Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-25-13, 09:23 AM   #101
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: J+1 查看文章
15秒就暴走,1001,1002係數秒用...如果15秒內暴走就跳落樓...

由手機版發出
啊~ 即係...
佢飲左D屍血以為自己會暴走.... thanks~

舊 06-25-13, 01:45 PM   #102
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: amaderasu 查看文章
http://tieba.baidu.com/p/2411140079

原來冇時間又冇錢, 仲要cut好多
睇怕千古罪人都係火腩飯自己...係班片商因為聽到佢接主角位,突然由小品戲改成商業大片

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 06-25-13 01:47 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 08:35 PM   #103
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
節奏快,無講咁多無謂野,爽足2個鐘
無言
攻陷耶路撒冷...有監視住都反應咁慢,爬到上黎先有直昇機射,同老婆可以再靚d
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-13, 12:38 AM   #104
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
我覺得幾好睇
緊張到真係睇到每過一幕絕處逢生之後都鬆一口氣
以緊湊刺激商業片來講,啲吐糟位叫可以接受啦
好過Resident Evil又多吐糟又唔好睇

佢咁樣將個third act砍掉重練,個tone突然轉去遊戲版初代Biohazard咁真係估佢唔到
仲要trailer完全冇劇透過先好(定studio唔敢俾觀眾知...? )

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-13, 10:34 PM   #105
Eking

註冊日期: Feb 2006
佢夠膽拍russia版本會超好睇

舊 06-26-13, 11:09 PM   #106
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
已經講左會拍2.......

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-13, 09:19 AM   #107
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
便當派太多了吧.
基地個隊長
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 01:11 AM   #108
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
便當派太多了吧.
基地個隊長
最可愛都係果D海豹突擊隊姐.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 01:21 AM   #109
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
最可愛都係果D海豹突擊隊姐.....
...
我覺得係個博士,咁死法真係O左咀
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 01:23 AM   #110
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 我係我 查看文章
...
查實寫劇本果個好有問題...唔係就唔會咁多犯駁位

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 06-28-13, 01:34 AM   #111
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
...
完全估唔到,之前鋪晒人物性格咁,仲以為有一番作為
點知......

當時全場都"下?!"

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 02:12 AM   #112
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
...
其實....
咁樣真係會跌得死-.-?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 07:40 AM   #113
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好似
中流彈...
引用:
作者: GN00508771 查看文章
其實....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 08:56 AM   #114
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
其實....
唔係

唔係跌死。
而係跌低時錯手開槍射死自己。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 09:14 AM   #115
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: HON HON 查看文章
已經講左會拍2.......
咁既拍攝環境下Paramount 都肯比錢拍2?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 09:52 AM   #116
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
我反而諗唔到佢想點做落去...

唔會變左I AM LEGEND咁掛....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 10:36 AM   #117
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
但又有話呢套野已經成為火腩飯最高票房既戲...
(但個計法係以佢一人做主角既戲去算,唔計fight club, benjamin button, tree of life, ocean 11 12 13呢o的群戲)
傳聞火腩飯一直好想有一部真正屬於自己既系列電影,所以今次wwz令佢積極考慮繼續做第2集主角

但老實呢套野出唔到火腩飯o的戲,好似睇緊喪屍版007咁....

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 06-28-13 10:42 AM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 12:41 PM   #118
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: ahleung 查看文章
唔係

唔係跌死。
....
其實呢度雖然死得好o嘴, 但係睇番之前主角+高官吐嘈...一早就估到佢早死....一個完全冇實戰經驗人去戰場, 基本上一定死係d無聊位...套套戲都差唔多.....

舊 06-28-13, 01:15 PM   #119
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
劇透
有冇人可以解釋下去到韓國調查時見到其中一隻已死的zombie的手指有動作,是什麼意思?又好像沒有跟進。
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 10:39 PM   #120
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: rubyyu 查看文章
劇透
有冇人可以解釋下去到韓國調查時見到其中一隻已死的zombie的手指有動作,是什麼意思?又好像沒有跟進。
...
你就替那班兵預先rip 吧

如果有2 我估係順手拎埋俄羅斯無雙廢物利用
由手機版發出

此篇文章於 06-28-13 10:42 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-13, 11:04 PM   #121
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
唔係

唔係跌死。
":)
壓到板機自隊

舊 06-29-13, 01:49 AM   #122
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
唔係

唔係跌死。
譯得衰?
我記得字幕係講主角同班海豹講佢係跌死喎

舊 06-29-13, 02:32 AM   #123
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
今晚睇完
感想係一路都幾緊張 而且劇情都算流暢
但最後就是好像差了點什麼似的感覺....
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-13, 12:02 PM   #124
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
譯得衰?
我記得字幕係講主角同班海豹講佢係跌死喎
係, 字幕譯錯

我好記得果時畢佬係話佢咩slipped, shot himself (大約吧, 聽唔清楚)
點知字幕剩係寫跌死.

其實之前都舖左伏線, 畢佬有叫個科學家平時手指離開trigger.

科學家跌低時鏡頭有D亂, 但都聽到槍聲.

此篇文章於 06-29-13 12:06 PM 被 ahleung 編輯。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-13, 03:44 AM   #125
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
係, 字幕譯錯

我好記得果時畢佬係話佢咩slipped, shot himself (大約吧, 聽唔清楚)
點知字幕剩係寫跌死.

其實之前都舖左伏線, 畢佬有叫個科學家平時手指離開trigger.

科學家跌低時鏡頭有D亂, 但都聽到槍聲.
嗯...
係,我都見到有火花,而字幕話佢跌死,我完全大惑不解。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] 唔知仲有冇人打 Call of Duty 5 World at War ammms 電視遊戲討論版 3 07-04-11 09:39 PM
Call of Duty World at War subzero PC電腦遊戲討論版 14 12-30-08 01:17 AM
[多機種] Blazing Angels : Squadron of World War美版預定11月發售(XB360版己售) 神祕人1號 電視遊戲討論版 18 03-18-07 09:49 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM
邊款World War II遊戲好? Metal Gear NT PC電腦遊戲討論版 2 03-22-05 08:58 PM

現在的時間是 06:22 PM

手機版 | APP版