Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
收藏品討論版>[32th]戰系列週邊 Vol-3
[CpSs]crabcrab 10:18 AM 10-12-08
雙飛人應該香港冇哂貨
日本就仲有少少
jamsquare 12:05 PM 10-12-08
作者: jaVaj ◣:
根據官網...脾罅雙飛係8月出的....不過香港真係冇見過,,,,,,,,,
http://www.kotobukiya.co.jp/item/pag...ke/index.shtml
作者: [CpSs]crabcrab:
雙飛人應該香港冇哂貨
日本就仲有少少
激死
有得睇無得食

尋日先起中文版電擊見到
半熟蕃茄 09:06 PM 10-12-08
作者: jamsquare:
激死
有得睇無得食

尋日先起中文版電擊見到
幾日前係灣仔見到,賣緊四百幾
p.s. 想問下古鐵巨人有幾大隻?大過古鐵幾多度?同埋邊度仲有?
Terry仔 01:22 AM 10-13-08
作者: frankieccc:
幾日前係灣仔見到,賣緊四百幾
p.s. 想問下古鐵巨人有幾大隻?大過古鐵幾多度?同埋邊度仲有?
好彩,上次係粉嶺到400左右,即刻買左佢
雖然己經有百舌,不過唔係輕裝版,再加埋”準”! 好事成雙

真係唔舍得砌佢

古鐵巨人差不多有bandai 1/100咁大(矮少少),但係就夠’橫’
半熟蕃茄 07:00 AM 10-13-08
作者: Terry仔:
好彩,上次係粉嶺到400左右,即刻買左佢
雖然己經有百舌,不過唔係輕裝版,再加埋”準”! 好事成雙

真係唔舍得砌佢

古鐵巨人差不多有bandai 1/100咁大(矮少少),但係就夠’橫’
唔怪得貴古鐵咁多....thx
不過好少見有得賣
Rance 07:28 PM 10-12-08
雙飛版我o係觀塘見過喎,不過當然賣左好耐
[CpSs]crabcrab 09:41 AM 10-13-08
淨係想要張海報=w=
依d畫印落枕頭套度太"哂"喇~
埃及使者 04:59 PM 10-13-08
作者: [CpSs]crabcrab:
淨係想要張海報=w=
依d畫印落枕頭套度太"哂"喇~
我想兩樣都要哂
寺田真係出gal game仲好
女角色中,8成乳搖,2成蘿莉 / 剛發育就好了
個人認為夠平衡
mikemike 10:34 AM 10-14-08

正樹(masaki) 11:16 AM 10-14-08
作者: mikemike:
終於到你啦
唔知佢會唔會出R ver呢
ntlo 09:18 PM 10-14-08
正打算開始玩呢個系列時出呢隻....

面部好似已經上左色?? 以前玩手辦時最煩既就係畫眼....
money 05:50 PM 10-19-08

mikemike 05:56 PM 10-19-08
三萬幾yen一盒模型唔係正常人買的
kog 06:42 PM 10-19-08
好心佢就整嘛另一邊手指可動啦!
大劍唔是放肩膀就地下...
身型比例又唔好,價錢又貴,搵誰買?...
ゆり 10:22 PM 10-24-08
三萬幾yen一盒模型唔係正常人買的
我只係覺得那隻大積加好核突
亍 ◣ 10:21 PM 10-24-08
黑馬出了.....
亍 ◣ 09:18 PM 11-05-08
http://www.suparobo.jp/goods/apparel/matching.html

ゆり 09:36 PM 11-05-08
萬幾羊.... """
Terry仔 06:16 PM 11-07-08
終於等到11月,純白幾時先見街呢?!
yeah yeah 09:31 PM 11-07-08
我想問...
係唔係要自己上色..
買返黎咩色都無既?
ゆり 09:36 PM 11-07-08
作者: yeah yeah:
我想問...
係唔係要自己上色..
買返黎咩色都無既?
你講邊種?
壽屋模型既話分晒色
只係要補少少色
yeah yeah 12:20 AM 11-08-08
作者: ~freedom~:
你講邊種?
壽屋模型既話分晒色
只係要補少少色
有分既咩?
我唔識呀...
半熟蕃茄 11:38 PM 11-12-08
今日社團又返好多平貨,SRX,藍古鐵,R1等都係$139/145 only (唔太記得係咪全139,好似SRX145....但藍古鐵肯定139)
POKA 12:00 AM 11-13-08
今日社團又返好多平貨,SRX,藍古鐵,R1等都係$139/145 only (唔太記得係咪全139,好似SRX145....但藍古鐵肯定139)
好吸引,聽日去買先
sun-rance 04:42 PM 11-13-08

多謝各位提供情報
藍古鐵$!#(入手
順便以合理價$@#(入理菲特
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面