Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 45
6eo 09:46 AM 03-22-21
格芬終於入樽

做乜呢幾日咁多人傷
雖然唔鐘意RMBJames但都祝佢早日康復
Penny仔 11:42 AM 03-26-21
Magic 大平賣
Heat 又四出打劫, 執執下又勁返sosad
6eo 01:59 PM 03-26-21
作者: Penny仔:
Magic 大平賣
魔術真係...

Rondo同 LOU長老交換 , 各取所需

Heats感覺幾賺, 只係唔知Oladipo幾時好番
okabe 01:59 PM 03-26-21
作者: Penny仔:
Magic 大平賣
Heat本身有唔少空間簽人
執番幾件老將,今季完左仲有上限簽巨頭
6eo 12:26 PM 04-14-21
咖哩53分

Murray左邊十字帶撕裂
搖搖 07:15 AM 04-16-21
https://twitter.com/ShamsCharania/st...026573826?s=19

LaMarcus Aldridge心律不整, 退休
好可惜.....
6eo 10:22 AM 04-16-21
作者: 搖搖:
https://twitter.com/ShamsCharania/st...026573826?s=19

好可惜.....
又會咁突然
個天唔比佢拎隻RING

NETS無啦啦蝕左一筆
Penny仔 12:29 PM 04-16-21
作者: 搖搖:

好可惜.....
佢直頭冇諗過休, 直接退....
搖搖 07:42 PM 04-16-21
睇番d資料話佢係拓同馬刺果陣都發生過, 但好似無咩野
今次應該好嚴重唔想冒尼啲險
Penny仔 11:14 AM 04-20-21
Curry 叔叔跪拜區.........
一節連入5粒3分

4月打左5場, 入左46球3分.....
搖搖 12:33 PM 04-20-21
勁過佢全票mvp果季
可惜無KT幫手
6eo 11:12 AM 04-21-21
Curry差0.1分就過beal排得分榜第1位
最恐怖係上陣時間平均只係得34-35分鐘
Sar8 08:48 PM 04-21-21
而家廢cur仲癲過拿全票mvp果陣

見到youtube有個comment
連續兩場十球3分要追溯返5日前既廢cur
6eo 01:23 PM 05-20-21
勇騎大戰好睇

見勇士半場LEAD咁多個已經有D不安
果然第三節真係倒水勇再現
不過成隊勇都真係已經打到盡

魚伕 01:31 PM 05-20-21
作者: iamleoluk:
勇騎大戰好睇

見勇士半場LEAD咁多個已經有D不安
果然第三節真係倒水勇再現
不過成隊勇都真係已經打到盡
勇士上半守得好好,可惜下半無以為繼。。

等睇星期六 對灰熊 再搶 8
小昭Teddy 08:48 PM 05-20-21
下半場打返小球多返空間進攻流暢好多,不過今場上下半場黑哨輪流亂吹
Penny仔 09:37 PM 05-20-21
封死一隻就贏, 以Lakers 防守力要贏唔難
勇士呢個8人輪換已經係最佳陣容, 但遇著對手紀律好就唔夠打了...太依賴單核
同埋真係唔夠人用, Lonney/Green 其中一個落場已經搞唔掂
魚伕 10:31 AM 05-22-21
半場 灰熊 62:49 勇士

勇士延續上場下半場狀態。。又係失誤多
雖然中間打出一段 落後1X分下,反超前既攻勢。。
可惜之後又只係一小段回升。。之後又重回頹勢。

灰熊投射穩定 ,防守積極,爭勝心強,多次搶到進攻籃板。。

勇士如果下半無改善的話。。出局無誤。。
魚伕 11:42 AM 05-22-21
99:99

加時

點解最後一個攻勢唔叫暫停?

117-112 完

灰熊打得好好,絕對值得最後一個季後賽席位
jason 仔 10:35 AM 06-17-22
綠軍玩完了~~連green都入2次3分

勇士好似人人都入到3分咁款,綠軍入個2分都好似好困難咁

唔駛玩啦,等完場見證埋咖喱拎fmvp
6eo 09:40 AM 05-24-21
灰熊打得好之餘, 勇士打得好差下
成場唔知攰定壓力, 打得勁手緊又勁多TO, 同之前打湖人既水準差勁多
Green wide open 完全無心絕殺, 得番2秒仲諗住set play...
Wiggins Q4幾球wide open炒... 成個Q4靠curry同poole救全家

不過掉轉諗都好既, 唔使cur叔繼續咁辛苦carry惡戰jazz
早D休息等下季算

btw 鹿火大戰好睇
魚伕 10:57 AM 05-24-21
灰熊真係防守得好好。

第二節 爵士開始企穩慢慢拉開分數,點知灰熊就打出一段17:2 既攻勢反超前。

爵士半場已經 10個TO

爵士 主場 43: 49 灰熊 (半場)
魚伕 12:49 PM 05-26-21
CP3 傷出

湖人追番場
Penny仔 09:44 PM 05-26-21
作者: 魚伕:
CP3 傷出

湖人追番場
真心黑......
小昭Teddy 01:05 AM 05-27-21
大飛爆兩場主場
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面