Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手提遊戲機討論版>PUZZLE & DRAGONS Super Mario Bros. Edition (已售)
八仙果 06:06 PM 01-08-15
http://pad-m.gungho.jp/

https://www.youtube.com/watch?v=gWVA2o8edDw
由手機版發出
GreenTea 10:36 PM 01-08-15
即係黎緊手機可以見到mario
草薙さん 09:19 AM 01-09-15
瑪大叔通左咁多年坑渠終於要行轉珠之道...
T.K. 11:08 AM 01-09-15
Ddoctor mario先係轉珠祖師?
風音 11:18 AM 01-09-15
醫生好玩丫
nameH 07:36 PM 01-09-15
老任叫做終於覺醒定終於姣婆守唔到寡?
wsx360 07:53 PM 01-09-15
作者: nameH:
老任叫做終於覺醒定終於姣婆守唔到寡?
隻game剩係出3ds喎
由手機版發出
holsety 09:28 AM 01-11-15
fans 向
八仙果 07:19 PM 01-17-15
【Amazon.co.jp限定特典】

大圖

http://www.amazon.co.jp/%E3%80%90%E5...99%90%E5%AE%9A
八仙果 02:25 AM 02-20-15
Puzzle & Dragons Super Mario Bros. Edition 預約特典公開,實體版及下載版:4 月 29 日發售,同是 4,000 日圓(未連稅):

http://pad-m.gungho.jp/
BlackWing 08:40 PM 04-25-15
經已有售
光熱斗 10:06 PM 04-25-15
想買,
但係美版連PADZ,而且又平D...
但係美版機貴,又唔想買多部....點好
仁魂 11:55 PM 04-25-15
唔好諗好似上次PAD Z, 又故仔, 又地圖走黎走去... 今次基本上變番成手機遊戲...
BlackWing 12:03 AM 04-26-15
剛剛打完world 1
過一定關數都會有leader拎(暫時得唔同屬性既mario/Luigi)
雙屬性好早就有,每隊剩係可以放一隻leader,其他放雜卒

圖鑑最大剩係見到137格,之後仲會唔會加唔知
光熱斗 05:44 PM 04-26-15
作者: BlackWing:
剛剛打完world 1
過一定關數都會有leader拎(暫時得唔同屬性既mario/Luigi)
雙屬性好早就有,每隊剩係可以放一隻leader,其他放雜卒

圖鑑最大剩係見到137格,之後仲會唔會加唔知
137隻怪好似又少左D......(第一隻POKEMON都150啦....)
想問下玩法係唔係都係咁,
有冇咩新野?
玩過試玩版好易玩,但係畫面真係好正....
BlackWing 07:52 PM 04-26-15
作者: 光熱斗:
137隻怪好似又少左D......(第一隻POKEMON都150啦....)
想問下玩法係唔係都係咁,
有冇咩新野?
玩過試玩版好易玩,但係畫面真係好正....
暫時玩到world 3都係差唔多
技能轉左要打道具升lv減發動回合
menu到仲有兩個選項(ハテナくじ/かくせい)未開

另外137真係唔多,mario同Luigi都已經22隻
玩耐d再睇下點,今晚開完夜連放3日

更新:進度去到World8
ハテナくじ係抽道具,每次100金幣,連最垃圾既1UP都會抽到
覺醒開左到宜家都未用過,件item剩係打boss時drop過一次

5/1更新報告:
hea到今日終於爆左表關
爆機送兩隻支援專用人物(Peach,Bowser)
DreamyLuigi 12:20 AM 05-10-15
作者: BlackWing:
暫時玩到world 3都係差唔多
技能轉左要打道具升lv減發動回合
menu到仲有兩個選項(ハテナくじ/かくせい)未開

另外137真係唔多,mario同Luigi都已經22隻
玩耐d再睇下點,今晚開完夜連放3日

更新:進度去到World8
ハテナくじ係抽道具,每次100金幣,連最垃圾既1UP都會抽到
覺醒開左到宜家都未用過,件item剩係打boss時drop過一次

5/1更新報告:
hea到今日終於爆左表關
爆機送兩隻支援專用人物(Peach,Bowser)
好唔好玩?
我無玩手機版
gcwind 10:18 AM 04-26-15
幾好玩

返回主題版面