Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 12-02-14, 11:15 PM   #301
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
引用:
作者: kimtch 查看文章
有幾奇. 松枝好明顯都係受指使架啦

仲有單炸車未解釋呢
黃SIR片都未解釋 , 都唔係渡真利SD 佢只不過COPY DR MA 個USB去飛SIR度
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 03:32 PM   #302
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
警界線11
今集唔睇冇損失!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 03:36 PM   #303
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
今集警界線好ccTBB
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 03:38 PM   #304
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
個人靠估

PANDORA

PANDORA係由七人組成的集團,而呢7人的名稱的頭一個英文字組合出PANDORA的名字

但係由於唔知到松枝係劇入面的英文名稱,所以無得確定自己諗法o岩唔o岩…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 04:37 PM   #305
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
警界線11
今集唔睇冇損失!
唔係吖,一兩集呢D在下覺得OK既。
不過果兩母女簡直係月光寶盒既唐三藏

舊 12-03-14, 04:40 PM   #306
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
警界線11
今集唔睇冇損失!
整体仲係好好丫,
套野叫做好多高潮位,
一兩隻低潮冇咩大問題

舊 12-03-14, 05:25 PM   #307
D-boy

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
唔係吖,一兩集呢D在下覺得OK既。
不過果兩母女簡直係月光寶盒既唐三藏
咁我喜歡睇煩氏母女多過睇鷹蛇兩公婆耍花槍
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 05:38 PM   #308
神人ではない!新人だ

引用:
咁我喜歡睇煩氏母女多過睇鷹蛇兩公婆耍花槍
在下相反。
好彩得一節,如果係成集既,老闆應該要幫在下換MON…

舊 12-03-14, 05:57 PM   #309
kimtch

咁樣打爆個MON又何苦呢
舊 12-03-14, 06:45 PM   #310
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

鷹蛇 演追女戲 D戲技即刻出番晒黎
舊 12-03-14, 09:10 PM   #311
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
警界線11集

開頭嗰幕,從車頭前面角度影住鷹sir兩公婆嘅攝製燈光超有問題,D太陽反光離譜到睇唔到入面演員嘅樣。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 09:38 PM   #312
神人ではない!新人だ

引用:
咁樣打爆個MON又何苦呢
唔係呢,佢地兩個演技真係太超高,煩到好似真係親歷其景咁

舊 12-03-14, 10:11 PM   #313
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
警界線11我以為睇緊cctvb

舊 12-03-14, 11:50 PM   #314
gingq7

註冊日期: May 2008
11集真係有d悶

果兩母女真係好成功咁做出"煩"呢種感覺
再加上鷹蛇兩公婆耍花槍

睇預告PANDORA仲未玩完, 全套野得17集, 幾時先到 張軍 啊?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 11:28 AM   #315
kimtch

引用:
作者: gingq7 查看文章
11集真係有d悶

果兩母女真係好成功咁做出"煩"呢種感覺
再加上鷹蛇兩公婆耍花槍

睇預告PANDORA仲未玩完, 全套野得17集, 幾時先到 張軍 啊?
你又知17集?
舊 12-04-14, 12:01 PM   #316
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

引用:
你又知17集?
有講過 25CUT剩17集
舊 12-04-14, 12:04 PM   #317
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
警界線
沙律都幾靚 劇情越黎越好睇

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 12:13 PM   #318
kimtch

引用:
作者: 拉辛斯基 查看文章
有講過 25CUT剩17集
姐係話有最少8集係太tbb
舊 12-04-14, 03:09 PM   #319
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
今集好緊張, pandora 開始浮面, 大sir 個下真係好驚險

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 03:28 PM   #320
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
而家朝朝早睇完先返工~
唔知做完做邊套

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 04:36 PM   #321
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: DC 97 查看文章
而家朝朝早睇完先返工~
唔知做完做邊套
來生不做香港人

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 07:23 PM   #322
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
來生不做香港人
呢套好應景

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 09:00 PM   #323
D-boy

引用:
作者: DC 97 查看文章
警界線
沙律都幾靚 劇情越黎越好睇
除了金髮look外,其他look都好正!

這樣爆法,得出這樣的結果、泰臣不用停職或調職;以為只會係cctvb獨家....

點睇都係覺得鷹蛇老婆係殺王蛇的黑警
舊 12-04-14, 10:54 PM   #324
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:

這樣爆法,得出這樣的結果、泰臣不用停職或調職;以為只會係cctvb獨家....

真係要計的話,師奶仔, 飛SIR, 鷹SIR...全部都應該要停職
就算做逃犯,証實之後無辜,就真係可以咩事都無?

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-14, 01:40 AM   #325
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:

以線索睇,應該唔係佢都冇乜其他選擇。
問題係點解佢要咁做?一開波屈自己老公殺上司?
定係佢先係潘朵拉本尊?(都係女人sosad)

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TVB 新 APP- GOTV 對付 HKTV? neo2046 手機平板遊戲討論版 5 01-16-14 12:10 PM

現在的時間是 11:24 AM

手機版 | APP版