Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-11, 12:13 AM   #1
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
唔知仲有冇人打 Call of Duty 5 World at War

之前有玩過
Map pack 都買哂
不過過左金會員之後停左一排
咁o岩見到有 XBOX 免費金會員
今晚開番黎玩
真係玩到火都黎
入左幾個房都有人用 mod
包括不死啦
o係空中飛啦
本來我之前都對呢個系列讚不絕口
但係點解今時今日可以俾 d 改 game 玩家攪成咁
係咪有新系列
d 舊版本o既管理可以完全唔理
我以為 PC 版先有人改到 game
而家連 xbox 版本都可以攪到無法無天
本來諗住買埋 MW2 同埋 Black Ops
咁樣管理個 game server
而家真係要諗諗
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 09:58 AM   #2
ammms
渣根懦夫

段 video 係單打的 mod
但我琴日 multiplayer 都見到唔少呢 d 人
攪到咁 d 普通 user 真係想玩都唔得
舊 07-04-11, 02:51 PM   #3
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
估唔到XBOX都可以改到咁既樣

不過如果全世界都不死身, 咁玩黎做乜

又唔怪得我以前打mp果陣, 有D人射極都唔會死喇

所以我已經放棄咗玩XBOX既MP, 不過黎緊GOW都仲會玩
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 09:39 PM   #4
ammms
渣根懦夫

可能佢地覺得可以殺到人
人地有殺佢唔到有 d 優越感呱
總之好唔掂
今日都係轉番打 FIFA 算

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Call of Duty World at War subzero PC電腦遊戲討論版 14 12-30-08 01:17 AM
CALL OF DUTY 3 Q頭 電視遊戲討論版 0 12-31-06 03:35 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 03:53 AM

手機版 | APP版