30尾40頭左右者
依家得番25
其實仲用得, 係之前太痴線
唔係兩下落城就唔好玩啦個遊戲

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-20, 02:31 PM   #6607
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔係兩下落城就唔好玩啦個遊戲

区星要2下門先落到城
或者18定19武以上嘅城門2紅先一下落

鏟手遊保平安
舊 07-10-20, 02:44 PM   #6608
b_boy
↘呆~

引用:
門柵得啦~吳大柵
+12都唔夠打咪收返入城出側邊募一下又滿咗
1cost非弓兵有募得凌操,用何姬無咗吾彥又好似唔夠頂
唔係武力問題, 係你一無得補血果下, 隻細槍會死得好快
比人追住, 亂戰幾秒就爆咗, 向後走幾秒又係爆咗
咪3弓2槍羅, 用步夫人

淯底可保一世平安

此篇文章於 07-10-20 02:46 PM 被 b_boy 編輯。
舊 07-10-20, 02:47 PM   #6609
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
唔係武力問題, 係你一無得補血果下, 隻細槍會死得好快
比人追住, 亂戰幾秒就爆咗, 向後走幾秒又係爆咗

咪3弓2槍羅, 用步夫人
唔會比槍仔入亂戰

步夫人仲慘
人哋一入步夫人射程就無得募會毒死

鏟手遊保平安
舊 07-10-20, 02:49 PM   #6610
b_boy
↘呆~

引用:
人哋一入步夫人射程就無得募會毒死
唔好上前啦, 企死角柵後面啦
當舞姬打少隻
實際上步兵係最好

淯底可保一世平安
舊 07-10-20, 02:55 PM   #6611
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
唔好上前啦, 企死角柵後面啦
當舞姬打少隻
實際上步兵係最好
騎兵仲好

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-10-20 03:06 PM 被 LR猫 編輯。
舊 07-10-20, 03:04 PM   #6612
b_boy
↘呆~

引用:
騎兵仲好
咁索性1.5COST唔要伏, 要賀齊要柵啦

淯底可保一世平安
舊 07-10-20, 03:06 PM   #6613
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:

想要同盟,但得諸葛瑾火計有柵
well,1cost用4武弓,1.5cost用諸葛恪有無得諗? (秒答:無

鏟手遊保平安
舊 07-11-20, 12:46 AM   #6614
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
区星要2下門先落到城
或者18定19武以上嘅城門2紅先一下落
今日中左人192% 2次

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-20, 10:20 AM   #6615
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
都可能係賀齊
醒起用柵大珠就無得用盟大珠
咁不如用三募+盟大珠+士細珠,十士氣開完劉曄
再等多兩粒開孫惏,中間開多次有士細珠嘅兵法/開埋兵法等多一粒開孫惏
咁就由大鐘50C開始永續+9喇

引用:
作者: BeanZzZz 查看文章
今日中左人192% 2次
人渣

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-11-20 10:28 AM 被 LR猫 編輯。
舊 07-11-20, 10:54 AM   #6616
b_boy
↘呆~

引用:
都可能係賀齊
醒起用柵大珠就無得用盟大珠
咁不如用三募+盟大珠+士細珠,十士氣開完劉曄
再等多兩粒開孫惏,中間開多次有士細珠嘅兵法/開埋兵法等多一粒開孫惏
咁就由大鐘50C開始永續+9喇

人渣
等你戰報

淯底可保一世平安
舊 07-11-20, 11:20 AM   #6617
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
等你戰報
相信一打就會對到火水雷

鏟手遊保平安
舊 07-11-20, 03:28 PM   #6618
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
人渣
城門区星都走去擋單邊,咁樣全軍泊車暴衝我都冇辦法架

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-20, 06:50 PM   #6619
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
自己流騎術 好惡15C.....

舊 07-12-20, 04:32 PM   #6620
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
我愛郭嘉

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-20, 05:03 PM   #6621
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
我愛郭嘉
邊隻將器好?

舊 07-12-20, 06:13 PM   #6622
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
等你戰報
玩完
輸晒
想下城換邊都唔得會毒死
開完基本上唔可以郁

鏟手遊保平安
舊 07-12-20, 11:39 PM   #6623
b_boy
↘呆~

引用:
玩完
輸晒
想下城換邊都唔得會毒死
開完基本上唔可以郁
so先話乖乖企係柵後面,but 3+6+6先上得去太玄人向
由手機版發出
舊 07-12-20, 11:42 PM   #6624
b_boy
↘呆~

三半無下修到,lee個ver 仲好勁
頭60c 領先到城就好鬼好守

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
我愛郭嘉
做人要自愛
由手機版發出
舊 07-12-20, 11:51 PM   #6625
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
so先話乖乖企係柵後面,but 3+6+6先上得去太玄人向
由手機版發出
我無比3呀
引用:
三半無下修到,lee個ver 仲好勁
頭60c 領先到城就好鬼好守
做人要自愛
由手機版發出
砍咗馬謖個頭,少半粒

鏟手遊保平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 05:33 AM

手機版 | APP版